Prijava

Moj san je da imam privatnu vojsku.
Da je koristim za lične interese ali da ipak bude u skladu sa zakonom.

To je budućnost inače.

Evo uzmi paninarovu dok on nije tu

jebala te vojska, nemoj me nervirat

Gdje mogu da se obratim da preuzmem državinu nad tom armijom?

Paz brt, imao je jedan takav kod nas. Guli sada 40 dina robije

Pitaj u cekaonici samo reci da te poslao vrhovni poglavar paninaro glupi su jako poverovace odma

Samo im nemoj davati bojevu municiju

To ti je fazon ko da daš malom detetu žilet u ruke

je li mali srbin hahah

... tamo neki 15, 16, 17 dan, jebemliga, septembar mesec ... naš kapetan Bulatović, JEBOMUJAPASMATERUPIČKU, posle nekih vežbi dao nam je 10 minuta voljno i svi smo zalegli kao šarovi dodmorimo... on je, JEBEMLIMUSESTRU, otišao par koraka nazad kao da nas ne gleda jer smo ga iznervirali, što? -ne znam... A dan lep, lep pa još i sunčan, mi svi u košuljke a raspoloženi u pičku materinu, izvukli pljuge i marendu da se dopingujemo malo... kao i uvek, bilo je jagodinac, ajd neki vic da se smejemo malo... izvukoh onog za cigu što ga zmija ujela za patku, i da ne dužim sa vicem, kao doktor mu je rekao da ide da sisa, ovaj se vratio kod drugara i rekao mu da crkne bla bla, naravno, kočenje, zezanje, a kapetan se tada razdra i reče MIRNO!!! Stadosmo svi u vrstu i ćutimo. On poče da rove da se dere, oči mu ispale, mamu mu jebem u pičku, kenja kako smo glupi idioti i bla bla i kaže MIRNO!!! Pokočismo se svi detemugumeno. MIIIIRNOOOO!!! POGLED U DRUGA PREKO PUTA SEBE!!! pogledasmo se svi i ne mrdamo. Ozbiljni smo, nema šale, jebaće nam mame. MIRNO BRE!!! STOJ MIRNO BRE TI! razdra se na nekog jadnika ali i on stoji mirno. mislim da smo svi imali pogled tipa jebote čoveče šta se dernjaš pa svi stojimo mirno, koj ti moj, a on opet! MIRNOOO BRE STOKO!!! i počinje da se kreće i ide ka mom odeljenju... MIRNOOOO! MORAŠ DA STOJIŠ MIRNO! ČAK I DA TE ZMIJA UJEDE ZA KURAC IMAŠ DA STOJIŠ MIRNO, ŠČUO!
Nas 16 iz odeljenja koji smo stajali jedan preko puta drugog, setili smo se vica i bilo je ono, 3, 2, 1, ko će prvi... svi smo na ivici, crvene nam se glave i već se čuju prdavci iz usta... kapetan staje pored mene... ŠTA JE SMEŠNO KOJU PIČKU MATERINU!...
E sad, nIsam znao kako da objasnim čoveku, koji je inače napaljen na kobre povezanost njega i zmije ... samo sam mu uputio MEGALOL u facu... neke stavari su neobjašnjive lolo
i posle mi kriv kurac što me zebavao za izlaske i vikend
al ko ga jebe hehe

napisao sam preljut post al sam obrisao
malo blaze cu sad
pakle juga,vidi matori,hocu da ti pomognem stvarno...to o cemu pricas je hardkor gej pornic,a ne vojska...ljudi iz raznih razloga idu u vosjku,ne idu svi iz istog iz kojeg ti ides...malo je sebicno traziti da se vojska prilagodi tebi jer neces da izadjes iz ormana da hoces da biras malo skrivenija jebanja...a da ne govorim o tome koliko cela nacija ne treba da ti se prilagodi...sta vise,preterani chemer bi bio da su svi kao ti...ali ne mora tako biti...ti zelis da te shamaraju,shalju na njivu i zabranjuju ti da iznosis misljenje,ok...sta god te pali,ne moras da cekas 20 godina i ne moras da se krijes vise,sve je ok,evo ako treba ja cu te prvi prihvatiti i podrzati...cak je i pozeljno jer stvara veliku konfuziju u tvojoj glavi,zelis da cela drzava bude kao takav hardkor gej pornic,nije u redu,matori,ovako kad izadjes iz ormana lepo neces imati tako ekstremne stavove i snove,nego ces moci sasvim slobodno da uzivas u zivotu,nece niko da ti to zabranjuje,21. vek je,sve je lagano

Ti da si znao nešto ne bi te isterali iz škole.

