Prijava

Liverpul je postao zrtva svog uspeha prosle sezone je gazio, i zato ove cim malo zaskripi odmah krece panika. Prosla je bila iznad svih ocekivanja i malo su pod pritiskom zbog odlaska suareza i da ne postanu novi totenham posle bejla, ali bez obzira na to ove sezone ce da bude frka za top 4 u najgorem slucaju, jer realno totenthem nije sav svoj, junajted glumi galaktikose i zaboravlja da nisu real a ovo nije spanija i ako ne promene upropastice klub do temelja za samo 2 sezone nisu male pare pukli, everton sporo krenuo nekako ko da im nestao polet od prosle sezone. Sautempton je lepo krenuo i lepo igra ali potpuno nova ekipa da odigra celu sezonu u jakom ritmu bez padova je nerelano za ocekivati. Liverpul jeste kiksnuo par utakmica ali bez staridza to je bilo i ocekivano, ali ako lepo odigraju za vikend derbi sa Evertonom mogu da se popale i krenu opet lepo da igraju, sterling kida, lalana ulazi u formu jedini problem jeste sto ove sezone ima i ligu sampiona sto znaci rotacija igraca a pojacanja za sada nisu nesto previse pokazala.

Preterujete malo sa time da će biti strašno ako Liverpul ne juri titulu, realno ih je usralo prošle sezone (oću da kažem sve se poklopilo do pred kra, ne da nisu zaslužili), ali njima to nije bila ambicija, kao što ne mislim ni da im je to ambicija ni ove sezone, dugoročno gledano, pre bih rekao da oće da se ustale u top četiri, i onda tek za dve tri sezone ozbiljno da konkurišu. To bi rekao i po pojačanjima, uglavnom mladi fudbaleri.
Naravno ako im se opet namesti da imaju šanse za titulu neće im smetati, ali se bez veze stvara pritisak.

manc i liverpul se bore za cetvrto mesto.tako je nekako najrealnije za ovu sezonu.mislim da manc ima vece sanse.to pod uslovom da sastave neku odbranu.

Junajted nije ni za japanski kurac. Oni su se navikli kod Fergusona svake godine titula, pa kad je dosao Mojes, oni htjeli sve isto sa losim trenerom. Os kurac. Fergi je po meni najbolji trener ikada, ne moze u skorije vrijeme niko da ga zamijeni.
Ove sezone slicna prica. Otiso Vidic, nemaju odbranu, Evans se uzdize do neba a nije ni za Fulam. Runi nije za kapitena, Van Gal nije za trenera, previse se opet ocekuje, misle dosao neko novi-op evo nas opet na vrhu.
Liverpul jeste usralo prosle sezone. I ja mislim da im je cilj top 4. Bice to dobra ekipa za par godina, ovako im predvidjam 4. mesto, jedva.
Man. Siti 2. mesto ove sezone. Imaju odlicne igrace na svakoj poziciji, ali titulu po mom misljenju uzima Celzi.
Celzi ima odlicnu ekipu. Jeste da ih ne volim, Murinja posebno, ali oni su realno najjaci. Samo da ih opet ne zajebe Sanderlend. Jebe ih to s lto gube od "malih" klubova.
U Arsenalu situacija obrnuta. Mogu protiv malih klubova, ali se useru od Liverpula, Celzija, Sitija, Evertona... Venger je nekad bio odlican, ali omatoreo covek, vremena se promenila. Jeste doveo igraca, ima dobar napad, ali opet ce odbrana da zajebe.
Totenhem polako postaje klub koji nije ni za ligu evrope. Polako ali sigurno. Ipak, zadace probleme jacim timovima ove sezone.
Everton ce takodje praviti probleme, bice ovo dobra, standardna sezona za njih.

OVAKO JA PREDVIDJAM TABELU:
1. Chelsea
2. Manchester City
3. Arsenal
4. Liverpool
5. Everton
6. Tottenham
7. Manchester United
8. Southampton
9. Crystal Palace
10. Swansea
11. Leicester
12. West Bromwich Albion
13. Hull City
14. West Ham
15. Aston Villa
16. Sunderland
17. QPR
18. Stoke
19. Newcastle
20. Burnley

Jedinstvo je opasno pojelo govna što se, u jednom prelaznom roku, odreklo Vidića, Ferdinanda i Evre i sada im najača postavka u odbrani nema igrača starijeg od 24 g. (Roho). Najiskusniji defanzivac je Evans sa 26 g., ali on je za takav klub bek up igrač.
Armin priča kako nije bilo igrača na tržištu, a Bajern je doveo Benatiju za 28 miliona, koji, iako ga nisma gledao pošto niko ne prenosi Kalčo, je važio za jednog od najboljih štopera prošle sezone.
Isto imaju dosta igrača sa velikim platama kojih će imati muku da se otarase Nani, Jang, Flečer, Anderson...mada bi Andersona trebali da zadrže i ubacuju pred kraj u utakmicama u kojima vode ubedljivo za komičan efekat.

jebo majku, ako budemo ispod luzerpula jebenog, pojescu sva govna koja sam izasrao

https://pbs.twimg.com/media/ByUapm7IEAAsHnm.jpg

Kako će jebanje da padne zbog ovoga! 28.12. jebote, sad sam gledao raspored ladno pred novu tek igramo sa šugavim Jevrejima, al dobro, JEBAĆE VAS BLEKI BLEKIĆ!

