Prijava

-шта има за ручак?
-слатки купус.

-шта има за ручак?
-кисели купус без сланине.
-ПУШИ КУРАЦ.

_________ Ć_________
M A NJ A Č E Č A NJ A M
__________R_________
__________I_________

-шта има за ручак?
-пасуљ. нема меса.
- ЈЕБИ СЕ

СИРОТИЊА ЖИВИ СИРОТИЊА ТРАЈЕ. ОД КАД ЈЕ СВИЈЕТА И ВИЈЕКА СРПСКИ НАРОД ЈЕСТЕ БИО СИРОТИЊА

banujte ovog nienu, ovo mu je dupli, spemuje i to prilično glupo i neduhovito

hahaha koja si ti sirotinja sinčiću

зато смо и успевали само у манастирима, навикао народ на сиротињу и немање, и кад оде у манастир пост клизи као по лоју. неприметно.
ето неке користи.

замислите данас ову свињу што се храни гмо проиводима да оде у монаштво и рикне му пола органа после трећег дана поста

позивам вас да се вратимо у пре 500 година док смо још под турацима били, тад је било до јаја, мањи смо порез плаћали него педеру милану касније којег данас људи носе на мајицама. Тако ће и спрска деца за 200 година мајицу вучка на прса, да се види чији смо, пропагандна историја ће све да среди. За време турака је било до јаја, ео мехмедпаша соколовић је живи пример дигао је куле и градове ономад ни из чега а вучић поданик данас пуногчепа не може бг на води да среди. А ЂЕ ЈЕ СОКОЛИВИЋ НА МАЈИЦЕ? НЕМА ГА! КАКАВ СМО МИ ТО НАРОД?

вратимо се још једном вас позивам, под турску милостиви руку, тад нам је било најбоље.

-шта има за ручак?
-купус

ало фегету, ако ниси знао изборили смо се за потпуно либерални форум, и сад све што можеш је да наставиш да се набијаш на дилдо пошто те је и загорели костић одјебао, а ја да наставим да спемујем.

Prestani da spemuješ, smeta ostalim autorima.

Маестро отворио си тему, онолики пост написао а ниси рекао шта треба да се пише и окачиње.

Kačite ovde srbske simbole, zastave, prasetinu, mapu velike srbije itd

Ок, пошто видим да је тема до јаја, да напредује и да ће за мање од један дан достићи врхунац као ''догорело''. Јеах! Напумпаћемо 50 страна, нека пола буде идиотарија, за мање од 24 часа. То је колико; 1000 постова за 1440 минута. Јеботе, 1000 постова за 86400 секунди, то је 86,4 секунде по посту. До јаја. Заокружимо на 9. Кип спеминг... Дајте отворите и Џејми Оливер тему, да причамо како не пере руке а претходно је лизао прсте. пардон, три прста.

Da su Srbi se tokom istorije više fokusirali na zaradjivanje para, složan rad bez mnogo pametovanja i diplomatsko lizanje sa svim geopolitičkim mudima umesto na ponos što mru i tripove bolje grob nego rob kudikamo bi nam svima bolje bilo. Al' ne može, nomadi u duši, pa to ti je. Srbin ima mentalitet vazala vojnika, kao srpske velmože za vreme Otomanskog carstva, ali ne više, to je krajnji domet - da bude onaj glavni, strateg lider koji vuče konce, e za to mu fali discipline i rada by the book koju on nema.

Нисмо одмакли од 49. Једни су за ову, а други за ону страну. Увек ћемо се цепати на 2 јебена дела док не дође краљ аркан и не уједини нас под плашт црвено плаво беле боје, само ће нас тад бити колико? Опет троје?

сад пустите пинк и реците да овај народ не треба да изумре

hahaha ovo je crnogorac
prejako

шта фали пинку? Тотално српска боја. Све латентни фегети