Prijava

Па јбт, Крушевац већи од Бара! То нисам могла ни да замислим!

kace sad nisam onesvestila lolo

ne računaju Šušanj, zato je tako!

Биће, биће! Како неће! Једино ако Бата Керамичар дође на власт уместо Вучића, и то евентуално :)

Doćiće plavi čovek na konju sa Istoka i Rusija će se zacariti. Za Rusijom Srbija i prestonica će biti Kruševac. To nema veze sa Vučićem.

Kad se odcepimo još malo ostaće vam učmali BG i NIŠ.

Pa vi vidte štaćete

Па Крушевац је онда перспектива, мислим, ако се још нешто отцепи! ;)

Voleo bih da se Podrinje ocepi. Imamo rudnik Jadarita, jedini na svetu, Beograd nek pocrka. Jadarit radi Loznica se gradi.

Generalno, BG bi trebao da bude pašaluk za sebe.

Treba razjebati ovo malo bananije što je ostalo

Е Пакле, још само то, па да ми Шумадинци (ја сам из Шумадије, лева страна З. Мораве!) останемо под шљиву! Немо'те људи, имајте душе!

Inače oftopic. Imadoh prilike da dva meseca hodim dole po talogu Srbije, na relaciji Niš-Bujanovac. Ono je tragedija, brdo na brdu koje izbija iz brda. I to da su neka brda nego sve neki brduljci po 200 metara visine čisto da te sjebe da ne možeš zemlju da obrađuješ. Poljoprivreda osim paprikarstva i letine razorena, fabrika nema, narod go i bos a uz sve to zloban i mutav do bola. Realno kad pogledam taj jug nit nam je dao velikih ljudi, niti nekih sportista, niti ikakav doprinos kulturi. A ni struju ne plaćaju...

Ako je već reč o ocepljivanju, ja glasam da se odjebe taj benigni tumor oko Niša i dalje ka jugu.

А нису јужњаци лоши! Нису злобни. Мислим, јесу неки, али нису сви. Ја сам упознала много добрих људи на југу. Добро, да је терен такав какав је, слажем се. Али нису лоши иначе.

Пакле, ако одјебемо тај део, остаје Београдски пашалук, а после само остаје да нам дођу и Турци, па да почнемо да кукамо! Тако да, нека је та беда и јад још мало у овој држави, што си сепаратиста :)

Исто тако офтопик, али ето...

ma, sisa kurac pakao umesto cucle, spada, pusti ga...

Ja bih to odjebao i napravio zid kao između Indije i Bangladeša, sa samo jednim graničnim prelazom. A Vojvodinu ne treba dati pa makar svi pali za nju. Vrednija je Vojvodina nego sva izgubljena srpska brda od Like i Banije do bezvrednog makedonskog kamenja. Vojvodina nema cenu.

Па добро, нисам идиот, знам да се зеза човек, нисам ни мислила да ће да покрене демонстрације да би отцепио Јадар! Или југ Србије, што се тога тиче!

Е, а везано за наслов - може ли се рачунати Власотинце, Трстеник, Александровац, Ћићевац и сл. полусела у градове, или не?

glob glob glob glob - onomatopeja paklovog sisanja kurca

Пакао је иначе из српске метрополе, Лознице, која би кад би била певач, била мање познатија од Дејана Цукића, неки Хашим Кучук Хоки фазон.

Само Шумадија Пакле нема цену, све остало се да продати. Плодна је, додуше мање од Војводине, али исхранила би своје становнике. У ствари, иначе БГ пашалук, ако ме разумеш, а разумеш, ако си из Јадра... Ако то остане Србија, поново ће се око њега окупити остатак Србља... Све остало је небитно!

celt

glob glob glob glob - onomatopeja paklovog sisanja kurca

Zahtevam od moderatora da ga banuje!

...

...e jebiga...