Prijava

Specijalni automehaničar? Šta je to?

Specijalni automehaničar? Šta je to?

Vulvanizer.

blic92 je ista fora kao njuz.net

Ugasiti njuz
Dnevnu dozu smešnih vesti već imamo u blicu

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Kraduckaju-i-na-decijim-paketicima.html
Zasto uopste postoje tenderi kad ni jedan nije kako treba? Jebem ti usrane ljude koji vode usranu drzavu i sve one maloumnike koji su glasali za iste i one prethodne a i one buduce.

Хмм, а зар законом није забрањено прелажење преко ауто пута, волео бих да могу да верујем да су новинари ово злоупотребили и усликали док су радови у току, а да ту треба да дође неки мост који ће их лако пребацити на другу страну аутопута, не знам што, ал' не могу да верујем у тако нешто.

МИР, МИР, МИР! НИКО НИЈЕ КРИВ!
http://www.sportal.rs/news.php?news=138298&c=35454
(Курир сазнао...)

http://www.kurir.rs/sport/ostali-sportovi/video-uznemirujuce-izbio-mu-oko-udarcem-u-glavu-clanak-1638676

eksperti iz kurira

Hoze Džonston borio se protiv Alana Greja. Borba je bila brutalna i neizvesna sve do krenutka, kada Alan nije dobio udarac nogo u glavu. Od siline udara ispalo mu je oko koje je nastavilo da se kotrlja po ringu, dok je njegov vlasnik ležao na podu.

Sreća je da po pisanju medija povreda nije treže prirode, jer je Grej od ranije imao veštačko oko, što se najbolje vidi po tome što se oko po ringu kotrlja u krug, a ne po ravnoj liniji kako bi trebalo ljudsko oko koje je cirkularno.

Borba je bila brutalna i neizvesna sve do krenutka, kada Alan nije dobio udarac nogo u glavu. Od siline udara ispalo mu je oko