Prijava

"Skaysport"

SKAY

KAY

AY

A

Real nije normalan.... Prodas motor ekipe da bi na njegovu poziciju dosao marketinski isplativiji igrac.

Ne kaže se Ozil nego EUOEIUZIL. Zapamti to.

Hahaha nisam ni izvalio da su napisali SKAY. Idioti.

Ali Real je poznat po idiotluku, boli njih kurac za kontinuitet, zato neće osvojiti ništa ove sezone. Barsa uzima titulu tamo. Al' ko jebe Špance.

Real nema sezonu ako ne kupi 2 igrača, jednostavno ljudi zive od marketinga, i ti igraci im kupuju ulaznice. Nema vjernih navijaca reala jer ih bole kurac da navijaju za real, kad mogu da gledaju ronalda. Ima vjernih navijaca barse jer su oni utripovani da su zaseban narod pa su ponosni na to sto imaju nesto svoje sto je jako. I kolko god da barsa bude gora bila, dokle god je bolja od espanjola imace pun stadion, dok real ako svake godine ne kupuje top igrace, jer nece ih pravit sigurno, bi izgubio svu navijacku bazu, jer vec pola madrida navija za atletiko

Čolo dominira, dzabe im novci.

Shomy23
Ramzara ga umuvao, tipujem na Švarcenegera da će da rikne.

Nije Švarce, Ebosse umro.

Po meni je Baloteli odličan napadač. Vrlo je moguće da u Liverpulu sazre i opameti se. Ne zbog Liverpula nego zbog godina i igrača koji će ga okruživati i opsluživati loptama.

Čini mi se da se mu je dosadilo da se glupira i da ga novinari smaraju sa "AJ MARIO URADI NEŠTO GLUPO" forama...

Jest kocka al mislim da će Mario imati finu rolu u Liverpulu.

Totnam fino šuta lopte.

Zasluženo bod Sanderlendu. Koliko je Manča imao gotivnu ekipu do pre par sezona, sad od ovih ne znam ko mi više ide na kurac.

Ova prva dva kola razočaranje (za sada), baš sam jedva čekao da krene, al' nije mi za sada nešto ostavilo utisak. Možda su takvi parovi, ali baš smor mečevi. I Totnamovih 4:0 nije bilo atraktivno k'o što zvuči.

Junajtedova zadnja linija dafaq

Fale Vidić i Evra mnogo. Očekujem puno od Roha i nadam se da će uspeti da dovedu Blinda.

Neće ni pokušavati da dovedu Blinda.

http://www.squawka.com/news/the-new-ibrahimovic-liverpool-set-to-bid-for-aleksandar-mitrovic-reports/163272

и он и митар и стариџ? волео бих да митар иде у ливерпул и то још тамо с маркецом, ал седеће на клупи сигурно барем годину дана. а он и балотели интересантна комбина би била. или би се побили на првом загревању или би били кнеле и жабац.

kupljen je već oriđi koji je isto mlad i talentovan a i ostaće na pozajmici ovu sezonu u lilu. tu su još lambert, staridž i baloteli, čijim je dovođenjem ispunjena kvota šabana sa kretenskim frizurama za ovaj prelazni rok tako da nema poente dovoditi mitrovića

хаха тај фазон. мада митар ако искриви ову сезону као што би требало, а већ је добро кренуо, мого би комотно у неки манчестер утд ил арснл рецимо.

ma mlad je on, još dve tri sezone da pokida u belgiji što kažeš i ima čemu da se nada. ne znam baš da li je spreman za toliki skok nakon ove sezone. samo da bude normalan u glavi :)