Prijava

Pseto, misliš da će odustati? :)

Pa brate mislim da hoce ako bude iskuliran od strane sviju

Псето, видим ти ме кулираш. Чаче, немој да ме вређаш, знам за кога радиш.

Ni trolovi nisu što su nekad bili... Eh, da, kad se setim kako je bilo nekad, a sad ovo nije kao što je nekad bilo.

jebeš temu na kojoj nema Granjke, a Valdemar napisao red i po

jbg, usrali su se, nije ovo DNK i religija, od ove teme može da se rikne.

Ja nemam šta pametno da kažem, ne razumem se... a i prema tom Teleprompteru sam sumnjičav, opet neko stoji iza njega. Rat politike protiv politike, rat botova protiv botova... Peace.

Валдемар, мене искрено брига ко стоји иза тог сајта, јер Вучић је кењао по тв како нема тога, и сад кад су доказали да има, баш да видим шта ће сад да каже. Макар и западни плаћеници демократе да су разоткрили ту тајну брига ме.

jebem ti i politiku i aktivizam, paraziti drustva. koliki pacenik trebas da budes da postanes "mladi aktivista" neke stranke, da lepis plakate ili ovo da se mlatis na internetu.

i najzad celokupni apsurd svega toga, je da ti pacenici onda dolaze na rukovodece pozicije, zato sto se lizali sa strankom.

sistem je truo kod nas, previse.

AMIN!!!
Nagledao sam se previše mladih skotova koji za 10-15 maraka paradiraju sa plakatima, zastavama i majicama spasitelja i promovišu stvari u koje se kontaju kao Marica u kriv kurac, a takvi debili i čine najozbiljnije biračko tijelo i kod nas i u Srbiji na njih dodaš penzose i seljačine i eto recepta za propast države i debilnu vlast.

Jbg, koliko ljudi znam koji su ušli u neku stranku da bi dobili ono što bi im inače pripadalo: posao, mesto za decu u obdaništu, jebenu građevinsku dozvolu... I to gledam još od osamdesetih, kad su bili komunisti, pa onda Sloba, pa onda sva ova boranija. Nije stvar uopšte jednostavna, i nije stvar u Vučiću, već je on premijer u zemlji koja tako funkcioniše. Nisam uopšte siguran da je on izmislio cenzuru, partijsko zapošljavanje, medijske manipulacije. Nagledali smo se svi toga i pre njega. On samo nastavlja svetlu tradiciju. Samo je on drugačiji čovek, u drugačijim okolnostima, pa ima drugačije metode.
A Granjke nema zato što je državni službenik, a njih treba da otpuštaju u sklopu kresanja neefikasnog državnog aparata, pa ćuti. Ili čovek ima pametnija posla: ženu, decu, bioskop, stranački skup, nešto tako.

Једна моја другарица, је од првог средње у демократама, и ту кад год требало она ишла, и сад скоро заврши средњу школу и цап одма добила посао и плату од 60 и кусур хиљада, и то седиш и надгледаш јебене камере и кажеш где ко треба да иде, а завршила моделара одеће, везе нема са послом који ради. А ја је напушавао што се губи са политиком као клинка је, да није радила како су јој говорили никад не би имала такав посао. Ал' демократе су крале много, мислим да Вучић не краде толико, али је болестан у мозак. Иначе један лик који је најбољи пријатељ мог једног друга је исто од кад постоје напредњаци учланио се, исто је млад, и ту се после кратког времена игром случаја упознао са Вучићем, овај видео да може да га користи, то јест да га слуша, убацио га у нека јавна предузећа, иако тад нису били на власти, и сад је хтео да га стави за директора, и фазон није могао, јер дечко има само средњу, и после 5 дана после пар Вучкових позива он је сад директор и академски образован.

Али опет никад не бих био ничији полтрон, макар имао и 10000 евра месечну плату.

