Prijava

rasnee potpiši se misliće neko da se cokula plusira sramota brt

Fendere kobja[njava[ na vi[e nivoa. Imaš tu shana-power-migty-morph auru, samo u nekom drugom ruhu odeven si! Neka sila bude sa tobom prelepi čoveče!

gotivim fendera al ne gotivim to sto gotivi kurda i modovsko izdrkavanje i strogocu

А што расплињујем? Па јеботе, не бих измишљао нешто у шта се сам нисам уверио. Па нећу ваљда да кажем Боксеру: "Жао ми је, пусти човека да умре, нема му помоћи, тако је рекао лекар." Све што сам испробао, нека проба и он, нема шта да изгуби. Уље канабиса нисам. Јесам присталица тога да исхраном чуваш здравље.

А и ти Трућ, не досољавај. За ово би Курд лупио свима бан, што због отварања хејтерске теме, што због спема.

aj ne teraj me da kopam po temi tamo i tražim postove jer:
-nisam rekao da samo ti spemuješ
-mrzi me

Ljudi, wodite ljoobaw a ne rat.Zashto se svadjate? Wolite se ljoobaw je sooupeerrrr.

За ово би Курд лупио свима бан, што због отварања хејтерске теме, што због спема.

A ovo je stvarno istina. I bio bi u pravu ako bi roknuo ban za otvaranje onakve teme.

Ban sam verovatno zasluzio i ja za otvaranje ove jer je valjda zabranjeno vredjati autore direktno

Ali ona tema je zakljucana ja sam svoje odradio

nemojte gotiviti to plz

лол, видиш како можете и сами да модеришете. али хајде да не банујемо кад сте већ спустили лопту. преименоваћу тему, па ако нема потенцијала нека се сама угаси.

Ko kaze da neko gotivi?

Ti ko fenderinjo sto je skapirao da sam ja clan farmaceutske mafije jer sam mu rekao da ne kenja o farmaceutskoj mafiji lol

ја сам хтео фендера да питам има ли каквих новости у ћупријском политичком животу? шта се дешава са палминим шпијунима? да ли су још увек палмини или су заменили дрес?

Dobro pitanje. Fender ima potencijal da u mnogome nadmaši Granjku

Ma šta da nadmaši, Granjka je degen. Fender ima dušu. Živeo.

лол, видиш како можете и сами да модеришете. али хајде да не банујемо кад сте већ спустили лопту. преименоваћу тему, па ако нема потенцијала нека се сама угаси.

pa valjda je svako svestan svojih postupaka AKO JE MOJ BAN BILA ZRTVA KOJU JE NEKO MORAO PODNETI NEKA BUDE TAKO JA NE IDEM U BOJ GLEDAJUCI KOJA JE SILA KOJA ME NAPADA NEGO KOJU SVETINJU BRANIM :3

ko onomad kad sam se napusavao sa vucicempederom da nas banuju obojicu jbt ja sam bre stvarno dobrocinitelj idem da okacim ovo na onoj temi za dobra dela

Псето, не мислим да си део фармацеутске мафије, само ми је чудно што теби толико смета та прича. Па не причам ванземаљцима, него о препродаји, увозу и производњи неисправних лекова.

Трућ, у Поморављу ништа ново. А и право да ти кажем, не занима ме. Нисам више члан СНС-а, не пратим ни њихове странице на Фејсу, не интересују ме. Што да размишљам о људима који се правдају преко објава на Фејсу како им је савест чиста, како би пре умрли него што би неког издали, а не смеју на улици у очи да те погледају јер су за мале паре постали локал-ботови ("Свака част председнику општине..."), продали су родбину и пријатеље, јаки, самоуверени и способни су само на тастатури, а почели се јавно "лижу" са онима које су пљували јавно у предизборној кампањи.

Псето, не мислим да си део фармацеутске мафије, само ми је чудно што теби толико смета та прича. Па не причам ванземаљцима, него о препродаји, увозу и производњи неисправних лекова, тј. лекова који не делују.

igrom slucaja bavim se poslom usko vezanim za farmaceutsku mafiju pa cemo o tome prodiskutovati jednom jer jesu veca govna cak i vise nego sto ti mislis

Smeta mi jer si to radio na onoj temi, nista drugo

Ne kurci se truc

кои ти кураст? зајебавам се што сте спустили лопту тако брзо.

http://imgfave-herokuapp-com.global.ssl.fastly.net/image_cache/1370089813991344.jpg

Nisam ni dizao loptu, mozda zato
#igrakratkihpasova