Prijava

Jebi se kelte ako ti smetaju losi komentari nisi ni trebao da serujes

jebi se ti, nigde nisam reko da mi smetaju, samo su besmisleni, jer ne verujem da ce chavez hteeti da menja nesto u skorije vreme, a ni ja.

svaka cast na trudu, al iskreno na pocetku kad ste solirali sa gitarom u svakom trenutku sam ocekivao da pocnete da pevate GO GO POWER RANGERS...malo me podsetilo na pesmu iz rendzera

Ok, možda bih lično turio još jednu solažu i ponovo se vratio prvoj strofi još jednom, ali uz završetak brzog ritma, već samo uz akustaru, da se lepo zaokruži, ali to kad budemo umeli sami da napravimo ovako nešto.

Управо тако. То сам и ја предложио у оној теми.
Без обзира на све може ово да прође, нећемо сад да правимо симфонију од ове песмице.

само да напишем да је срање, поздрав велики

Jehova nemoj srati da ti ne bih opet zauzeo nik

Čekaj, a u čemu je problem ovde? Pa ako vam se ne sviđa pesma, napravite vi bolju, sedite, iskomponujte, napravite, šta je problem?

Momci su dali sve od sebe, kome se sviđa-sviđa, kome ne opet ok, ali ne može niko očekivati od nekog drugog da postigne bolje nego što može.

Pesma je skroz kul, 10++

боли ме курац, могу да дам критику ако ми се не свиђа и то сам учинио што краће могуће: "срање је"

Какав си ретард хаха

jebi se ti, nigde nisam reko da mi smetaju, samo su besmisleni, jer ne verujem da ce chavez hteeti da menja nesto u skorije vreme, a ni ja.

Ni ne treba da se menja nesto. Pesma je kul kao sto rekoh takva kakva je, cak je i pevljiva tj lako ulazi u uvo.

A verujem da ste je okacili da bi culi komentare pa sam komemtarisao iako ne preferiram taj muzicki pravac. Kapiram da ima taj svrs da bi napravio bum sa pesmom.

Ovo je ono što sam govorio pre par dana. Ne mož' ništa da uradiš ovde, makar to bilo iz najbolje moguće namere, utrošiš svoje vreme koje generalno nemaš na bacanje ali ispoštuješ ideju i odradiš sve i opet se nađe indijanac da se po tome posere bez ikakve validnosti.

Veliki Srbine, čitao sam od početka tvoje postove i sve što mogu da ti kažem da si u par rečenica objasnio da ti, ili troluješ na užasno debilan način, ili si toliko operisan od poznavanja muzike i toga kako se ona pravi i funkcioniše da je to nerealno.

Okej, smak smeta bih nastao kada bi svi imali isto mišljenje, naravno i dobra kritika je korisna stvar kad je poduprena argumentima zašto nešto puši kurac. Al' ove fore " e ja došao da kažem da je govno pozz", ne znam, moraš biti minijatura od čoveka za takve ispade, jednostavno.

Ostatak epike koji bi da menjaju ovo i ono, ako ste voljni, dam vam sve master fajlove pojedinačno pa remiksujem i preradite kako mislite da može, nema frke, rado bih čuo i druge verzije.

Ljudima kojima se sviđa naš uradak, drago mi je i hvala vam, biće valjda nekad još nešto samo minus određena vrsta ljudi, ni kao posmatrači.

EDIT:
A pravljenja buma sa ovom pesmom neće biti, prvo jer nije moja, drugo jer uz bum na jutjubu treba nekome da iskeširam 3000 eura ili oblajvim kobas hardkor, tako da teško da će biti buma, jebiga.

Brate ja ne znam ni da drzim gitaru a sto se tice pevanja mogu da pevam jedino u horu sa ovima sto su dosli traktorom. O remiksima i da ne trosim reci... Dobronamerno sam izneo svoju kritiku sa najboljom mogucom namerom kao sto sam izneo i pohvalu.

Где си павијанеее

Buraz, ja se ne branim, već to što si rekao je debilno na kubik. Kakav te autotjun spopao, rođače? Gde izbija bas?

Ta dva pitanja su bila dovoljna.

A nije tebi upućeno ovo za "sranje je pozz", već ljudima koji su to napisali par postova posle, bukvalno tim rečima.

ti samo kopiras boru i bajagu nemas stil svoj

Jebeš mi sve ako ovo nije najveća uvreda ikada koju sam dobio.

Био бих крајње безобразан и некоректан кад бих рекао да не ваља нешто што је други урадио само зато што није урађено онако како сам ја замислио.

Рекао сам већ да не би требало сад правити симфонију од овога. Оживљена је песма, цепај је на свиркама, ако ништа можда чује неко ко познаје ове из "Антисрес Продукта", па им каже за ову верзију песме. Можда се тако и сазна где су и шта раде ти људи данас па се можда и дође до целог оригиналног снимка.

Fender

Probaću, bilo bi lepo kada bi stupili u kontakt, samo treba to iskopati, ovo je baš naftalin, realno.

Који јадни покушаји троловања, трансфер на куб.

Колико су вам аргументи курчина. Фора је што те кечи мелодије и не треба да имају градацију, комплексност и било шта. Јебен треба та трају кратко, да имају симпатичну једноставну мелодију и допадљив текст. Овде је све то испуњено. Какви инструментали, па не прави Степенице до неба, но песмицу коју певушиш док бришеш прашину по соби, или тако неки фазон.

Правите филозофију од песмице. Мени баш кул звучи. Све, почев од текста, музике и гласа.