Prijava

kakvi cigani ovi iz celsija, kosta pogotovo

A i ovaj Paulista naseo ko klinac, i treba da dobije crveni kad je glup..al dobice i Kosta neku kaznu kada budu pregledali snimke sig

paulista tek retard, al kosta je trebao prvo za ono kod koscelnog pa onda za ovu provokaciju

da..bas na to mislim..mora dobiti kaznu za ono samaranje i prigovaranje..

Kosta je najodvratnija glava trenutno na fudbalskoj sceni.

Gospodin Posebni nastavlja da nabija komplekse, meni veoma cenjenom džentlmenu, Vengeru.

GO BLUES!!!

Koji jad ovaj Njukasl. Zajebao se Mitrovic debelo.

Vest Hem nastavlja da gazi favorite na njihovom terenu. Kao što sam rekao pre nekoliko dana Mozes je veliko pojačanje za čekićare, kakvu je golčinu postigao. Gospodin Bilić dokazuje da je jedan od najboljih trenera u BPL. IDEMO U LIGU ŠAMPIONA!!!

То што ће Њукасл имати лошу сезону, не мора да значи да се Митровић зајебао. Сити се солидно испромашивао у другом полувремену.

Somi23 kakav je ukus marsijalovog kurca ha ha ha

Mali vredi 180 jebite se, igra losa, ceo tim prilicno losn ali barem nismo liverpul, jos jedan bedni kiks hahahahahahah

Hahahah samo sam te čekao :d
Jbg, Tadara više voli da jebe na Old Trafordu. Nezaslužena pobeda Jedinstva, da je Pele zabo zgoditak umesto što je pogodio stativu na 1:0, primili biste bar još 3 komada.

Ne bi izdržali ni da je bilo 2:0, Sveci nemaju onako čvrstu odbranu kao prošle godine..Dobra izmena Kumana, Valensija je mnogo bolje zatvorio Tadića nego Darmian.

Liverpul igra predosadno, da gledao sam više Mančester nego njih, šta još reći..

Majstor fudbala, a najsmešniji su mi ovi sad na fejsu koji su ga oduvek pljuvali, sad govore JUNAČINA, FLAMI NAPADA I SVE OBARA itd.
Kad sam ja imao Flaminija na PES-u kao glavnog na sredini, pa većina ti debila nisu ni znali da on postoji u timu.
I ovo će se brzo zaboraviti, kao onaj čuveni gol protiv Milana.
>>> FLAMINI <<<

Pazi, u principu je bio mnogo loš pre nego što je otišao u MIlan.. Posle toga kad je bio jedina opcija kao DMF i nije bio toliko.. Čak šta više, sasvim solidno obavljao, onako srčano ako ništa... Al brate da on da dva gola i to Totenhemu, jebeno poniženje.

A sramota je i to što ovi vrli napadači Aleksis, Žiru, Čembo i ostali igraju pederski sa nekim gej pasovima i pipkanjem lopte.. I dodje doktor fudbal i objasni im kako se daje gol jebeni

Flamini+ćelstrom najjaci tandem uz allena+carli adama

Au, au , au Totenhem urnisa Sitija 4:1

Ja Marsijala znam sa menadžera gde je ubica, gledao sam ga možda dva puta dok je bio u Monaku, oba puta je pokidao. Ali ovo što sam danas video... Ljudi moji, onaj momak je suvo zlato. Lik je prebrz, jak, agilan, ima osećaj za prostor, niđe veze da je imalo sebičan, odlična tehnika... I vredi dečko tolike pare, ako ga ne budu sjebale povrrede, ovo vam je zlatna lopta jednog dana.

Što se Liverpula tiče, danas sam u početku navijao za Vilu kako bi magarac što pre dobio otkaz, ali pošto su napravili par finih akcija, onda ok, mogu da sačekam još neki dan. Staridž odigrao kao 2013/14. u drugom, odbrana katastrofa. Čekamo Klopa ili Anćelotija, ako dođe Macari, agonija se nastavlja.