Prijava

мени дошли да секу воду, сецкају оним великми маказама млаз по купатилу и кујни а оно само наставља да тече, ја их гледам мислим се па де ћеш воду да исечеш, то је немогуће

Šomaro, voda se isključi pomoću specijalnog uređaja (tzv. ventil), ako takav postoji na stanu i to je 5 minuta, u suprotnom sledi tužba.

Плаћам два мобилна, не три, и немам кабловску, већ иптв. Па видиш да не толеришу.

Šomaro, voda se isključi pomoću specijalnog uređaja (tzv. ventil), ako takav postoji na stanu i to je 5 minuta, u suprotnom sledi tužba.

У мојој општини вода није за било какву употребу, ни за пиће, ни за кување, осим за купање ничему не служи, тако да нек дођу да је искључе био бих им захвалан иовако имам бунар.

Иптв скупљи од кабловске, ко те јебе. Па толерисали су до сад, зато је народ и избегавао плаћање. Је л' ти потребнији интернет и иптв од струје? Ако јесу, слободно их плаћај, а струју немој. хехехехехе
Јебига, не треба да се толерише, имаш рок до ког се плаћа и ћао. Наравно, треба и ове што дугују много да одеру, ко их јебе. И наравно да треба прво од њих да се крене, само је фрка што је оном што дугује триста иљада, једно 270 застарело. Ал ту су направљени пропусти и они ће сад да поштеде себе губитака, а тебе кашњења и стресирања ојо тога да л' ћеш да имаш да платиш све. :Д

Chule37
Лорде, вајрлес не може да ради ако они преко компјутера блокирају, а то ураде за 2 минута, довољно им је да га нађу на свом компу и само га блокирају.

Ово је тачно у теорији али није у пракси, пошто је велика перипетија да ти тако секу и још док те нађу и обраде податке све, појави се још милион људи са већим дугом па тебе и забораве, овако дођи да ти исеку интернет а ти имаш вајрлес па могу само да га дувају пошто не могу да исеку нешто неопипљиво. Исто тако је мој ћале хтео да ми исече вајрлес ове године кад сам пао на поправни из мате, ал није имао шта пошто је вајрлес свуда око мене и не могу ти сигнали да се исеку...

Шоми, постоји и ометач сигнала за вајрлес, могао је то да купи 20 евра кошта, у неким школама то сад постоји да не би деца хватала то и сурфовала, али опет, сви углавном имају пакете са нетом.
Шљивораде, па о томе ти ја причам, ја дугујем 6000 он дугује 200000 и сад он долазе и мене напушавају као да сам задужен до гуше, а тих 6000 је 2000 претплата, од тога значи реалних 4000 струје, ал' не, лакше је њима да мене смарају, јер знају да ћу платити.

Јанковићу, не бих рекао, тетка ми има стан у НС и није баш тако, можда то само код тебе.

10 људи у Футогу, укључујући мене, могу животом да тврде да одма долазе да сецкају због неке мизерије од дуга

Јебига Чуле, ко те јебе што си плаћо до сад. :Д

Шоми, реци ћалету да ти замени телефон нокијом 3210 и узме лаптоп/комп и решен проблем. Позз

6000 dinara mjesečni dug? Pa jel jedu struju ti?

Pani, to je 50 evra, 600 kwh otprilike.

Kod nas seku ako pređeš 10.000 i ne platiš makar deo.

Јанковићу, па не знам, али контам да они притискају редовне платише више од оних који не плаћају, јер су вероватно дигли руке од њих.
Шљивораде, па да, будала.

Чуле, де то мој ћале зна, изнервирао се човек и узео маказе да исече вајрлес , али цврц, не можеш сигнал свуда у ваздуху да исечеш!

А што се тиче ове приче о бунару, причао ми је ујак да је имао проблем, могу и њега да ти исеку (тј. затрпају прецизније). Пошто по новом закону бунари су стрпани у исти кош као и нафта и рудници, треба ти концесија да би могао да га експлоатишеш, што је и логично јер је Србија земља вода и лако можеш да кренеш да пуниш и флашираш и обогатиш се. Тако да се не бих баш пуно ослањао на тај бунар ако немаш дозволу тј. концесију од државе да можеш да га користиш... Можда мислиш да је то само слово на папиру и да неће тебе качити, али јел си ишао у општину да се распиташ?

али контам да они притискају редовне платише више од оних који не плаћају, јер су вероватно дигли руке од њих

Нама тако једном дошла опомена- платили смо, ником ништа, фрке нема.
Онда други пут само упада лик с маказама с налогом- прво му се ћале начеститао миле нове године, онда звао Електровојводину да провере, они се сасрали кад су скапирали да је неко из рачуноводства ладно обрачунао попуст на рачун као дуг (она фора да је мањи рачун ако платиш пре 24. у месецу) и онда следећи месец само дошао рачун умањен за 2000. Уз све слатко са шлагом.

Па ако сам га користио годинама пре тога, не могу да га укину, морају ући у двориште да би га закопали, а чисто сумњам да би успели, и кад би то кренули да раде многи би се побунили, тако да од тога нема ништа. Разлика је да ли ти продајеш ту воду, или је користиш само за своје потребе.

Има нека варијанта да платиш грдне паре да преповежеш бунар на кућне инсталације и да редовно мењаш неке специјалне филтере. Подразумева се да мораш да имаш хидропак и пумпу за воду. Ако ништа друго, не плаћаш да би трпео милост градског водовода и њиховог (не)притиска, већ увек имаш притиска

Ау, па ти се баш не разумеш... Нема везе колико си година користио, кад се донесе закон од тад креће да важи то што је прописано. Нема везе што морају да уђу, улазе исто ко и за друге ствари кад секу, исто и за буњење, позову полицију ако евентуално избије фрка да осигурају обављање посла. Разлика јесте само што ти треба више папира, отворена фирма и механизација за цео поступак, али што се исправности воде и концесије тиче то треба да буде регулисано. Као што мораш да пријавиш помоћни објекат и да га легализујеш тако треба да извадиш концесију за бунар и да стручњаци испитају квалитет воде да не би дошло до тровања тебе и свих људи који користе бунар, врло логично. Уосталом прочитај закон о концесији и иди у катастар и општину да се распиташ, мој ујак је баш имао проблем. Мсм не би да те плашим, али вероватно ће да ти секу бунар...

Могу да ми секу курац, не могу да провере да ли користим бунар кад користим и водовод, ко им јебе матер.

Mogu, Čule, jednom čoveku u selu nadomak kragujevca isekli bunar.
A pre toga mu isekli kravu, jer njeno tele nije nosio veterinaru da proveri meso kad je klao. Ludi su ti iz eps-a.

Chule37
Могу да ми секу курац, не могу да провере да ли користим бунар кад користим и водовод, ко им јебе матер.

Брате ја не верујем, јел ти чујеш себе? Нема везе да ли ти нешто користиш, чим се налази на твом имању треба да буде легализовано... Ко кад би реко, боли ме курац да легализујем викендицу кад имам своју кућу, не могу да провере где боравим... Дај размисли мало, немој бити тврдоглав. Ја ти лепо кажем, немој после да се жалиш кад ти исеку бунар па се сетиш ове приче.

Ako ne platiš kurvu da li ona ima legitimno pravo da ti iseče kurac?