Prijava

To nije razlog da bude obrisano.

A zapravo jeste, stoji i u pravilima.

Bruse, Paninaro jebe pola sajta ali bukvalno i sa stilom. Kad dođe malo više pod dejstvom alkohola stil se gubi ali se iskupi sutra. I to je ok što se mene tiče iz ove perspektive, ili misliš da ga treba trajnovati svako malo? Takav je čovek jbg i uzto Crnogorac. Nemaš ti tu šta. Svi smo različiti. Ja kad sam imao onaj problem sa slikama morao sam da propišam krv da dokažem šta je i kako i opet je sve bole kurac. (realno tebi tada svaka čast)
Pojedini modovi, ne mislim sad na Agilnog totalno je nebitan imaju problem da priznaju grešku. Celt je tu tata iako je prelenje mudo. Pljas trajni ajd zdravo. E celte čekaj brate, ovako je bilo bla bla i on na keca kaže u jbg pogrešio sam evo skidam. Banalan primer. Ili nisam i teraj se u kurac. Ali kad pogrešiš pogrešio si jebeno.

Banujte Paninara, kad ste već raskosili po ovim penzionerima.

vukajlija postala cenzura najgora, moderatorska totalitarna sekta

Sretan dan invalida, Kornelije :)

Ne možeš porediti sve kroz mene ili Celta, zato postoji 11 modova da bi bilo raznih mišljenja i stavova. To što Celt ili ja idemo niz dlaku ljudima nije slabost nego blagost, realno su mnogi sebi dozvolili ono što nikad nije bilo pozitivno gledano ovde.

Što reče al paćino, jedan Beko je morao biti ubiven.

Poslo sam pvt Kurdu, pa ćemo videti.

E, da. Cela priča počinje brisanjem postera za kojim sledi prozivanje Agilnog. On nije obrisao taj poster, samo je odabran za nabijanje iz nepoznatih razloga.

E sta je sa Kurdom? Sto je moderator kad nije tu? Što se meni ne da njegov mesto?

Zato što je on bolji mod i kad se ne loguje. :)

E, da. Cela priča počinje brisanjem postera za kojim sledi prozivanje Agilnog. On nije obrisao taj poster, samo je odabran za nabijanje iz nepoznatih razloga

aj brus, ne izmišljaj
ko je pomenuo agilnog

lepo sam napiso
onog ko mi izbriso poster

ja agilnog pomenuo nisam
i nije mi jasno kako sam ga to onda prozivo

Bruse lagano mogu da gledam sve kroz tebe i celta. Este svi modovi? Jeste. El svi imate iste uloge? Imate. E sad ako vas dva umete da razdvojite što vas žene jebu kući npr od Vukajlije da se ne izdrkavate ovde super, moderiši, ako ne nemoj jebati narod i prazniti kesu ovde. Udri glavom o zid ako ne znaš drugi način.
Samo se prebaci u realan život i reci da divljaš po ulici jer misliš da ti se može. Koliko treba da prođe dok ne dobiješ telesne povrede. A isto je.
Pričali smo jednom o ovome davno, celt poterao priču i došli do zaključka da nema privatne informacije i jebanje majke na ozbiljno. Kažeš surovi. Pa da nema sisa na četu prazan bi bio ko i pola sajta. I kome smeta, samo registrovani mogu, nije forum da svi vide i to je to. Znaš i sam da to vreme i ovo sad nemaju veze, i ne treba da imaju.

Nisi banovan zbog prozivanja Agilnog, nego zbog nabijanja na kurac rendom moderatora, a to je mogao da bude bilo ko od nas.

prozivo si ga pre, pa on sačekao da nabiješ nekog drugog?

Kažeš surovi. Pa da nema sisa na četu prazan bi bio ko i pola sajta. I kome smeta, samo registrovani mogu, nije forum da svi vide i to je to.

I sad se vrati na deo gde meni to niko nije objasnio pa sam pobanovao more ljudi zbog sranja na četu i onda su ih ostali vraćali i meni objašnjavali da ne jedem govna.

Banujte nas sve i a u kurac gasi sajt

pa ja se i ne bunim
meni samo smešno

DOLE UPRAVA, OPLJACKASE OVAJ NAROD

Necu odabranu. pozz

Ja bih voleo da znam ko je obrisao poster tj koga je direktor to nabio na kurac? Ocete da mi kazete?

Ne znam šta si mi sad hteo reći? Imate vaš forum ili čet šta već tamo se usaglašavajte i dovovarajte i nema zime.