Prijava

Захвали се сваком посебно у коментарима на твоје дефиниције.

Немој да јебеш од почетка, јер ће људи да мисле да си дупли.

Potpis.

po mogućnosti, postavi i neko pitanje svom komentatoru, da bi se ovaj osjećao dužnim da se vrati na tvoju defku i odgovori.

po mogućnosti, postavi i neko pitanje svom komentatoru, da bi se ovaj osjećao dužnim da se vrati na tvoju defku i odgovori.

Тако ћеш постићи већу оцењеност дефиниције због топ коментара, што је, мораш признати, корисно за подизање твоје репутације на сајту.

змигот

Немој да јебеш од почетка, јер ће људи да мисле да си дупли.

Па ти и јеси дупли, само још не знамо чији...

Ukoliko si žensko, tvoji komentari MORAJU da budu bar malko lascivni, dvosmisleni, i intrigirajući, kako bi se neki muškarčič naložio da se stalno vraća na tvoje komentare i defke i da vidi jesi li stvarno mislila to što si mislila. Naravno, nastavi u istom tonu.

Time postižeš ono što je Frenki objasnio u prethodnom postu.

Zajebi ovaj sajt i izloguj se zauvek. Novajlija, ne Lullaby, naravno lololo

hahahaha!
e da znaš da ću ipak da te poslušam, pa KAD-TAD! :)

Postuj stare definicije kako niko ne bi primetio da si novajlija.

Zamalo da stavim samo prvu recenicu. Posle bi ti mene izlogovala lololo.

Sad ozbiljno, ako si nov na sajtu, pravi postere i boli te kurac. Ako pocnes defke da pises ima samo da se nerviras zbog slabe ocenjenosti. Vise ni slengom ne mozes da skupis preko 15 poena ako nemas 100 pratilaca. Ako odes ponekad na forum, nemoj da se zajebavas da na sajt ne bi isao iz oflajna, jer je ovo postala jebena Severna Koreja.

jeste, bih, izlogovala bih te sjevernokorejski baš!

прочитај прво дефке популарних аутора који јебу ал немој да заборавиш и оне који такође јебу ал се нису пробили масовним одабраним дефкама, дакле мене.

jeste, bih, izlogovala bih te sjevernokorejski baš!

Bolje mi juznokorejski odaberi defku lolololo. Pisem ovde sleng ko crnac i skupim des poena. Nemere vise vako!

vidim da se žališ po temama :/

dakle, novajlije, nemojte kukati po forumu o slaboj ocijenjenosti svojih definicija, jer ćete tako najlakše svima staviti do znanja da ste slabašan autor.

:P

Моје дефиниције су веома читане, морам да се похвалим. Нисам сигуран али мислим да на томе могу да се захвалим овој двојици што ме прате.

Zašto je ova tema postala ANTI-saveti novajlijama kad je inicijalno otvorena kao tema koja stvarno ima šta pametno da ponudi novim ljudima na sajtu?

Користите претрагу. Корисна ствар.

ali mess, mi mislimo da tako treba! :)
ako ti ne podržavaš - briši sve što ne valja

Pitaj kostića što je ukro kulen.

Mene npr zanima jel postoji neko posebno doba dana kad se na sajtu najvise citaju definicjie? Posto primecujem da ne uspevaju uvek isto..