Prijava

Hocu brt pustila me jos pola sata na net i upravo mi iznosi svoju teoriju kako je Pic postao daun oa cu da citiram njenu izjavu u potpunosti bez cenzure.

Sine moj ne unam kako da ti objasnim sve to, bijo je nas Pic fino djete dok nije otiso u onu prokletu skolu za auto-limara. Znas kako je djeci sa sela kada odu da vide grada a jos im ni mlijecni brkovi nijesu izrasli. Tako i nas Pic jadna mu ja sto me bog ne uze kada je bio zdravo djete babino, ode jedan dan s cacom na pijacu da prodaju malo jagoda i sume i odma taj dan upise ga cacau skole. Sve veli nece moj Pic vlakati sume ko ja nego da caca oskoluje svog sokola pa da prodamo po duluma sume i radijonu caca da mu otvori da bude i on sam svoj gazda. Neprodje malo kada ode pile babino i u skolu i tu je baba znala da je neku bolest fasovo od onije drogosa u gradu. Primjetila sam da je sve vise na tojem svokocalu gledao neke smijesne slike pa onda trazio da ga zovemo Rus i svako jutra morali rusku himnu prije dorucka da pjevamo, onda ode jedan dan izbusi uvo ko neka cura boze me oprost a ja jadna sve gledam kako djete propada i molim boga da uzme ili mene ili njeha da se ne patimo vise. Onda sine moj toboze pricao po kuci kako je on nekije autor i da skuplja neke plusove da bidne poznat ko brena. Tu sam vec isla da pokusam naci neki spas za djete ali niko nije pomogo. Od vracara do hodze sve sam obisla i svi samo slijegali ramenima kada ispricam kakva nas nedaca zadesila. Dalje znas i sam sine kako je islo. Samo mi probaj unuce izlijeciti dace baba po imanja toj vasoj organizaciji samo da mu pomognete. Ja ti jos mogu pokazati dje zadnji puta otiso u sumu sa jos par celjadi iz komsilika i odtad im se svaki trag gubi. A kaze komsija Stevo naso i on smjesne slike kod svoje male prije nego otisla za mojijem Picom. Eto sreco bakina bog ti dao srece aj sada spavaj pa da izjutra meres ici da mi djete trazis.

Kajzen-utripovani daun
Ovaj arhi-daun razlikuje se po inteligenciji od ostalih daunova. Za njega je karakteristicna velika glava i buljave oci, slicno alienu. Ne obitava na sakt jer se kao takav tesko krije. Ovo je jedan od retkih prinera-lovci bi dali sve za njega, jer je jedan od par daunova koji zna da cita, i toliko je kompleksan da cak pokusava da ozivi bozje postupke kroz sebe-u pocetku je radio cuda, sad je nestao i mnogi sumnjaju u njegovo postojanje.

Stevčo Smetalo, nomadsko-parazitski tip dauna. Ova vrsta ne naseljava neko određeno područje, već se nakači na nečije prirodno stanište i pokušava da se uklopi po svaku cenu. Prilikom tog pokušavanja širi neprijatan smrad, koji rasteruje druge, ma kojoj oni grupaciji pripadali. Ovaj daun je poznat po tome, da kad prigrabi neko stanište kao svoje, uvek će se vraćati istom, ali će i uvek biti u potrazi za novim staništem.
Ima respektabilan odbrambeni mehanizam, kad mora da brani svoje trenutno prebivalište.

кафана је након епског вишевековног сукоба до ногу потукла и расформирала коментаторску секту, чиме је показала надмоћ на сајту, чекаона је небитна фракција

Odlomak iz "Savremene istorije Vukajlije" autora Puzzlefoxa:

"Reforma čekaonice

U periodu koji je ostao upamćen kao vrijeme dogorjevanja Vukajlija je bila podijeljena na više klanova koji su se borili za prevlast na forumu.
Dvije najjače frakcije oštro suprotstavljenih stavova bile su kafanski klan sa jedne i moderatorska loža sa druge strane. Do netrepeljivosti je došlo usljed ličnih neslaganja između pripadnika ove dvije sile ali i zbog nametanja brojnih ograničenja po pitanju slobode govora i izražavanja na forumu, koja su konstantno nametali članovi moderatorske lože, a koja su često vrlo selektivno primjenjivana.

