Prijava

Расни ја нисам имо 18, зато сам и завршио у тој ћузи за малолетне. За пунолетне је мало боље, имаш чуку времена сони дневно и чуку времена дружења са женским азилантима ољољољољ

Al jbeno mi je sad jer nemam nikog u Nelgiji pa ne znam kako cu se vratiti ako me ne deportuju lolololo

Управо сам сазнао једну страшну вест у вези тих емиграната, СВАКИ ЕМИГРАНТ КОЈИ ТВРДИ ДА ЈЕ РОЂЕН 1. ЈАНУАРА ТО РАДИ САМО ДА БИ МОГАО ДА ПОДИЖЕ НОВАЦ СА ИСТОГ РАЧУНА СА КОЈЕГ ПОДИЖУ И ОСТАЛИ ЕМИГРАНТИ.
Мислим да је ово дело власти са зараћених подручја у нади да ће најзад да се стане на пут ИСИС-у, јер нико не би могао да финансира пут који кошта преко 30000 евра из свог џепа.

Што каже Пезос: сваког госта три дана доста, али ови га претераше. Уђу у Србију, даље им не дају, они остају овде. Колико само заразних болести могу да нам навуку? Сви ови хуманисти се гаде Цигана, сметају им картноснак насеља, а не сметају им емигранти који смрде по парковима, аутобуским и железничким станицама. Мука ми је од те селективне филантропије.

И колико год многи мислили да Срби мрзе емигранте, верујте да они још више мрзе нас. Програмирани су тако да мрзе сваког ко није муслиман. Дружио сам се на факултету са неколико Пакистанца, Сиријаца и Ирачана. Нема ниједног који ми није гурао разноразне проспекте о исламу. Вређају се кад им споменеш турски данак у крви. То се по њима није десило. Дођу у Србију да студирају и шире ислам. Не разликују се ни по чему а од Јеховиних сведока. Зато сам против тога да се ови емигранти дуго задржавају овде. Или их не пуштати више и подићи зидове на границама, или их на силу убацивати у Мађарску па макар и катапултом па нека се Угри јебу како знају са њима. Немам обзира пре њима јер знам да они тек не би имали обзира према нама да се налазимо у истој ситуацији.

Програмирани су тако да мрзе сваког ко није муслиман.

Дружио сам се на факултету са неколико Пакистанца, Сиријаца и Ирачана. Нема ниједног који ми није гурао разноразне проспекте о исламу.

Брате, да су мене тако мрзели, не би дуго ту студирали! Не знам како си то трпео, јеботе.

Једноставно, избегавао сам политичке теме. Делују дружељубиво, међутим, кад им споменеш политику сваки Миладин постане опет Бин Ладен. Озбиљно. Стварно могу да их упоредим са Јеховиним сведоцима који су увек насмејани и делују предусретљиво.

Bilo bi dobro da bude jedan grad iznab Beograda ovih dana.

типа да буде баш изузетан град, да падају лубенице са неба

OD ONAKVE NACIJE STA NASTADE JEBEM TE ZIVOTE

Брате, да су мене тако мрзели, не би дуго ту студирали! Не знам како си то трпео, јеботе.

JA SAM MIROLJUBIV!NUDIO BI IH ČVARCIMA SVAKI DAN!

JA SAM MIROLJUBIV!NUDIO BI IH ČVARCIMA SVAKI DAN!

Е, јбг! А ја увек пазио да узму ниједну намирницу свињског порекла (Лолололо), тако да мени више остане.

Fendere, tvoj premijer je obećao boljitak ove zemlje, zato ne vidim šta se buniš.

U knjizi za neki razred osnovne škole ima lekcija o prelasku preko Albanije, kad smo bili izbeglice u Grčkoj. To je veoma korisna lekcija. Zato bolje da čitate osnovnoškolske udžbenike nego tabloide.

Е баш си нашо паралелу.....

јест срби су прелазили албанију месец дана, авганистанци се селе 35 година...