Prijava

Не знам да ли сте и ви били непријатно изненађени кад су вас пробудили слуге ЕПС-а претећи да ће искључити струју уколико не измирите дуг, у мом случају смешних 6000. Да ствар буде још гора, нисам једини који је имао такав проблем, јер кад сам отишао у пошту појавило се доста људи који су имали и мањи дуг од мене, али им је речено да ако не плате да ће да искључе струју.
Да ли је то чишћење пред грејну сезону? Да ли је то само бахатост Вучића? Да ли је то зато што држава нема пара за набавку струје па приморава људе да измире и ситне дугове за које никад нису били упозоравани.
Да ли неко зна о чему је реч?

jbt, isključuju zbog bijednih 6000? ovamo iskljucuju ako nakantaš bar 100 eura duga.

Srbi u Crnoj Gori su manje vredni, da ne kažem lenji.

Да, и то све онако дрско као да рачун ниси платио годинама, као ми долазимо за 2 сата ако не платите одма сечемо. Па тако је и пре било, знам доста њих којима тек са 30000 дуга дођу да секу, и тад чак траже да плате неку суму, а не да очисте цео дуг да не би секли. Ово сад је ван сваке памети.

pa dug je dug prile, nema potrebe da se uzrujavaš jer neko želi svoje pare nazad, ono

Који дуг, 6000? Знам оне који праве месечни рачун толико. Ја ти причам да се пре толерисало чак и тродупло већи дуг, и то можда пре годину дана, и сад одједном је ово дуг за сечу струје?

6000 dinara mjesečni dug? Pa jel jedu struju ti?

Samo se ti čule smij a oni isjekoše pa ti gledaj. Niko nije moćniji održave

bilo bi fino nauciti kako da sebi sam stvaras struju,mislim,ko ce da se jebe s tim,al opet bilo bi do jaja,ne moras da placas nikad...

НЕКАД ЈЕ МОГЛО САД ВИШЕ НЕМОЖЕ! МОРА ДА СЕ ЗНА РЕД У ДРУШТВУ И ДРЖАВИ. СВАКИ ДА ПЛАЋА ОНО ШТО ЈЕ ПОТРОШИО! КЛАДИМ СЕ ДА КОД ОДЕШ КОД ВУЛКАНИЗЕРА ДА ГА НЕПИТАШ ЈЕР МОЖЕ ДА МИ РАДИШ ДОК НЕ НАГУРАМ ШЕС ИЉАДА ПА ДА ОНДА ПЛАТИМ. ЈЕРИ?

СВАКА ЧАСТ ВУЧИЋУ...

Постоје они соларни панели, ал' та два велика соларна панела произведу струју за 4 дана и то не смеју да троше велики потрошачи, у преводу не може се без ове њихове, јер не можеш ти тек тако да произведеш довољно јаку струју, а и да постоји начин сигурно улагања нису мала. Нису исекли платио сам.
Панинаро, црвена тарифа, па се лако натуче.

Бтњ, струју не смеју да ти секу ако немају судски налог који је постао извршан, а веруј ми да га немају. Кад ти исеЧу, тужиш их, морају ома да ти прикаче и још да плате штету. лол

meni su isekli telefon

Шљивораде, не можеш победити државу.

Meni došli da iseku Internet, ali prc: wireless je, vratili se ko popišani.

Лорде, вајрлес не може да ради ако они преко компјутера блокирају, а то ураде за 2 минута, довољно им је да га нађу на свом компу и само га блокирају.

Не знам кад се то толерисао већи дуг, овде у НС већ годинама секу кад само пређеш 1500 дуга; јбг, ми плаћамо због ових јужније који терају електродистрибуцију сикирама из села

мени дошли да секу воду, сецкају оним великми маказама млаз по купатилу и кујни а оно само наставља да тече, ја их гледам мислим се па де ћеш воду да исечеш, то је немогуће
ЈЕБИ ГЛУПУ ДРЖАВУ!

Јанковићу, не бих рекао, тетка ми има стан у НС и није баш тако, можда то само код тебе.

Чуле, не кажем да можеш, мош само да одложиш мало. лоло
Јебига, можеш да плаћаш фиксни. три мобилна, интернет и кабловску сваког месеца, а струју не можеш? Можеш, него нећеш јер знаш да ту толеришу дуговања, а ови други те искључе ако не платиш до 20-ог у месецу.