Prijava

Chule37 ма, шалим се ја, не можеш убијати људе јер имају неки поремећај. Није лепо и они су људи и треба их пустити да живе.

Замисли музички свет без овог лика:

http://queen.peoples.ru/html/fanart/wall/FreddieMercuryKing.jpg

Јесте био фурунџија, али замисли да га нашприцаш са неким хормонима и направиш од њега стрејт мушкарца. Додуше, убеђен сам да би многе жене нашприцале Рики Мартина, јер греота за таквог мушкарца да буде пешкирић.

Dzordz Majkl, Riki i ti fitjfiritji su izgustirali zhene, kad su otrsili i dveiljaditu, dosadilo, pa su se propederisali.

Oce da nas vakcinisu kurcem u dupe a

aj granjka ne lozi ljude, kad svi znamo da si homoseksualac, da ne kazem peder.

Они су приморани да буду то што јесу. Јер издавачке куће сад буквално уређују живот уметницима, поготово по америци, морају да певају и раде шта им се каже, зарад неке шачице пара. Ја бих побио те што су направили те вакцине, и то дају деци, не знам како је могуће да држава то дозвољава, у Русији нема таквих вакцина, тамо ти дају вотке и ћути, а овде код нас све неке вакцине за ово, вакцине за оно.

Целт, ти ко да си заборавио шта сам ти рекао.

Negde sam citao da je Fleming, izumitelj penicilina, isto bio "iz Stragara", da se tako izrazim. I bas je ono - forsirao da se bocka udupe penicilin.
Koja ironija, a ko zna sta i taj penicilin budjavi (alert: posalica) ima u sebi, kakvih aditiva i onih E120, nema ni na njemu da pise lepo na omotu sve, gde je hemijska formula, npr?

celt то што сам вас кар`о не значи да сам ја педер, већ ви. Није педер који га даје, већ који га прима. Нема више, јер сте незахвални.

Penicilin je pregej vise je gej i od ovih gej vakcina lepo se dezinfikujes rakijom i bole te kurci. Jedino sto revakcinacija rakijom ne ide na 6 meseci nego na dnevnoj bazi

Могуће да и у пенцилину има свега лошег, али углавном у тако неке лекове стављају супстанце за убијање плодности. Зашто се у Африци свака породица има по десеторо деце, а овде код нас кад има троје сви се чуде. Моја баба је имала девет браћа и сестара, а ја имам само двоје, ал' мој прадеда и прабаба нису користили лекове у младости, какве вакцине, пенцилине и остале глупости, и нормално да су били плодни. Ово су чињенице.

A dovoljno je samo pogledati kako to zvuci u originalu i otkloniti sve nedoumice: penisilin.

Могуће да и у пенцилину има свега лошег, али углавном у тако неке лекове стављају супстанце за убијање плодности. Зашто се у Африци свака породица има по десеторо деце, а овде код нас кад има троје сви се чуде. Моја баба је имала девет браћа и сестара, а ја имам само двоје, ал' мој прадеда и прабаба нису користили лекове у младости, какве вакцине, пенцилине и остале глупости, и нормално да су били плодни. Ово су чињенице.

Ovo su činjenice LOOOOOOOOOOOOL

"лол" запад вам испрао мозак. напишите лепо уос

Moj pradeda isto imao desetak dece, ne zna bas tacno, plus minus dete. Tad nije bilo prezervativa, tj. Koristile su se ovcija creva, ali to samo bogatashi. Nebitno.
Uglavnom, deda je imao problem sto nije mogao da zapamti da ga izvuce na tri cetri - sad, nego je isao na tri-cetri, pozor-sad i taj pozor je plodio babu

Лорде, то нема никакве везе са тим да ли је вадио на време или не, знам брдо људи који уопште не могу да имају децу, иако покушавају и не ваде. Једноставно, твој прадеда и мој прадеда нису били тровани разноразним "лековима" од малих ногу.

ја сам говорио о страним плаћеницима који смањују популацију на све начине.

Odakle ti ideja da se gej ljudi ne razmnožavaju? Naišao sam slučajno na nekoliko studija (mogu da linkujem, ali me trenutno mrzi) koje su našle da su lezbo/gej/bi tinejdžeri (u SAD i Kanadi) nekoliko puta skloniji maloletničkoj trudnoći od heteroseksualnih vršnjaka. Seksualno su više skloni eksperimentisanju i, verovatno važnije, društveno-primorana heteroseksualnost (tačnije, privid heteroseksualnosti) bi bili neki od uzroka tome, po mom skromnom tumačenju.

Inače, ovaj članak o vakcinama je čist kokošizam.

Naišao sam slučajno na nekoliko studija (mogu da linkujem, ali me trenutno mrzi) koje su našle da su lezbo/gej/bi tinejdžeri (u SAD i Kanadi) nekoliko puta skloniji maloletničkoj trudnoći od heteroseksualnih vršnjaka.

Jebote, kako možeš sllučajno da naiđeš na nekoliko ovakvih studija? Hoću da kažem, čime si se zanimao pa si SLUČAJNO naišao na NEKOLIKO ovakvih studija?