Vraćali se za BG sa nekog obezbeđivanja, u puhu sa onim klupama postavljenim uzdužno i polustranicom pozadi. Neki rvatski pasat sa onim šahovničarskim tablicama se zalepio za nas, oće da pretiče. Kao po komandi, klasić i ja uzimamo puške koje su nam stajale vertikalno uz nogu, i stavljamo ih preko nogu, sa cevima okrenutim napolje.
Sve dok se nije isključio, pasat je držao odstojanje od pedesetak metara.

Martovska klasa 2009 god, Pančevo metar ipo, Bataja metar ipo, 3 metra Smbora. Vod VOJiN. Nadimak Debeli.

Masa priča... upis za sad pa pišem kad budem radio, tad imam vremena...

Pakle Juga stan je dobijen- 75 kvadrata. Penzija 10ta godina i planiram baš toliko koliko si reko da je primam. ;-)

Držim čas na poligonu. Neka jebena teorija. Vojska se smara. Realno i meni smor al moram da odradim po podsetniku. Sunčan dan. Pažnju im privlači veliki zeleni gušter koji se sunča jedno tri metra ukoso od mene. Tražim ašovčić od vojnika. Gađam guštera. Ašovčić se zabada i otkida gušteru glavu. Među vojskom muk. Ja se okrećem šmekerski i kažem praktična primena ašovčića kao oružja i nastavljam gde sam stao. Pažljivo su dalje pratili:-) Realno usralo me, al efekat ko u Rambo filmovima!

E sad da i trenutak kad sam se usrao. Moja prva samostalna patrola u KZB. Ja napaljeni potporučnik. Kružna patrolna staza-treba da se pojavite na drugom kraju baze.Redovna vojska samnom. U trenutku kad bi po karti već trebalo da sam nadomak baze nalećem na ogromnu tablu PAZI MINIRANO. Na sred puta. Ako se vratim nazad zajebavaće me. Rešim da bockam . Korak po korak. Vojska udaljena na bezbednu distancu. Posle pola sata bockanja, 30 pređenih metara traženja mina, a realno usro sam se, al gde da to pokažem, -čujem smeh. Ono u žbunu jedan matori zastavnik i ugovorac. Pukoše od smeha. Kaže zaća e sad ste potporučniče prošli krštenje na bazi i naš ste!

Eee a pazite ovo.

Trenutak kad se jadan potpurničik kod nas usrao. Njegova prva samostalna patrola u KZB. On napaljeni potporučnik. Kružna patrolna staza-treba da se pojavite na drugom kraju baze. Redovna vojska sa njim. U trenutku kad bi po karti već trebalo da je nadomak baze nalijeće na ogromnu tablu PAZI PEDERI. Na sred puta. Ako se vrati nazad zajebavaćemo ga. Reši on da bocka . Korak po korak. Vojska udaljena na bezbednu distancu. Posle pola sata bockanja, 30 pređenih metara traženja pedera, a realno usro se, al gde da to pokaže, -čuje kako se smijemo. U žbunu jedan matori zastavnik, ugovorac i ja. Pukosmo od smeha, povukosmo ga u žbun i pojebasmo ga. Kaže zaća e sad ste potporučniče prošli krštenje na bazi i naš ste!

Mene svi zvali Uča, samo jedan gluvi Mileta, a i nije bio baš ceo u glavi, skapirao da je to Vuča i zvao me tako stalno, dere se preko pola šume, a ja ne kapiram da se odnosi na mene, pošto je bio jedan drugi koji se prezivao Vučo. A jebi ga, promenio sam pet garnizona, samo me u BG-u, u onim vojnim novinama nisu zvali Uča, valjda zato što su tamo svi nosili cvikere i imali neku nja-nja diskurs-politika-filozofija-umetnost priču.