Prijava

To da li su ti autori čitali definicije ili nisu vi nikad ne možete znati...
Moja rođena sestra je takođe autor, ali svaku definiciju pročita. Koja joj se sviđa oceni, koja ne, otvoreno mi kaže: "E ova ti je glupa..." i jednostavno je preskoči.
Meni je sasvim svejedno, 200-300 bodova gore-dole, pretpostavljam da ipak to "uzajamno lajkovanje" postoji između autora.
Podrška akciji.

haha opa valjda je bilo jasno da nećemo da obrišemo 100 glasova ako te jedno veče boleo dupe pa si lupio nekome rendom 5-6 pluseva bez čitanja.

nismo toliko nepažljivi :D

Лајк је лајк какав је да је. Зато помислих. :)

''To da li su ti autori čitali definicije ili nisu vi nikad ne možete znati...''

Не можемо тачно да знамо да ли су читали.
Али можемо да знамо кад НИСУ читали и то се види тамо на списку. :)

Zanimljiva akcija, ali hteo bih da skrenem pažnju na jednu stvar. Ja imam svoje omiljene autore koje redovno čitam i to uvek radim offline, tako sam nekako navikao. Ne ocenjujem tad. I onda posle nekog vremena (desetak dana, recimo) odem na njihove profile i isplusiram sve te defke koje su mi se svidele, a koje sam čitao prethodnih dana. To onda sigurno liči na 'lajkovanje', iako nikad nisam ocenio defku koju nisam pročitao. Možda da pogledate da još neko nema sličnu naviku kao ja:)

Dešavalo se da iščitam nečiji ceo opus, pa mu tek kasnije zađem po defkama i isplusiram skoro sve. Opet liči na lajk, ali nije. Sve pročitano ranije, a ocenjeno u minuti. Jbg.

Ма напиши им листу тих аутора, повероваће ти. Добар си ти дечко. :Д

Ma, sve je to lepo, narode, ali posle akcije budite dobri pa zađite malo po definicijama, nakupilo se koječega za brisanje.

Гледај, Трабл... Ти не спадаш у групу која ће бити под ригорозном провером, јер никад ниси био проблематичан, нити склон малверзацијама. :)
Али има ту неких аутора који су склони.

За сада је битно искоренити онај масовни, организовани лајк.
Као код трговине дрогом.

Хапсе се растурачи, а то што ти гајиш марихуану у саксији на тераси и није толико битно. :)

Инсолент, на то сам мислио кад сам у првом посту написао да имају преча посла. http://i38.tinypic.com/246uscx.jpg

1.Дешавало се раније да сам непријављен читао и касније оцењивао не аутора него дефиниције редом, а сигурно да се то дешавало и са појединим ауторима-значи, механизам је мање поуздан од Дуреха...
2.Презадовољан сам што ми је скинуто више од 550 гласова, јер је неко имао велики разлог на социјалчном сајту да их да баш мени, а питање квалитета сајта таквом мером не решавате. И даље превише пливају говна и витлају курци и пичке-најглуље сленг комбинације.1000 пута једна те иста комбинација и то је оно што мене тера са сајта.Нема шлифа, шмека и продуховљености, немам потребу да коментаришем и да се забављам. Размислите и о томе.Више ће вам користити једно такво решење, него да ли ћу ја или неко други који је изобиље речи ставио на сајт, бити чешће са вама. Пробао сам и раније да делујем на модове, али тек сте се сад сетили и нешто почели, мада, нисам убеђен да је то најсрећније решење, али кад сте већ загризли-трпите...срећно...
ПС. И професионални аутори се боре да стекну име аутора, а не да пишу квалитетно-то је утопија која не обезбеђује егзистенцију...;(

Заиста, подржавам г-ђицу Инсолентну...треба мнооооооооооооооооооооого тога да се обрише.

Pogotovo ovaj dupli nalog iznad. :D

Nego, ja molim autore da ne brišu pluseve koje sam davao autoru http://vukajlija.com/recnik/autori/2389, jer to nije bilo lajkovanje već tipično šlihtanje za besplatno pivo.
:D
...koje još čekam...:(

Нећеш да признаш да имам најјаче дефиниције. :П
Шалим се.

Кад смо веч код гласова мени, ево сад гледам једног лајкера који се ниоткуда појавио...

Ипак није лајкер. Све регуларно. :)

Šta se ložiš... Misliš da te toliko volim? :p

Тамо тачно пише колико ме волиш.
Да знаш, има људи који ме воле више! :)

Kratak sam 250 komada, al nema veze :))))

Lajkerstva je bilo i biti ce tako da ovo po meni i nije neki maestralan i revolucionaran plan,samo ste rekli Eureka! i sebi natovarili jos vise posla na vrat.