Kriminalni su mi hejteri Junajteda, jer ste kao muve. Bila vam zima 20 godina generalno pa sad malo ozarilo i vas, sirotinju insektoidsku, pa ono kao malo bzz bzz xexe Junajted govno jebaćemo ga bzz bzz.

To sam i ja razmišljao. Tipa jedne godine Mančesteru ne ide, i to zbog penzionisanja trenera koji ih je karao 20 i kusur godina, i svi odjednom misle da mogu da oštre kurac nad njim. Al polako, uteraće im Manča ponovo stra' u kosti, samo polako.

ma to je ono, jednom se se pojebes u dupe i odma' si peder. njih su karali samo jednu sezonu svi redom kao kurvetinu, kad su igrali kao da su od govana pravljenji a mokracom vezivani, i odma' krene ta prica. mancester je institucija u engleskoj, i kad je jebao sa fergusonom jebao je jako, iako ih je ove godine razguzio mc dons. manca ce se vratiti na stare puteve uspjeha, nece mu cmar ostati ovako rascvjetan.

Ja Junajted izuzetno poštujem kao najtrofejniji, a samim tim i istorijski najjači tim u Engleskoj, ali ono što mene nervira kod njih i što nikad neću moći da podnesem jeste činjenica da su gomilu utakmica koje sam ja gledao dobijali u 90.+ minutu. Imali su uvek jak tim, ali nikako nisu zaslužili da toliki broj utakmica dobijaju na takav način. Zato ih ja organski ne podnosim. Koliko god subjektivno uživam gledajući kako ne mogu da se sastave i kako ne znaju gde biju, objektivno je to mnogo loše, jer je to jedan prejak tim manje u ozbiljnoj konkurenciji za titulu (bar je trenutno tako). Jedino što može da ih spasi je, naravno, dovođenje minimum jednog jako kvalitetnog štopera (Džons može komotno da igra drugog jer je već kidač i tek će biti kidač) i naravno rezervnog štopera, jer onaj Evans nije ni za Javor. To im je naravno ključ i to svako zna. Svako osim van Gala, izgleda.
Za Sautemton se iskreno nadam da će odigrati celu sezonu ovako i uzeti titulu. Mada ni gornji deo tabele (od 10-og mesta pa na gore) nije loše. ololo

Kriminalni su mi hejteri Junajteda, jer ste kao muve.

A kad Liverpul nije mogao više od 6. mesta, junajtedovci kao nisu srali i smarali. 'Ajde molim te.

nije isto kad imas 13 titula i kad nemas nijednu, plus dizu kurac bez razloga...

A ovo 90. + jebiga to je junajted, nemci igraju svih 90 minuta, a mi jos vise, sto smo pokazali 1999. , pobednicki mentalitet, nesto sto neki nemaju :)

ali ono što mene nervira kod njih i što nikad neću moći da podnesem jeste činjenica da su gomilu utakmica koje sam ja gledao dobijali u 90.+ minutu.

A ova stavka je još komičnija. Pa čekaj majku mu, u čemu je razlika ako se krne pobednički gol u 1. ili 93. minutu? Što je taj u 93. minutu ciganskiji od onog u prvom?
Taj gol u nadoknadi je uvek cenjeniji jer se sa poslednjim atomima snage napada protivnih do maksimuma i kad tako nešto urodi plodom, to bi trebalo da se ceni.

Logika "koji šupci, stisli protivnika na kraju pa im ga dali" ne pije vodu, jer se kosi sa zdravim razumom. Malo koja ekipa je umela da sastavi takvu opsadu gola u poslednjih 10-15 minuta kao Junajted i da satera protivnika bukvalno u svoj šesnaesterac, ako gube, da bi se povratili.

A vi kenjate po tome. Tako da, ono, malo mozga nije na izmet.

Da, da jeste... ne vidim nista sporno da ti sudija da 8 minuta nadoknade kad igras nereseno protiv Kristal Palasa...

Ja ne mrzim Junajted, cak stavise pratio sam sve generacije zadnjih pet godina. Samo sam objektivan, a vi sto navijate za mancester odma "AAA JEBITE SE HEJTERI AAAA".
Ja navijam za Arsenal, pa vidite sta sam u prethodnom postu ovde napisao. Samo sam realan.

Papete, pre tri godine, poslednji minuti poslednjeg kola, jel ti poznato? Kada je Mančester pobedio, a Siti, koji je slučajno 15 minuta kasnije krenuo, gubio do poslednjih 10 minuta, a čim je QPR video da je ostao u ligi (čini mi se da je Bolton izgubio, i ispao), oni su za 2 minuta primili 2 gola, i pogurali Siti do titule.

E to je pederski, to je nameštaljka, i sl.

jebem li im majku za to, volim rednapa ali nek ispadnu u blue square picka im materina

JUGOSLOVEN123
Ja navijam za Arsenal, pa vidite sta sam u prethodnom postu ovde napisao. Samo sam realan.

A stavio Arsenal na 3. mesto hahaha