Prijava

Маркo
мени најаче што ови модератори бивши кукају како не ваља стање у држави а цео дан проводили на сајту, па и у току радног времена

LOL
O
L

Маркo
мени најаче што ови модератори бивши кукају како не ваља стање у држави а цео дан проводили на сајту, па и у току радног времена

NOOB
O
O
B

С Н С
Н С Н
С Н С

TO BRATE! Uspešan spoj Vučića sa tradicionalnim simbolom srpstva, krstom i četiri ocila!

Ne možeš nikako dugo bez mene, kako je to slatko!

PITANJE 1

Цокула
Бановани члан користи налог. Виђећемо што ћемо са овим налогом.

viđeste li?
i zašto je u ovom slučaju banovan cokula kada je čovek lepo molio da se njemu da dodatni ban ako treba a da se nalog sa koga se obratio ne dira?
kako neki autori mogu da se javljaju sa tuđih naloga kad su u banu a neki ne?

PITANJE 2

Rasni
Медатор се улогова' на налог и увјерио се сам да није монтирано. Неђеља је, за оволико цимање неђељом добијеш бонус х3 на бан.

čemu ponovo izdrkavanje tipa može mi se?

da si bolje volje ustao taj dan i da nije bila "neđelja" ne bi bilo x3?

zašto je ovoj matoroj drtini dopušten boravak na ovom sajtu nakon samolajka od stotinu ocjena? odakle njemu pravo da dovodi u pitanje nečiji moralni kredibilitet?

riho, ajd napiši ŠVECA I FUCA
možda neko poveruje da si iz beograda

Не би било, било би исто х3 и неће, понављам великим словима НЕЋЕ добит' одбан док не истекне онолико колико сам му написа', ако вам не одговара, жалите се каизену.
Лик је лажов, покварен је, џукелски се понаша, преварант, једе говна и да не набрајам што све не, тако да може да заборави на одбан слободно.

Цокула ако оће да му се одбанује налог може да ме контактира на фејсбук.

реално самсара она керећа је расни, јебо вас он

сад ће да ме пријави за бан јер сигурно прати тему 18 сати дневно, а псовао ми је мајку више пута и само једном кажњен, кад сам ја тек умодован био

Може се на мозак поперит', одбан гледат' неће.

Брате, да ли је ико озбиљно схватио то х3 због недеље? Чак и постоји тема на форуму "најбољи разлози за бан" и и даље све схватате смртно озбиљно. Који курац људи? Пустите се формалности, не модерише у јебеној канцеларији као адвокат, него на сајту предвиђеном за забаву. Јебо вас Расни.
Што се за Прова нисте бунили када је добио годину дана, а притом никог није вређао? Направили сте од малог Расног најбитнијег човека на сајту, који сте ви јебени ликови. А њему је као клинцу од 16-17 година заправо јако корисно да излуфтира мозак од нолајферисања и нађе неки други вид забаве уместо што реже вене за сајтом и буни се на сваку јебену одлуку.
Искулирајте.
Сикћете без потребе.

прова нико али нико није волео, а расног понеки глупи навијач

ето зашто га нико не брани

ma naravno,
jebač može da napiše bilo šta za rasnog
riha može da mi stoti put čeka post i napiše šta hoće

banovaćemo rasnog a smare će biti principijelni lik

могу да му напишем шта хоћу јер он није добијао банове кад ми је псовао мајку