Prijava

Situacija ni izdaleka nije toliko beznadežna koliko izgleda, jer ako su smislili gej vakcinu, onda sigurno negde u svetu postoji poštena i tradicionalnim društvenim vrednostima odana grupa naučnika koja radi na pronalaženju anti-gej vakcine. Vakcinišeš na rođenju, i posle postane drvoseča, ali ne kao onaj u Monti Pajtonu, Lumberjack sketch, već pravi. I žena prava, mesi, kuva, pere, puši, sve, sve kako je Bog reko.

Neeee, krenuo je Valdemar, sad kad Granjka snimi ima odma da doleti sa kilometarskim postovima, onda uleće Truleks sa opovrgavanjem, zatim kreće previranje, onda upada Blasivanr sa stupidističkim stavovima 21.veka posle čega sledi kilometarski post u kojem opisuje jebanje majke random autora sa svinjom od preko sto kila pri čemu je svinja zapravo nerast, jer svinja ne jebe.

Eto odgovora kako tema napuni 100 stranica

Pa šta sam ja rekao loše? Što, ne smem da pišem da se Granjka ne bi nadovezao? E, jebem ti život...

Валдемар, то о чему ти причаш то неће никад бити вакцина, јер већ група Руских научника ради на томе, али колико сам успео да сазнам, а јесам, то неће бити вакцина, већ ће то бити као нека инекција, која може да се да кад хоћеш, буквално као што постоји трансплатација полова, тако ти тражиш од државе да ти да ту инекцију, уколико родитељи сконтају такав поремећај код свог детета до његове 12 године могу и они да траже од државе да му дају ту инекцију, али после 12 дете доноси само одлуку о томе, то јест, противно је законом. Иначе то је закон који Европска унија планира да примени 2021. али ја мислим да они неће дочекати ту годину, ал' добро. Научници који раде за ЕУ су близу једног јако бизарног открића, наиме они желе да направе неку инекцију која ти убризга ген, например Немаца, и сад кад оде неки Србин у Немачку да ради и тражи држављанство, он ће морати да прими ту инекцију, како би сматрао Немачку као његову рођену земљу, иначе то ће бити примењено по целој Европској Унији за неколико година, наравно, све зависи колико брзо ће ови научници усавршити ту инекцију, али с' обзиром колики буџет имају, верујем да ће убрзо.

hahahaha, ma jok, samo se prisećam čuvene DNK teme

Evo, šta sam rekao. I to gde nego u Rusiji, majčici.
http://conservativeangle.com/scientists-discover-vaccine-to-prevent-and-even-cure-homosexuality/

Научници који раде за ЕУ су близу једног јако бизарног открића, наиме они желе да направе неку инекцију која ти убризга ген, например Немаца, и сад кад оде неки Србин у Немачку да ради и тражи држављанство, он ће морати да прими ту инекцију, како би сматрао Немачку као његову рођену земљу, иначе то ће бити примењено по целој Европској Унији за неколико година

Avaj, gde si to pročitao :)

Ја са пет годна примио анти-трол вакцину и сада сам имун на овакве теме.

Ја са пет годна примио анти-трол вакцину и сада сам имун на овакве теме.

Ja kad sam se rodio to nam Tito nije davao, samo BSŽ i još neka sranja, protiv variole, valjda. Zato imam one pečate na ramenima.

Пре ће бити да је то инекција, вакцина је мало другачија, али важно је да ради. Само надам се да их неће забранити у продаји код нас, јер ипак чуо сам да ће Србија да ипак уведе санкције Русији, па можда и то буде под пакетом санкција. Тако би могли да се боримо против беле куге, овде код нас влада бела куга, а свет се бори са великим бројем становника, а најгоре је што су нас тровали, убијали са свих страна, јер су знали да ако опстанемо и ако нас буде било преко 20 милиона да не постоји светска сила која би нам могла стати на пут. Ако нисте знали, годишње потребе Србије су 2 милиона тона кукуруза, а ове године се проценује да ће род прећи 5 милиона тона кукуруза, и Србија купује по кили 9 динара, а прошле године је било 17 динара, и то намерно раде да би сељаци престали да производе, и да беже у град, како би могли лакше западни плаћеници да купују земљиште и да трују народ са отровним фабрикама. Па ако нисте знали, пола фабрика у Војводини се налази на плодном земљишту, али су направили лажне резултате како би испало да то није плодно земљиште, због тога и многи инвестирају у Србију, како би затровали земљиште. Због чега су дуванџије цењене у Србији, па зато што су они највећи тровачи земљишта, они немају своје земљиште већ узимају у аренду, а ако се 5 година на једној њиви сади дуван, после не може ништа да роди на њој, чак ни дуван, а њих држава штити, а и дуванска мафија, која је све јача. Толико су западни шпијуни направили будалама, да ће за 20 година Србија да увози све живо, и нико ништа неће садити, и тако ће нас опет побити.

Avaj, gde si to pročitao :)

Један мој рођак је запослен као професор у Бриселу, не знам тачно који факултет, а истовремено ради и за БИУ, тако да ако он нема проверене информације не знам ко има.

Ali, znaš, to nije moguće. Verovatnije je da tvoj rođak koji radi za BIU širi lažne informacije u korist iste organizacije.

Валдемар, не знам колико си упућен у то шта је могуће или не, али ово је савршено могуће. Ако неко путем вакцине може да ти обликује сексуалну опредељеност, може да ти обликује и националну опредељеност.

Не бих се надовезивао на глупости. За неупућене људе у 21. веку, Руси су одавно направили вакцину која поништава геј ген. 30 доза по једном паковању. Ефикасност - 100%.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f6/AK-47_assault_rifle.jpg

Научници који раде за ЕУ су близу једног јако бизарног открића, наиме они желе да направе неку инекцију која ти убризга ген, например Немаца, и сад кад оде неки Србин у Немачку да ради и тражи држављанство, он ће морати да прими ту инекцију, како би сматрао Немачку као његову рођену земљу, иначе то ће бити примењено по целој Европској Унији за неколико година, наравно, све зависи колико брзо ће ови научници усавршити ту инекцију, али с' обзиром колики буџет имају, верујем да ће убрзо.

https://farm4.staticflickr.com/3790/11303038135_302f828669.jpg

Не бих се надовезивао на глупости. За неупућене људе у 21. веку, Руси су одавно направили вакцину која поништава геј ген. 30 доза по једном паковању. Ефикасност - 100%.

Ovo je apsolutno primer kako se čovek ne NADOVEZUJE na glupost.

Грањка, то је дозвољено само у случају рата, али западни плаћеници не желе да дође до рата, јер ће изгубити, због тога се служе разноразним болесним методама. Шта мислиш због чега се инсистира на тој паради, па зато што су сва деца од 2000 па на овамо примили те вакцине, и не зна се колико ће бити ефикасност тих вакцина, по неким прорачунима је 14%, а да би проценат био већи, они уче ту децу да је геј парада нешто нормално.

hej ljubavi stara glumišmi za oskara