Prijava

o za ime boga miloga, prestani da mu se šlihtaš!

al si se pogubio,pakle

e kelte... bio neki od 18 kad i ja i plakao je nedelju dana... dok ga nisu otpustili. mada je to bila predstava. ipak, hoću da kažem, ljudi sa 18god su nezreli psihički. ja bio sa 24 pa video razliku. velika je od 18 do 22-23-24. treba sa 22-23 ići, možda sa 24-25, ali izuzetno

a jebem li ga. jebe to dosta nekog ko odmah posle fakulteta ima posao. ovako pre, kapiram manja steta nego nekog u punoj i fizickoj i mentalnoj snazi da udaljis god dana iz drustva.

opet, ni ja u 18 nisam hteo da idem :)

generalno sam protiv vojske kao ovakvog koncepta. treba vise profesionalnih vojnika, a da za decu bude ta osnova, kako da koristi pusku, malo taktike i slicno, nekoliko nedelja, pa kuci. na kraju te isto kosta, samo nemas u svakom trenutku brojcano veliku vojsku, sto na kraju nema ni veze, jer istrenirani profesionalac vredi bar ko 100ak klinaca sa puskama...

Ja sam bio u Mostaru septembar 90/91. Položio prijemni za VTA, regrutovan za ŠRO, odslužio u mrtvoj pešadiji i zarekao se da nikad više neću nositi uprtače. Tu sam zakletvu pogazio '93. kad me familijarni prijatelj preko veze poslao u rezervu, ustagamrtva jebem iako je živ.

Jebeš vojsku, ko kaže da mu je bilo lepo ili laže ili je pukovnikov sin.

gresis kelte, grdno gresis. rano je to što kazes, 22-23 je neki optimum. ali, da, slažem se da je loš koncept bio, zato je i ukinuto

Koliko se ja sećam u staroj Jugi se išlo sa 18,19 godina (neka me Brus ispravi ako grešim) tako da vam priča ne pije vodu. A inače ko je budala po prirodi, njega nijedna vojska neće napraviti boljim čovekom.

najjače je bilo kad sam u prijavnici hteo da da zapalim cigar a nisam mogao od promaje. onda stavio šaku da mogu da propalim. dihtovalo u pm

SbVP
Ribnica Kraljevo 8415

sep 2005.

I još me jebe potpukovnik kaže skini
osigurač i i gledaj me u oči. I tako 20 sekundi ga gledaj, reko majku ti jebem popustiću onu kašiku otićemo u kurac obojica.

лололо

Ideš sa 18 ako si završio srednju i nisi upisao fakultet, studenti idu kad završe ili u godini u kojoj pune 27 godina starosti. Moglo se odgoditi za tri meseca zbog vozačkog ili nekog kursa koji je vojsci koristan.

mada, ja sam dobro prošao. nije bilo nikakvog drila. normalni ljudi. bar tamo gde sam bio. mada sam cuo svašta

Samo ti olaniče lezi u krevetu i smrdi, a sijalica kad ti pregori zovi majstora da je zameni pošto verujem da nisi sposoban sam.

u pesadiji je jak dril, tako su mi rekli. a mi vezisti... ladili jaja na prijavnici

Ideš sa 18 ako si završio srednju i nisi upisao fakultet, studenti idu kad završe ili u godini u kojoj pune 27 godina starosti.

istini za volju
i oni koji su upisali fakultete su mogli da idu posle srednje
što se često i dešavalo

like ko je radijo jutarnju gimnastiku uz ovo
https://www.youtube.com/watch?v=_hDvTNAnakw

To da, čim napuniš 18 imao si pravo da zahtevaš da te pošalju. To sam ja iskoristio, kreten.

Meni sepet priča iz armije koje sam čuo deluju kao neki formular da je neko popunjavao: Ja bio (dodati neku skraćenicu odeljenja vojske), (u naziv mesta), (dve cifre rednog broja godine), (žaljenje na uslove života, jelo i smeštaj, ali sa osmehom jer je tada sve bilo lepše a ne kao što je danas), (nostalgično spominjanje kako si do tada bio uber neverovatan duduk za život, npr. nisi znao svezati pertle sebi, obrisati nos i majka te za ruku vodila do grada), (spomenuti oficirski čin + neko vrlo zajebano prezime u konotaciji kako je bio neki uber zajeban kriger, da se sugeriše da sam ja bio baja pa to pregurao i postao potpuno kompletan ljudina), (eventualno dodati neke humoristične zgode dobrodušnih jarana komendijaša raznolikog socijalnog statusa i etničkog porekla koji su jebali sebe puni fazona iz Skandi humora).

pazi stvarno, imam, hehe