Prijava

Nije to teorija, već posledica nagomilanog iskustva koje pokušava da se artikuliše u smisaon, logički održiv, drugima prenosiv sistem znanja... Dobro, jeste teorija. Ali tu nedostaje teorija, šuplja priča nije nikakva teorija.

Da mada ja uvijek uključujem i tu... ne znam kako bih se izrazio... duhovnu dimenziju?

To jeste, nije bitno šta je bilo, bitno je kako se ti osećaš.

Ispada da se računaš jebano jedino ako te dve stoperke namame u motel a tamo te svu noć bičuju i šutiraju te u jaja tako da ti se digo tek kad su izvadile nož i zapretile štrojenjem, o svršavanju ni govora. Jeste, ujutro ti još izvade oba bubrega i zapale za albaniju. Mislim da je ovo jebano na svim nivoima.

Mislim da je ovo jebano na svim nivoima.

(IZ)jebano

Ispada da se računaš jebano jedino ako te dve stoperke namame u motel a tamo te svu noć bičuju i šutiraju te u jaja tako da ti se digo tek kad su izvadile nož i zapretile štrojenjem, o svršavanju ni govora. Jeste, ujutro ti još izvade oba bubrega i zapale za albaniju. Mislim da je ovo jebano na svim nivoima.

Osim na nivou jebanja.

A sto da me mame u motel?

Naslov vam je gramaticki neispravan. Pise se: Pitanje u vezi SA JEBANJEM. Strashno.

PENIS
VAGINA
IZMET
DOJKA

13.57 cm puta broj ulazaka, valja to sraćunati, uglavnom jesam jebo par puta, koliko su se one osjećale jebano ne znam.

pseto88 mudro zbori, odavno je jasno da je jebanje izvršeno kada svršiš uz kontakt uda sa ženom. Žene i pederi ne jebu. Drkanje je vid jebanja ali misaonog. Ako drkaš dok gledaš kako ona tura nešto u pičku na skajpu jebao si. Ako pomaziš tetu u prevozu rukom sa tragovima semena takođe si jebao. Ako drkaš na zvezdu ili džonijeve fore nisi jebao. Ako drkaš na andrijanu limu a nisi to snimio i okačio joj na twiter nisi jebao.
Pored jasne podele na jebanje i ne jebanje ima podela jebanja na dobro i ružno. U oba slučaja si jebao ali ako jebeš dobro nije obavezno da žena to primeti. Ako jebeš ružno onda će to da pamti. Hipotetički da imaš mali tuki reda veličine proviron na minus leprikon svakako si jebao ružno ali si jebao.
Postoje i tzv van telesna oplodnja za koju su nam tehnologiju darivali vanzemljaci u tom slučaju si takođe jebao iako je zapravo samo u filozofskom aspektu to samo drkanje ali i više od toga.
Van telesna oplodnja (vto) je ako joj svršiš u tartar sos.
Vto je ako pajc baciš prstom dalje od tri metra i pogodiš u oko.
I najzastupljeniji oblik vto je kad pun kurton baciš sa zgrade i pogodiš nekog u glavu, to je takođe jedini bogougodni oblik pederluka.

Sad kad me deku podrzo nema sanse da nisam u pravu.

Jos bohor da dodje pa da krenemo u obimnu diskusiju :)

Pored jasne podele na jebanje i ne jebanje

NEJEBANJE - jedna reč! Pozz.

ДЕКИ ОБЈАСНИО, ПРОФ ПАОСТОЛИЦЕ!

Deki iznio neke vrlo zanimljive stavove. Dosta pozitivistički ali ima dosta filosofskog u njegovom pristupu nauci. Ovo mi djeluje kao neka proširena verzija psetove teorije prilagođena za ozbiljnije naučne krugove.
Možda bi trebali pseta smatrati utemeljivačem a Dekija glavnim predstavnikom pozitivističke androcentričke škole.
Valdemar sa druge strane predstavlja jednu čisto filozofsku struju okrenutu kritici nauke koja nam pomaže da pronađemo greške ali i na što efikasniji način provjerena znanja spojimo u jednu teoriju.
Takođe se nadam da će autor Bohor pružiti svoj doprinos ovoj raspravi ali takođe bih htio čuti i neka oprečna mišljenja jer samo tako možemo odmjeriti ispravnost jedne terorije u ovom slučaju.

A po vasoj teoriji ako ne dodje do svršavanje ne računa se jebanje?
Lepo je jednom neko rekao: jebanje podrazumeva da tudja koža/sluzokoža dodiruje tvoj kurac. Amin.

Utemeljivac nego sta.

Maestro to stoji ali ako ne svrsis onda si jebo ali nisi jebO. Samo zene smeju da ne svrse kad se jebu.

Samo zene smeju da ne svrse kad se jebu.

u nekim kulturama to je čak imperativ.

A ne, ne znam kako kod vas u brdu ali mi srbi smo tolerantni. Moze da svrsi ako zeli i naravno ako stigne.

Zato se zenama preporucuje da se pre odnosa zagreju i da tokom pusenja tandrljaju mekiku jer kako je opsirno istrazivanje pokazalo u ovakvim uslovima zeni je potrebno manje od 6 minuta da stigne do prvog orgazma uz prosecnu velicinu kurca od 16cm.

Ako tokom seksa misle na nekog sminkera poznatog vreme do vrhunca pada na manje od 4 minuta.

pominješ prvi orgazam. da li to znači da teoretski postoji i drugi i treći itd?

Postoji ali nemoj ni da pomisljas na to, to je samo za master level jebace.

Mozda te ukenja drugi ako si pijan ali ne mnogo pijan da ga tares od butinu samo.