Moj tata je Svetislav Basara, pisac i odličan primer rrežimskog poltrona. Ugurao se u DOS, primao Soroševe pare i nakon što mu je jedina žrtva tokom svih tih protesta bilo par pendrekčića u bubreg, poslat je na ime političkih zasluga i donošenja demokratije u Srbiju na Kipar kao ambasador. Tamo je primao veliki novac, a nije radio ništa osim što je igrao odbojku na pesku sa Turkinjama na severu Kipra. Kada se vratio 2005. sa diplomatske dužnosti, Boris Tadić je lično finansirao njegovu naglu promenu mišljenja o Koštunici, te tata počinje da ga pljuje i potpuno se okreće DS-u. Prošlo je neko vreme, a novac je uredno legao na tatin račun. Kada je Tadić počeo da se gubi i da gubi vlast, desilo se nešto neverovatno. Dok se on tuširao, zvonio je telefon, i ja sam se javio kako bih njegovom nesuđenom sagovorniku rekao da nije u stanju da razgovara, da bih čuo Vučkov glas: "De si Bas, šmekeru?" Na to, ja u šoku izgovaram da će ga tata pozvati za nekoliko minuta. Šokiran, zagledao sam se u američku i DS-ovu zastavu koje je tata postavio uz plišanog medu kojeg je dobio od Borisa sa porukom: "Najboljem kolumnisti na svetu". Vučić je došao na vlast, tata je radio intervju s njim i počeo da opravdava njegove poteze po medijima. Kada smo išli u selo, pitao sam ga: "Ćale, jel moguće da podržavaš onog foliranta Vučića?" a on mi je odgovorio sledeće: "Sine, znam ja da je on folirant, ali kako ću da zaradim novac i zadovoljio tvoje brojne prohteve kao što su nove patike svaka 2 meseca, igrice i tako to": Shvatio sam da je u pravu, i da je bolje da se i ja ubacim u SNS. Uskoro punim 18 godina, i tata mi je već obećao fakultetsku diplomu i posao sa platom od minimum 800 evra za početak. Nemojte časiti časa, SNS je izlaz, SNS je spas, zahvaljujući Vučiću, tati i stranci, obezbedio sam svoju egzistenciju i budućnost.

kako ti se zvao deda basarice mali?

kevin ćale, das preciziram

Ne seri Matiase, do pola posta sam mislio da je dobra zajebancija, a onda si ga ukenjao.

Sistem je takav, kod nas je vlasti bio SPS do 2005. onda su došli radikalci do 2009. pa za njima DS do 2013. Sad je na vlasti SNS. U svakoj od opcija imaš ljude koji se tu zateknu iz raznih razloga, imaš ljude koji su tu iz ubeđenja i imaš dve kategorije oportunista. Jedna kategorija oportunista su oni koji ulaze u stranku da sačuvaju/dobiju/otmu posao ili neku materijalnu korist, a druga kategorija oportunista su poluobrazovane budale koje idu iz stranke u stranku "jer će da im nađu nešto" od čega će se okoristiti. Prekjuče je žena dolazila u stranku da traži potvrdu da je član stranke jer joj treba u svrhu zapošljavanja. Mislim, kolika budala treba da budeš da ti to padne na pamet?

Prethodna predsednica opštine je kod frizera išla službenim autom, za mobilni pravila račune od 800 evra na više i primala platu kao da je njen budžet. Sve u svrhu promocije turizma, kulture i privrede opštine, naravno. To što je naša opština najgora u Srbiji po zaradama i nerazvijenosti njoj uopšte nije smetalo.

Primera ima mnogo, nikog ne treba ni ubeđivati ni zajebavati, svako od nas može da zaključi sam za sebe koja mu opcija odgovara. Ako ne može da zaključi onda u njegovo ime zaključuje ona druga kategorija oportunista.

Kako sereš, Fernandez.

A na kraju, i da je istina to što si napisao, i taj Vučić danas liže ono što je juče pljuvao. A što se tiče takve situiranosti budućnosti, ne budi toliko siguran, ničija nije do zore dogorela.

Moj tata je Aleksandar Vučić, pravnik, političar i odličan primer modernog Srbina. Za samo šest meseci je svojim predanim radom...

AV: Moj tata je Fahri Musliu, napredni intelektualac