Prijava

Jel možda neko zna gde mogu da skinem seriju Earl?
A gluposti...pisaću kasnije, sad neam vremena, a i počinje tekma za po sata...

Minirao sam komšiji vrata, tako što sam izlepio selotejpom petarde po njima, nisam hteo da napravim rupu ali ispade da su vrata slabija no što sam mislio...

Pogodio sam ortaka ciglom u glavu,

ispade da mu je glava slabija no što sam mislio...

Sa jedno 10-ak godina me komšija prijavio kod ćala da nabacam sneg na ulicu da ne mogu kola da prolaze... I uzmem iznerviram se, ustanem jedno jutro pre prvi petlovi, i zatrpam mu sve prozore na kući...a naravno pošto će morati da izađe da čisti prozore, ispod svakog prozora mu ostavim po koje pasje govance...a možte misliti kako se lako čiste kramponke od govana... :)
Ko ga ebe, zbog njega sam dobio po dupetu...

7. razred, ukrali test iz biologije sa ortacima, i ova provali da ih ima manje...i jednom mom drugu nađe test...počne da ga grdi, i ja uspem da je ubedim da je ona greškom meni dala test da vežbam za takmičenje, da nije znala koji je to test... i ona poveruje...a nisam ni išao na takmičenje...
A ortak mi zauzvrat sredi njegovu sestru, mislim nije mu sestra dalji rod, al dobra bila seka...

Nego, neko linkove sa epizodama "My name is Earl" ako ima neko nek stavi link.

Ispišao sam se na prodavnicu pogrebne opreme.

razbio sam staklo na mađarskom pozorištu i kad me murija zvala na informativni razgovor okrivio sam druga koji je tad bio pijan ko bulja. Like a boss

1. pišao na crkvu. nisam siguran da li je katolička ili pravoslavna, bio je mrak i bio je Trst i bio sam pijan
2. zbog uzrečice, rekao za pokojnu babu "jebije"
3. lagao o jednoj osobi
4. navodio komšiju u depresiju (al' bio je zubar, tako da mislim da mi je to oprošteno)
5. ukrao paradajz za djevojku, kada mi je bilo šest godina
6. ukrao vrećicu čipsa u sedmom razredu i bio uhvaćen zbog cinkaroša
7. pljunuo na lika sa balkona, ali sam za to popio šamar

ima još, kad se sjetim, dopunjavam. u svakom slučaju sam govno od čovjeka

Uzeo sam desetak puta na svoju ruku bromazepame i bensedine.
Ćale me nervirao jer mi je kenjao u toku vožnje, ja ogrebao auto, oterao ćaleta u tri pičke materine i izašao kroz prozor auta, jer su vrata bila blokirana stubom. Posle sam popio gorepomenuti bromazepam da se smirim i otišao u vikendicu. Ćao zdra'o.

Sa pet sam isekao celu njivu kukuruza od nekih tries pet ari. Bilo mi je dosadno.
Sa sedam sam bacio molotovljev koktel na veterinarsku stanicu, ni dan danji mi nije jasno zašto.
Sa deset sam počeo da pušim, sa dvanest sam se prvi pu napio, sa 13 zapalio prvi džoks.
Sa šesnaest i sedamnaest, sam probao već sve sa tržišta narkotika zemlje i regiona, pio po litar badela dnevno, nisam uspeo u nameri da prebijem svojeg oca, pošto sam inače dete razvedenih roditelja, a on je to zaslužio i još uvek ga čekam da mi stane na crtu da ubijem svaki molekul njegovog bića, odbio da odem u Petnicu, popišao se profesoru u fijoku od stola, pobacao celu učionicu kroz prozor, pojebao neku svoju doalju rođaku ne znajući da smo rod.
Sa dvadeset sam gađao profesora usred predavanja na socijologiji kada je počeo da jede govna skinhedima, poslao sudski poziv namenjen meni čoveku koji se zove identično kao i ja i išao je samnom u grupi na vežbe na faksu.
Umlatio boga u jednom kinezu nasred ulice na koju sam ga izvukao pošto sam mu dokazao da u džepovima nemam ništa sem kutije cigareta, upaljača i nešto novca, koji sam spremio da kupim džezvu jebenu koja je ostala na kasi, mnogo sam džangrizav dok ne popijem kafu ujutru.
Oterao sam Tomu Nikolića u kurac, kao i nekog njegovog telohranitelja, koji su mi se isprečili na putu pošto sam žurio na posao. Prozivao nekog stranačkog funkcionera ursa ili ldpa koji je u naše jebeno selo došao sa pričom o nekim glupostima, a trebalo je samo da odobre i daju pare za projekte za kanalizaciju i vodovod.
Na testiranje za mensu ili kako se već to zove otišao sam mrtaaaav pijan posle trodnevne terevenke, i ispalo da sam crtao smajlije preko tačnih odgovora.
Ispisao sam se sa fakulteta i otišao da radim u šumi samo zbog toga što su me moji iznervirali za novu godinu. Devojci udario šamarčinu iz sve snage, kada mi je pretila da će me izbosti nožem zato što sam joj kresnuo sestru.