Između ove dvije strane se povela najkrvavija bitka u istoriji Vukajlije a osim njih značajnu ulogu odigrali su još i komentatorska sekta, kojoj je za podršku moderatorskoj loži garantovan dobar plasaman na rang listi sajta, kao i udruženje nezavisnih forumaša koje je mahom podržavalo kafanski klan u borbi za rješavanje problema ograničene slobode govora. Ove dvije manje frakcije su uglavnom pružale logističku podršku stranama koje su podržavale.

Pored navedenih učesnika, postojale su i ostale grupe od manjeg ili većeg značaja među kojima se posebno izdvajao čekaoničarski lobi koji je tada iako sa aspekta broja članova konkurentan ostalima, imao jednu kulturološku krizu. Članovi tog lobija uglavnom nijesu bili od većeg uticaja na sajtu pa su svoju lojalnost nudili različitim stranama što je doprinosilo nemogućnosti njihovog ujedinjenja i progresa. Najbliže liderskoj figuri što je čekaoničarski lobi imao jeste autor Paninaro, koji je okupljao čekaoničare oko sebe i koristio svoj uticaj kako bi od čekaonice stvorio politički korektan kutak na sajtu u kom niko nije mogao biti vrijeđan na osnovu datuma registracije. Liberalni članovi sajta smatraju ovaj period u istoriji čekaonice za njeno zlatno doba.

Po završetku odlučujuće bitke između kafanskog klana i moderatorske lože, u kojoj su ovi prvi izvojevali pobjedu poslije niza ljutih okršaja, moderatorska loža se najvećim dijelom raspada a komentatorska sekta koja je činila njenu glavnu podršku naglo gubi na značaju i tehnički nestaje sa političke mape ovog sajta.

Kafanski klan u periodu koji je neposredno prethodio ovom svetom ratu kao i za vrijeme njegovog trajanja, koristio je fejsbuk kao glavni vid komunikacije. Ono što je bilo krajnje neočekivano jeste da se isti nakon izvojevane pobjede i brojnih žrtava ne vrati na Vukajliju već najveći dio razmjene informacija nastavlja obavljati preko tog sajta.

Prema mišljenju brojnih eksperata to je u pravo glavni razlog čekaoničarske renesanse. Seoba kafandžija sa četa Vukajlije na Fejsbuk čet učinila je da čekaoničari postanu dominantna sila na četu Vukajlije. Većina kafandžija koja se nije preselila na Fejsbuk nastavila je provoditi vrijeme na Vukajliji ali je ubrzo uvidjela da je čet soba Kafana konstantno prazna, i usljed nemogućnosti da zamijeni interfejs ovog sajta tuđinskim, potražila spas u čekaonici.
Ova pojačana interakcija između čekaoničarske i kafanske kulture doprinijela je razvoju čekaoničara i učinila da od društva mahom sastavljenog od daunova postanu ozbiljna sila Vukajlije uprkos nedostatku liderske figure.

Danas čekaonicom vlada savjet čekaoničara koji čine ugledne bivše kafandžije i napredni čekaoničari. Glavnim problemom čekaonice smatra se rasna netrepeljivost između raseljenih kafandžija i starosjedilaca čekaonice a ulažu se ogromni napori da se ista smanji."

Cirko91- Nasmejani daun. Ovu vrstu karakteriše život u mračnim, hladnim i vlažnim prostorijama. Zbog tužne prošlosti ove vrste, njen odbrambeni mehanizam se manifestuje uvredama na račun porodice drugoga(sagovornika), jer je poznato da se Nasmejanog dauna porodica odrekne čim se izlegne. Svoj naziv Nasmejani daun je dobio po tome, što nikada, ali nikada ne skida osmeh sa lica, nebitno o čemu se priča i na koji način.
Ovaj daun doduše ima specijalnu sposobnost, da s vremena na vreme izazove manji smeh kod sagovornika, mada, ova osobina će se naknadno ispitati.

Eh... što nema ban opcija na temi...

Pročitaću ovo tvoje sjutra do kraja KBO mram da idem da spavam jer sjutra idem na posa ali ne sumnjam da je išta manje od izvandrednog kada je autor opisa niko drugi do najpoznatiji bosanski daunolog lično.

