Prijava

sad tek vise ne znam ko sa kim ratuje.bili prvo oni sto se pickaraju sa asdom,pa isis.jedni su fin i kul pobunjenici,a drugi divljaci.ameri gotive one fine i kul,a ne vole isis i asada.gadjaju asada,pa skapiraju da treba i isis.rusi vole asada,gadjaju pobunjenike i isis.francuzi ne vole asada,vole pobunjenike,gadjaju isis...konfuzno.barem sam ja tako skapirao.doduse,ne pratim bas sa nekom velikom paznjom.cuo sam da postoje i ti neki novi cunga lunga pobunjenici.

gari,koje kontradiktornosti.ameri se vole sa turcima,a podrzavaju kurde koje ovi ne mogu da smisle.jedna od kontradiktornosti.
bila jedna interesantna slika na najngegu.isis divljaci,seku ljude,saudijci seku ljude,al su super jer vole amere.

Е, што се тиче извештавања окачио сам пре две три стране сајт на ком су увек тазе вести јер стижу са фронта, или близу фронта. Углавном од некога ко је добро упућен.

http://syria.liveuamap.com

U Siriji puca svako na svakoga, sve je dobro samo da sebe ne raniš. Pobunjeničkih grupa ima 40ak i svaka dejstvuje većinom samo za svoj interes. Tipa imam 5 sela napadamo šesto.
Asad bi ubrzo popušio kurčinu jer je ostao bez pola vojnika, oklopnih vozila i ostalog. Samo su ga Rusi malo spasli ne samo intervencijom nego i slanjem pomoći.

не знам за вас, али навијам за ове: https://en.wikipedia.org/wiki/Slavonic_Corps

A ukapirajte samomkoliko će tlo Sirije biti otrovno kad svi isprobaju svoje bombe i bace sva eksperimentalna sranja. Ljudi će umirati godinama od raznih boleščura.

Zamislite da mi bombardujemo ISIS (hipotetički), na stranu što su MIG-ovi koje imamo lovci, da uzmemo da su bombarderi, i uđemo 14,5 cm u vazdušni prostor Turske, oni nam sruše avion i prepolove broj vazduhoplovnih jedinica. LOL

MiG 21 se moze koristiti kao jurisnik, samo sto otpada bilo kakvo precizno bombardovanje.
Orao i Galeb G4...pa mozemo da gadjamo naftne busotine sa njima, sa malih visina a tu su mecki pred rupom ( isis pvo)

EKSTRA IDEMO ŠALJEMO ORLA NA ISIS, OSTANE BEZ GORIVA NEGDE KOD PREDEJANA UJEDNO GA ŠIPTARI POGODE PRAĆKOM A TIJANIĆ USTANE IZ GROBA I SNIMA "RANJENI BOSANČIĆ VOLUME 2".

http://www.rtvbn.com/slike/original/344160_1.jpg

замисли крене Галеб Г4 у акцију, отпадне му успут комад крила и падне на болницу у Раки, убије петоро и Србе поново оптуже да су ратни злочинци

Zamisli brate pošaljemo Er Srbiju i piloti bacaju kašikare na ISIS.

Ili recimo Kon Tiki daje popust ako baciš 20 kašikara, aranžman 30% jeftiniji.

The Slavonic Corps (Russian: Славянский Корпус) is a Hong Kong registered, private military contractor that operated during the Syrian Civil War.

Jedan odista kosmopolitski rat.

Ili recimo Kon Tiki daje popust ako baciš 20 kašikara, aranžman 30% jeftiniji.

http://static.mozzartsport.com/img/news/5/8/7/13819247338682.jpg

ahaha ove svet na dlanu slike ojebale