Prijava

Strugaljka za sir je tu iz prakticnih razloga, ako odem na piknik kolima, pa pozelim da dodam sira na pljesku.

Ali, brate, toliko je groteskna pojava ovaj jugo, da je napravilo krug i postalo prejebeno. Vidi ti ta krila, ma dal' si realan!

ово треба запалити

Tako da ta priča o bezvrednom trupu se primenjuje samo ako si ukopan na jednom mestu i ništa se oko tebe ne menja. Mrdni gujscom, makar do Bugarske, jeftini su. Odeš sa 50e, ostaneš mesec dana fazon. Jebeš Bugarke i Ukrajinke i ločeš za dž. I to sve snimaš telefonom od 1.5mpix i pokažeš istom ortaku koji je uzeo Šesticu. I samo gledaš kako mu se boja na licu menja.

Samo to je poenta.

Mik Džeger je u nekom filmu rekao "Ako ne iskoristiš lovu da obogatiš svoj život, samo oblačiš neuspeh u svoje gucci cipele"... I to bi bio siže

Dobar auto Džeri, čekam crnu štraftu po sredini. Da sevne, pa da mi ga daš da potpisujem pod ručnom u školskom. Da nabijem komplekse klincima.

Ovakve stvari imaju emotivnu vrednost, nema tih para na svetu za koje bih ga prodao!!!! Ali ajde posto se znamo, za tebe drugarska cena 10.000 evra, i ni evro manje!

Tek sad vidim da si iščupao emblem Yuga i stavio Fiat na masku. Prodana dušo, zbog takvih kao što si ti smo izgubili Kosovo.

Sta lupas bre, budalo, to su mi uradili neki huligani da mi napakoste. Valjda bih stavio Maseratija, da sam hteo da mi bude pedersko italijansko auto, a ne raspali Fiat.

BRATE, KAD VEC DIZES KREDIT UZMI GALAKSI BOLJI JE PUNO

Da si pravi Srbin, ti bi taj emblem zalepio nazad izolirom i stavio ikonu svetog Nikole pod retrvovizor, da te čuva od huligana ubuduće.

Bušido i Шоми su lepo očitali bukvice svim tim likovima

Granica je onde gde shvatiš da si se opeko zbog gluposti a najčešće na sopstvenom primeru. Razbacivanje kintom mi nije strano, mada se ne kajem zbog love koju sam "bacio" na udovoljavanje sebi, porodici i familiji. Kajem se npr zbog spucanih 2500€ u komp koji sam kupio iz kompleksa jer sam uvek imao "frankenštajna".

Imam ozbiljno pitanje ovde u vezi granice kretenizma. Ako nov telefon košta 400, 600 ili više ajvara, i nudi ti ga neko za 100 (a znaš da je dignut i da je neko zakukao zbog toga) da li bi ga kupio i nosio? Da li je lik koji kupi takav telefon po današnjim shvatanjima pametan, snalažljivi heroj današnjice ili jednostavno licimurčina jer nije mogao sam da marne već plaća "2 minuta stra'" nekom drugom da bi oprao svoju savest dok mirno fejsbuči na kradenim samsunzima i ajfonovima?

Taj lik koji kupi takav fon je pametan jer ne zna od koga je ukraden, bio bi teška govnara kada bi znao od koga je fon i da ga onda kupi.

Međutim govnara je svakako ako kupi tel ako zna da je kraden. Ja lično nikada ne bi kupio ništa kradeno, bar se nadam. Možda samo nisam imao dobru priliku.

Moral u današnje vreme ne leži nikako. Mora se biti malo proklet, malo lagati savest kako bi kolači bili slađi

глуп је јер сад могу сваки изгубљен/украден телефон да нађу час посла

Mogu kurac. A i da mogu ne urade to. Nikad nisu.
Jebe se baš pandurima da se smaraju da srčuju telefone okolo.

онај који има паре за такав телефон има и за "кафу" пандуру да му метне у џеп и убрза ствар

To prolazi tako lagano samo zbog toga što policija ima preča posla od jurcanja za ukradenim telefonima. Nije moje pitanje bilo u vezi potrošnje ili bacanja love, već pitanje morala, a kako se slažem sa Carom u tom pogledu da moral nije više na ceni ovih dana, pitam se koliko treba da ubeđuješ sebe da nisi učinio pogrešnu stvar kupovinom kradene robe.

Problem današnjice je u tome što se misli da ako si nešto kupio na popustu da si uspeo u životu. U većini slučajeva su to stvari koje kupiš na impuls, na mah, u afektu potrošačkoga duha, nekad ti je zapalo za oko i umisliš da ti istina treba, a u stvari se radi o kupoholičarstvu, kao đanka kome treba brzi fiks da se popravi. Problem je u tome što smo se dovukli dotle da procenjujemo ljude po tome što poseduju, koliki im je stan ili kuća, koliku dijagonalu im ima televizor u dnevnoj sobi, koji auto im stoji parkiran u garaži ili na ulici.

Gledam ovih dana ove mlađe likove, hoćaju sve i hoćaju odma'. Problem nastaje u tome što kroz tu potrošačku prizmu počinju tako da gledaju i ljude koji ih okružuju, kao potrošnu robu, nema više popravki, samo menjaj. Zato je danas sasvim normalno da se neko odjebe i baci kao kurton, tako nas uči svaki jebeni bilbord i reklama koju vidiš na ulici. A ono osnovno, što se nosi "od kuće" ne postoji više nigde u druženju, a to je da nešto u životu vredi popravke i da ne treba od svega na prvu dići ruke.

Priznajem da sam u životu mnogo bacao lovu uzalud, ne bih smeo da napišem ovde, bilo bi mi bolje da pređem na temu "da se izjadam", ali sam iz toga naučio da to ćebe koje se prostire ipak ima kraj i da se iz dužničkog ropstva teško beži. Ili menjaj ćebe ili se skupi, a kako se u današnje vreme teško dolazi do love, svi ćemo morati pomalo da iskuliramo za neke potrošačke hirove. Ili ne, ako su oni koji te izdržavaju punišići.

Ljudi, mene brine postovanje. To se zasluzuje, a danas ga vecina zahteva. S pravom misle da moraju biti postovani od vecine. AMAN, SKOJIM PRAVOM, BRE!?!

Treba svakoga poštovati po difoltu, onako pristojno, distancirano, ne preterano, pa ako kreneš da upoznaješ, i taj-ta zasluži tvoje poštovanje, poštovanje raste, ako je kreten, tvoje poštovanje opada, i prema tome i odnos prema toj osobi. Ništa komplikovano.