Vidim samo da radiš u jako teškim uslovima pa bih te zamolio da zarad lične sigurnosti poslušaš baku Stanojku i ugasiš ruter jer već smo desetkovani po pitanju broja kvalitetnih istraživača, ne treba nam još jedan izroštiljan.

EDIT: Pročitao sam. Izvandredan teren za istraživanje. Nadam se da ćete uspjeti uhvatiti jedan primjerak koji ćemo kasnije moći istražiti do detalja. Pozdravite baku Stanojku i nadam se da ćemo sjutra već imati nove izvještaje.

Takođe i jedna od prvih disertacija o daunima.
http://i.imgur.com/1v14SiR.png

каква победа

Drage kolege i dragi laboratorijski primjerci odoh da spavam.
Smrde mi noge kao da sam sad sa terena se vratio.

Poyy

Maturski rad mladog dauna-in-recovery NVI-ja

Vukajlija, pusta zelena livada.
Iznenada dolazi mnostvo duhovitih, inteligentih, obrazovanih ljudi, autora.
Livada cvjeta, svetina, rehistrovana i neregistrovana dokazi da se divi osmom sveCkom cudu: sajtu koji, poput grckog foruma koji je okupljao filozofe, okuplja krem srpske duhovitosti. Sve raste brzo, poput kvasca. Kajzen svrsava kolko je dobru foru smislio i okacio na net, Vuka je Edemski vrt. Ali, avaj, svaki vrt ima svog puza.

Vukajlija, 5 god. kasnije
Na poljani punoj cvijeca izlazi govno. Nista strasno, govana ima mnogo ali brzo su izminusirana i tope se. Medjutim ovo govno ce odretiti sudbinu jednog sajta.
Cenjeni autor lupa plus i pise komentar "XD brate dobar". Svi slede njegov primjer, lupaju plus i pisu:
"dobar +"
"lol brate xD"
Itd.
Mladi autor koji je relikt nekadasnjih tzv. Puzifikus daunus- Daunov puz, konacno nalazi svrhu u svom sluzi oblepljenom zivotu. Svrsava na komentare i stvara oko sebe ljusturu, koja ce ga kasnije naciniti nepobjedivim. Krece u pohod i njegovo stvaralastvo ohrabruje nove mlade puzeve, koji su shvatili da je on mudas. Prave autisticna sranja, cetuju autisticna sranja, prave autisticne teme. Vukajlija se iz livade pretvorila u govnaru. Vladavina haosa nastupa. Vuka nije vise cenjen sajt, vise lici na sajt podrske za upoznavanje omladine sa Daunovim sindromom.
Iako su svi srecni, dolazi prvi jeretik, jedan od starih prvoplasiranih koji je do sada vec zaboravljen.

Prvi njegov komentar probija kroz ljusturu arhi-dauna i ranjava ga pravo u tetivu na repu. Zivotinja zavija, ali njegovi priljepci dolaze u pomoc
"brate, pusti ga, feget obicni, najjace postere pravish".
Zvjer je cudom odmah oporavljena. Broj jeretika raste ali i daunovaca: ovaj put nisu tako dobro organizovani, to je stvar koju su uceni jeretici primijetili. Za sve njih su skovali naziv "daunovci", a isti su poceli da se dijele u mnogo grana :
Ljigavi
Hrapavi
Hrskavi
Ljustukasti
Sakalski
Oklopni
I mnogi drugi.
Daunivci uzvracaju udarac paklenim planom: govore jereticima "da se napasu kurca jer su im jebali kevu". Jeretike ovo nije zbunilo samim tim sto nisu daunovi, te su nastavili da karaju daune.

Medjutim...

Dauni evoluiraju. Napreduju. Jacaju. Pustose sajt, te dolazi do toga da ima ukupno 14 aktivnih autora: 7 dauna i 7 jeretika (u ovom trenutku cemo poceti da ih zovemo "nedauni")
Napomena: 14 aktivnih autora se smjenjuju, nisu u svakom trenutku 14 istih.

