Prijava

Alkohol, žene, gudra, stigle ga godine jbg.

Ovde onaj Vucicev arhineprijatelj Predrag Popovic

архинепријатељ? зар нису они били најбољи ортаци?

Alo, da je počeo da proziva Tomosa i Pičkoustog ko blesav više ga niko u naredne dve godine ne bi pozvao u emisiju. Znam da su svi očekivali da pravi cirkus ali nije Vojvoda baš tolki klovn kakvim ga smatrate.

Јебига, знамо ми какав је црвени војвода. Није кловн сигурно, али ако буде имао прилику увући ће се он и у Вучићево дупе и глумити лажну опозицију као што добро зна да ради.

Kad je ono bio seselj u subotu, ustao sam samo zbog njega i nista. Maric jeste inteligentan. Ali brate veliki je uvlakac uvek bio. Ali emisije su mu svrianje kurca. Jer dovodi likove koji su nekada bili nesto da baronisu. Koga to zanima osim lozana? I koga to dotice? Jel cu ja sutra imati jeftiniji hleb ako dodje kristijan i sere kako je krao po grckoj? A ovo sto je doveo seselja je samo glup marketing na koji sam i ja naseo da ustanem da gledam. Pa nije maric glup da pusti seselja da trtlja o vlasti ili bilo kog drugog. Pa da nema te vlasti taj seronja ne bi ni vodio tu emisiju. Mozda dovede seselja za dvaes godina ako seselj bude ziv i tek onda ce trtljati o pickosunom. Jednostavno maric nam prodaje maglavu. I svaka mu cast. Jer iako znam da prodaje maglu svesno sa tim gledam neki put.

http://i.imgur.com/q839Ynn.png

Lol Truć. Ako se ne uvuče Vučiću slavni Vojvoda ima šanse da dobije izbore pa da ih proda ko Miloševiću onomad što je.
Ovo pljuvanje Marića me podseti na jednu našu staru izreku da je mišljenje ko guzica, svako je ima.

Jel cu ja sutra imati jeftiniji hleb ako dodje kristijan i sere kako je krao po grckoj?

Pa ne treba televizija da ti rešava životne probleme.
Zabava. Eventualno čuješ nešto novo.

mišljenje ko guzica, svako je ima.

Amin.

veliki je uvlakac uvek bio

Brate ti nisi svestan koliko u pravu nisi. Pa nije on novinar od juče nego je bio i u Slobino vreme, Mirino Vreme, vreme Arkana... Tad su trebala muda jbg

Slazem se mister no mozda sam trebao malo drugacije da napisem tj da napisem da marica gledam iz istog razloga kao i vecina vas. A to je razlog kao sto idem u bioskop da gledam neki film.
Nego sam taj prethodni post pisao vise zato sto sam stekao utisak da neki velicaju/pljuju maricevo istrazivacko ili kakvo god novinarstvo.

ја сам за марића чуо раније, али немам појма шта је он уопште радио пре, рецимо, 2008. Је л' водио неку другу емисију, писао за новине, шта?

kakva bre muda bohore
klasično debejsko pašče

Brate ti nisi svestan koliko u pravu nisi. Pa nije on novinar od juče nego je bio i u Slobino vreme, Mirino Vreme, vreme Arkana... Tad su trebala muda jbg

Ma kakva bre njegova muda, uvlakusa stara. Da si samo svestan kome se sve on uvlacio. I u cije je kancelarije isao da se krije. Inteligentan je on da prezivi, ali najveci deo tog njegovog prezivljavanje je uvlacenje u bulju. Nakon cega je napravio laznu sliku o sebi kao neko mudasce pa ga pustaju da vodi emisuju. Da narod misli kako postoji medijska sloboda.

архинепријатељ? зар нису они били најбољи ортаци?

Pa ono jeste, bili i Seselj i Vuk kumovi, i Seselj i Toma kumovi... znas i sam da je strast veca kad si sa nekim bio blizak, pa se osetis izdanim. Napisao dosad bar 2 knjige o Vucicu, imam jednu, ali je nikad nisam citao. Dub jeste, njemu sam slao.

Ovo pljuvanje Marića me podseti na jednu našu staru izreku da je mišljenje ko guzica, svako je ima.

Suva ironija je da ovo napise covek koji je otvorio hvalospev temu o jebenom Milomiru.

Ne hvalospev brt.

Veliki sam poštovalac lika i dela ovog čoeka

Ništa više od ovoga.

Prvi maj Pirot, Radnički iz Pirota, prva liga, Arkan, Sloba, Mira
https://www.youtube.com/watch?v=LI7NgSW6aTA

haha kakva ekipa...

aj Bohоре реци живота ти, која је најбоља емисија, оћу да се успавам уз неко квалитетно миломировање, па те молим да ми препоручиш неки видео који јебе изузетно снажно

Žapca traži u golom životu. Dva dela ima, padanje jebeno.

Mada je vrlo moguće da je obrisana, najbolje su obrisane jbg.

Imaš u crnom duxu kad je prvi deo eno ti ispod odma. 1.23.33 traje fazon. O šariću prvo pitanjmd