Prijava

Dionysio
Papete, pre tri godine, poslednji minuti poslednjeg kola, jel ti poznato? Kada je Mančester pobedio, a Siti, koji je slučajno 15 minuta kasnije krenuo, gubio do poslednjih 10 minuta, a čim je QPR video da je ostao u ligi (čini mi se da je Bolton izgubio, i ispao), oni su za 2 minuta primili 2 gola, i pogurali Siti do titule.

E to je pederski, to je nameštaljka, i sl.

Slazem se u potpunosti sa ovim. Ali je pederski otimati bodove na silu od ''manjih'' ekipa, ne bitno u kojem kolu.
http://sv6.postjung.com/wb/data/651/651416-topic-ix-7.jpg

Slazem se u potpunosti sa ovim. Ali je pederski otimati bodove na silu od ''manjih'' ekipa, ne bitno u kojem kolu.

Pa kako ćeš im uzeti bodove, diplomatskim putem pokušati da ih nagovoriš da si krnu auto-gol i da se dodaju u svom kaznenom do kraja tekme?

loooooooooooooooooool
Pa tako sto ces dati vise golova od njih, tako se pobedjuje u fudbalu.

Armine, jesi li glup ili se pravis glup?
Da ti nacrtam-Rekao sam da je Junajted los. Dosli navijaci junajteda i poceli da mi kenjaju. Ja sam im rekao da sam objektivan i realan. Kako bih dokazao da sam realan, rekao sam da navijam za Arsenal ali znam da ne mogu osvojiti titulu. El ti jasno?

NAVIJAAAAAAAAAAM ZA KRISTAL PALAS AL ONI NE MOGU OSVOJITI TITULU! :-/ :šmrc:

navijam svaki dan
svaki dan navijam

junajted je los...niste nam gol dali prosle sezone i ti odmah na 3. mesto hahah

Haha. Zabavite se u ligi sampiona.
O, cekaj... Pa ne igrate ligu sampiona. Mukica.

Ma titulu Mančester ne može da uzme. Bleket lol
Nadam se da ćemo se dovući do 4. mesta mada i 6. bi bilo stepenik više od prošle godine.

Chavez

Kriminalni su mi hejteri Junajteda, jer ste kao muve. Bila vam zima 20 godina generalno pa sad malo ozarilo i vas, sirotinju insektoidsku, pa ono kao malo bzz bzz xexe Junajted govno jebaćemo ga bzz bzz.

Dionysio

To sam i ja razmišljao. Tipa jedne godine Mančesteru ne ide, i to zbog penzionisanja trenera koji ih je karao 20 i kusur godina, i svi odjednom misle da mogu da oštre kurac nad njim. Al polako, uteraće im Manča ponovo stra' u kosti, samo polako.

Ако мислите на оно претерано радовање због једног (додуше не баш обичног) пораза Јунајтеда, то је само очекивана реакција руље на Арминово свакодневно понављање истих глупости којима настоји да попљује све друге клубове из ПЛ. Ово је нпр. савршен пример како маса реагује на те ствари: http://vukajlija.com/forum/teme/63469-premijer-liga-2014-15?strana=33#post_2948489

А док се смарач није појавио, на овим темама се заправо причало о фудбалу. Утакмице, играчи, голови, прогнозе - то је чинило највећи део дискусија, а у последњих годину дана (или кад је већ дошао), 90% прича се своди на ова идиотска препуцавања и сваки пут их, без грешке, покреће један исти лик. Чим је дошао на тему, знао сам да то води дебилној спортализацији теме, али не можеш ту ништа да учиниш него да се на крају и сам упустиш у то ваљање у говнима.

Само не разумем зашто мислите да би Јунатед у овој ситуацији требало да буде поштеђен подјебавања, кад имаш много чудније ситуације где се појединци (лоло) и након толико година Ливерпулових лоших резултата више обрадују једном голу у његовој мрежи, него победи тима за који навијају?

Добар је и онај пост испод хехе ја нострадамус.

Ja sam samo doš'o na pivo...

Papet ili ko već je rekao kako mu je smor što je MU toliko utakmica pobeđivao u 90+ minutu, na šta sam ja rekao da se seti tog poslednjeg kola.

Cenim da će biti za vikend prognoza/utisaka/čega već, a ja, ako si na mene mislio uopšte nisam ni planirao da se prepucavam. Od skoro sam počeo i da pratim temu, tačnije ovu temu pratim, ranije nisam, ali je ovo postala jedna od aktivnijih, a meni bližih tema, pa ću radije biti na ovoj nego na temi "kliktanjem do zlata".

P.S. U prirodi rivalstva MU/LPOOL je da se radujemo tuđem porazu ali daleko da mi je draži poraz Liverpula nego pobeda MU. Ajd pa tako.

A onaj poraz od Lestera je morao da bude onako propraćen, baš je utakmica bila nesvakidašnja, i da je tipa Everton tako izgubio bilo bi reakcija rulje, a naročito što je MU bio u pitanju.

Хаха колико само трансфера на једној теми.

Cenim da će biti za vikend prognoza/utisaka/čega već

Ја ипак мислим да ће опет обиловати постовима са дна септичке јаме - "хахахаха пуни Манчестера/Ливерпула хахахах" - таквим глупостима.

ako si na mene mislio uopšte nisam ni planirao da se prepucavam

Ништа у читавом посту се не односи на тебе појединачно.

Evo scenarija za Liverpul u sledećih par utakmica - dobaijaju Everton u hendikepu (lagano može da se iskoristi kvota, biće oko 2.7 sigurno), tesna pobeda protiv VBA i onda kiks protiv KPR-a u gostima.

^

Realno, na tiket metnuti.

Liverpul će uništiti KPR

ja sa normalnim ljudima sam mnoge stvari raspravljao, sa skauzerima to nije moguce... sto se tice da mi je drazi poraz liverpula nego pobeda junajteda, to nikako nije tacno, a i da je bilo nekad, iscezla bi ta draz tokom svih ovih godina kada ste pusili kurac od koga ste stigli...

a i brate zamisli temu, poslednje ovo kolo ja da sam napisao, jbg stevane povredjen vam je staridz, novi igraci se nisu jos navikli,sterling je odlicno odigrao, najveci je talenat u evropi, a i niste imali srece, vest hem je igrao kao lud, vraticete se vi vec sledece kolo ! ;)
Morate da sredite tu odbranu i nadam se da cete uskoro osvojiti titulu, steta bi bila da legenda kao sto je dzerard ostane bez iste :))) pozdrav i svako dobro. P.S. sta mislis kako cemo igrati u buducnosti, ja se nadam da je ovaj kiks protiv lestera bila slucajnost, mada nam je odbrana stvarno krs :((

Pozivam sve navijace Junajteda da napusavaju skauzere sto je vise moguce, dok im kurac nije postigao potpunu erekciju, onda ce biti nepodnosljivi... i opet da se nasmejemo malo http://www.sporcle.com/games/sqwert/did-liverpool-win-the-premier-league