Malo vise o vrstama dauna:

Hrapavi-nastanjuje komentare, mada se smatra uzvishenim za cekaonicu. Poznat je po hejtu, tipa-
"jebeni minus, ovo je retardirano govno, jebem te u usta. "
Prilagodjava se cak i klimi tundre, samotnjak je i ne trudi se da ostavi potomstvo (CITAJ: Da napravi druge autore daunovima)

Sluzavac-obitava u chekaonici. Tamo se trudi da poveca natalitet- ostavi pomotmstvi, tj napravi druge autore daunivcima (pogledaj:parenje daunova) karakterisu ga ovalan oblik i cinjenica da je beskicmenjak: mozes da ga gazis, ali ga to nece dotaci, ali je, pak, za borbu nesposoban.

Soko-uvjek medju prisutnim, malo govori, malo razmislja. Vreba svoj plen za sketch.
-e desi
-e
(soko vreba)
-cemo gledamo tekmu?
-moze jedva cekam
-kad bjese?
-valjda je u osam
soko: NA KURCU TE NOSAM! HAHA!

karakterise ga zakrivljen kljun. Iako iz roda velikih ptica, nema krila, te zivot provodi u cekaonici.

Dragi Oll i Clan, ocijenite maturski kad procitate ovo i ovo iznad.

deky_aod

Nemoj čitati mili moj, biće i u slikovnici izdanje za početnike.

Hvala mili ne treba :*

http://www.dodaj.rs/f/2M/mK/3MrFm4qj/slikovnica-koja-objasnja.jpg

HHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHA

Rasni,uvidjas li katkad,iole,koliko si jebeno nepametan i koliko ti je humor na nivou Sacu ga zajebavam jer me unishtavao ranije.Okani me se,priznajem dobre prozivke a tvoje svakako to nisu,i ne cini da na svaku tvoju izgovaram svasta.
Molim da se Rasni preispita zajednickim snagama istrazivaca,imate gajbu Korone kad dobijem izvestaj o njemu.

Rasni,uvidjas li katkad,iole,koliko si jebeno nepametan i koliko ti je humor na nivou Sacu ga zajebavam jer me unishtavao ranije.Okani me se,priznajem dobre prozivke a tvoje svakako to nisu,i ne cini da na svaku tvoju izgovaram svasta.
Molim da se Rasni preispita zajednickim snagama istrazivaca,imate gajbu Korone kad dobijem izvestaj o njemu.

Ako Marko ili KBO naprave izvjestaj, Rasni ce se povuc sa sajta

Nvi zasluzuje da bude skinut s liste dauna, ovim je dokazao da se radi o podvojenoj licnosti koje se sada preplicu, a ne o daunu. Slucaj predati dezurnoj psihijatrijskoj ustanovi
Maturski rad odlican je

Хвала Путинко надам се да ће коментар члана института Путинке бити узет у обзир

Dobro jutro cijenjene kolege. Pregurao sam noc gromovi nisu tukli i baba je zaspala u suzama nakon treceg leksilijuma.
Sa prvim zrakama sunca pojeo cicvaru baka Stanojke, provjerio stanje inekcija za smirenje dauna (to ustvari nisu prave inekcije nego mali portabl plejeri sa eoizodama kursadzija i pevaj brate, skecevi na koje nijedan daun nije imun te ce zagarantovano da poklekne pri ljutom skecovanju andrije milana i djure palice) i zaputio se u sumu da iskopam Pica iz jazbine. Srce mi lupa kao blatobran havarisane lade nive dok pratim sluzave tragove koje je daun ostavio u kafani pretodne noci. Siguran sam da po prvi put imam dobar trag i da cu svakog momenta da naletim na ljigavu masu koja je nekim cudom uspjela da navuce majicu sa likom dragog nam precednika Putina u kojoj paradira po sumama Slatine. Mastanje mi prekida cudan zvuk iz obliznjeg grma. Pokusavam razaznati o cemu se radi dok nesigurno koracam prema grmu bunike. Zvukovi su sve jaci i jasniji i sa sigurnošću konstatujem da se radi o daunu koji izvodi jutarnji ritual jedenja sopstvenog izmeta. Selfi štapom pomjeram prvi sloj zbunja i vidim prikazu sa alkom u desnom uhu kako sjedi u gomili govana i kikoce se na sopstvene definicije i postere dok mu genitalije imaju neki oblik erekcije. