Prijava

ne znam koje je to mesto brt :/
ne pomaze ni klop zivi bili pa videli pozz

Ako Klop dovede transfer politiku u red (a povezuju ga sad sa Rojsom i Levandovskim), titule se vraćaju tamo gde pripadaju :*

titule se vraćaju tamo gde pripadaju :*

lolollo...

a povezuju ga sad sa Rojsom i Levandovskim

Haha, da l si realan sinko, koji Levandovski. Mislim, ni Rojs neće doći, ali Leva... Dajte ljudi, uozbiljite se.

Liverpul je postao Totenhem, sad Klop treba da ga pomakne odatle, a to je proces. Tako da ono, kad bude Liverpul ponovo redovno igrao Ligu šampiona, onda možemo da pričamo o nekoj ozbiljnosti. Kad se bude borio za titulu, onda možemo da pričamo o igračima tog kalibra tipa Leva.

Čoik nije poštena treninga odradio sa ekipom ovi već najavljuju titule.. Puno se ložite, a kad se god puno ložite popušite kurac!!

ynwaa
jebatyemo vas jako ko yveyda ce da se preporodi livapul vdiecete
partiyan kao chealsi
javor manutd
chukarica man city

Klop razocaran cenom kubika drva koje se krece od 3500 do 4500 dinara u resio da ostavi Lovrena do isteka ugovora

LIVEPRULDJANI DA LI STE SPREMNI DA SUTRA PRIMITE JEDAN SVETAČKI KURAC ?

Brat Endi <3 Čekićari nastavljaju da objašnjavaju fudbal favoritima i nazovi favoritima. Još samo Mančester i pobedili smo sve velike timove.

Slaven Bilić >>>>>>>>>>>>>Žoze Murinjo

Eh kad se setim kako su Matića upoređivali sa Tureom lolo

nije mi jasno što svaka njuška srpska mora da se razbahati tako, znači koji je ono bio start za drugi žuti, pa oprostio bi mu samo da ga jbt nije svukao kao ragbi da igra

hehe ja sam matke bre, najbolji zadnji vezni na svijetu a i oću da se bijem kad me neko drka, nema bre sa mnom cile mile, ovo ti je ostrvski fudbal, muški fudbal, NEMANJAAAA OOOOO NEMANJJAAAA OOO HI KAMZ FROM SRBIJA HIL FAKIN MRDER JA, ako bre dobijemo ovu tekmu ima da platim prase drugarima na Ubu, zna se bre.

Nemanja Matić sent off lol

I sad ce fazon jedan Obi Mikel imati prednost u prvoj postavi u odnosu na srpskog Turea, tacno znam da mu Murinjo ovo nece oprostiti jer nego mora biti zrtveno janje

meni je bilo ok kad je napao onog kasapina iz Barnlija, ali onda kad sam čuo da je nekog na Portugalu napao zbog oštrog starta ( nisam video taj start ali da je bio pogibeljan kontam da bi pročitao u komentarima ) skontao sam da se lik raseljačio i pobahatio, da misli da je neka muškarčina sada, plus prasetina jebena i dizanje u nebesa od averidž srbova za koje sigurno zna. Dobar je igrač, bilo bi kul da se iskulira i prestane da bude džiber.

Da tu je opravdano popizdeo

http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2015/02/barnes-foul-on-matic.jpg

Protiv Portugala klasicno bahacenje, sad sam zvezda kako to mislis da mi das crveni hej sudija druze stari

Da, ako se ne spusti na zemlju ici ce u Vitese na kaljenje pa onda u Zvezdu da pojaca vezni red u paru sa srpskim Gatuzom Nenadom Kovacevicem visestrukim povratnikom..

lolo eto ga za 3 godine u fenerbahčeu sa staridžom i lavecijem :)

Celsi sramoti se, Azar da nauci da izvede penal
Murinjo odlazi !

I onda kažu PSG nudi 100+ mil za Azara..

Onda Grujić vredi 134,2 mil sig