Jebem li ga, mnogi vidovi maltretiranja nastavnog kadra u osnovnim i srednjim školama su kliše a o tome bih moga da napišem knjigu, ali to je nekako podrazumevano u Srbiji.

Sa dvadeset i tri sve je prestalo, sada sam samo još jedan mali čovek sa velikim smeškom. Gledam svoja posla, radim šta moram da bih preživeo, treniram i hranim se zdravo, ne pijem, ne drogiram se, jebem svako žensko koje poželim, ne pričam lovačke priče, našao sam svoj mir na obroncima planina istočne Srbije, odlučan u nameri da nikada ne osnujem porodicu, da nikada ne dobijem decu i da odem odavde kada budem ispunio svoja obećanja na dan smrti ljudi koji su me odgajili.

kad ukrades od lopova to nije greh,tako da nemam sta da prijavim.

Morao sam da napišem malo, jer pročito sam gomilu gluposti, od koje mi se kosa dizala na glavi.

Uzeo sam desetak puta na svoju ruku bromazepame i bensedine.

I mešao sa pelinkovcem i pivom, a kad sam se probudio, skontao da su me ortaci skroz iscrtali, probaću i slike da vam nabavim.

Lažem, varam, kradem, obmanjujem, ucjenjujem, seksao sam se crkvi SA ŽENSKOM, nisam bježao sa časova kad su svi htjeli, slomio sam namjerno čovjeku nogu na fudbalu, ima toga još ali ne mogu sad da se sjetim.

Са десет година сам узео сјекиру отишао у шуму и оборио храст средње величине... Без икаква разлога...

http://www.filmovin.com/publ/serije_uzivo/my_name_is_earl/262-10-2
Evo ako neko hoće My name is Earl serija, ja sad završavam prvu sezonu...
Dobar snimak, online gledanje sa prevodom...

Napravio poplavu u dedinoj kuci. 10 godina
Ostavio mladju sestru samu na BASu na 5 minuta, taman toliko da joj cigani ukradu barbiku. 9 godina
Pogodio lokalno cigance kamenom u glavu. Da budem precizniji, u celo. 6 godina
Razbio dedi arkadu glavom kada sam hteo da iskocim iz krila. 5 godina ili mozda 4

Igrao sam stoni tenis sa bratom koji je bio u gostima kod mene jedno pola godine ololo (nije rodjeni ... nedo bog nikom da ima takvog brata),a ispred stola za stoni tenis stajao je betonski orao koji sam ja izlio preko kalupa.
Imao sam kupca za taj djavo i to za lepe pare u to vreme,ali moj pametni brat se u datom momentu nasloni na njega i slomi ga i jos se smeje posle tog zlocina nad mojim orlicem.
Tako sam popizdeo,da sam momentalno otisao u dnevnu sobu gde je on drzao svoj akvarijum sa ribama i rukama smrvio jednu njegovu ribicu.
Danas se kajem sto sam to uradio,ali jbg ...
Oprosti mi ribice

-Ukrao babi celu penziju i za sve pare kupio petarde i pirotehniku.
-Postavljao prababi po kući zam ke da pomisli da je poludela i stalno je pravio ludom, na kraju se stvarno izgubila, nije nikoga prepoznavala i pokušavala više puta samoubistvo. Verujem da NISAM JA KRIV.
-Bacaio guštere o pod i oživljavao ih strujom, stavljao mačiće u teglu i bacao u potok i gađao kamenjem, špricao goluba varikinom.
-Navlačio ljude na kocku.
-Zatvarao ortake u podrum.
-Pustio pacova u školu.
-Ortakinji stavio mrtvu kreticu u pernicu.
-Stavio punu kofu šljunka kevi u veš mašinu. Ne znam što lolooo.
-Pravio ogromne veštačke rane od pudera, brasna i crvene tempere prestravljivao komšije trčeći i vrišteći.
-Kenjao u bide.
-Sipao (slučajno) lepak ortaku po dugoj kosi.
...

- drugi, treći osnovne krao sa tada najboljim drugom iz lokalne prodavnice. Pođem tražim čašu vode, on natrpa džepov...ili obrnuto, kako kad.
- u šestom osnovne sa istim drugom uglavio nastavniku krompir u auspuh. Ne znam dal je pokušao da upali.
- direktorici priklještio prst vratima jer nisam htio da uđe u učionicu. Dobio treću kaznu pred izbačaj iz čkole..
- u trećem srednje zapalio dio učionice, nekih 1x1m