Prijava

Па нормално да Ебола служи да се смањи популација за 30%, али те вештачки изазване епидемије, и остало, служе само да би се трећи светски рат одложио за још коју годину, јер ти исти што изазивају те болести су они који ће изгубити ако дође до тог рата.

Па нормално да Ебола служи да се смањи популација за 30%, али те вештачки изазване епидемије, и остало, служе само да би се трећи светски рат одложио за још коју годину, јер ти исти што изазивају те болести су они који ће изгубити ако дође до тог рата.

A?

Шта ти није јасно?

јер ти исти што изазивају те болести су они који ће изгубити ако дође до тог рата.

Па запад, јер ретко која епидемија у скорије време није изазвана њиховом руком. Зашто је Гадафи убијен? Зашто није ухапшен, него су га ликвидирали. Зато што је Гадафи дао преко 20 милијарди Енглеској и Француској, и те године су они требали те паре да му врате, то јест' рекао им је да морају да врате тад да га не занима, али су они смислили да изазову рат, а самим тим и да га убију, јер и да су га победили и отели нафту, они су морали да му врате те паре, али кад га убију те паре се не враћају. Њима одговара да има што мање људи на свету, јер тако имају мање противника, а наравно и Кини и Русији то исто одговара, јер што мање људи више хране и осталог, ако зафали хране, Кина и Русија сигурно се неће напасти међусобно, већ ће ударити на Европу, тачније на запад, Америку и тако те болеснике, а њима наравно одговара да што мање људи има, јер чим буде више људи него што треба они су најебали.

Дај цуле одмори мало цркве ти.

Аутобусе, то су чињенице.

Зато што је Гадафи дао преко 20 милијарди Енглеској и Француској

Људи, одакле ви вадите ове податке са бројкама?
Стварно ме занима како се упутите до тих сазнања да је Абрамович продао нешто за седамдесет милијарди, да је Кање Вест потрошио 50000 бакс на један излазак итд.

- Еј Гадафијев финансијски савјетниче, Цхуле Вукајлија овде. Ај ми само издиктирај у шта сте улагали последњих пар година, треба ми за пост.
- Моменат.

Ма све суве чињенице. 20 милијарди јеботетито, знаш ти колико је то?

То су те суве чињенице из Трећег Ока.

Не знам да ли сте упућени, али на аеродрому у Москви стоји 20 милијарди евра, предпоставља се Гадафијевих који су планирани за његово бегство из земље пре него што је убијен (нормално), и чека се неколико година да те паре постану Руске.
Људи, ја једноставно знам велики круг људи из разноразних бранши, не прикупљам информације са Вукајлије, где пола људи тролује.

E BOLA U KURCU MOM XEXE XEX EXEXEX EX XXX

Neki se pitaju, zašto ciljaju na Afriku zbog smanjenja svetskog stanovništva.

Pa zato što Afrika najviše doprinosi rastu svetske populacije.
A i nije baš da ne putuju. Mnogi putuju u Evropu bez namere da se vrate.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sovereign_states_and_dependent_territories_by_fertility_rate

Od prvih 50 zemalja po natalitetu, skoro sve su afričke.

Solberže, ovo je lista ''broj rođenih po plodnom vijeku žene koja živi u veoma nerazvijenoj državi'', u zagradi - najplodonosnije žene svijeta.
Teško da i promil tih rođenih i živih otputuje van sela barem jednom u toku života.

Kada ta žgoljava i jadna tijela putuju, to izgleda ovako:
http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/italija-emigranti-brod-1404319330-527497.jpg

Наши Босанци кажу ''крава те убола'', афрички Босанци кажу ''крава те ебола'' ехуехуехуехуехуехуехуехуе хњо хњо

kako boske pita drugog bosketa dal ima ebolu?
ebolan li si?
ha-ha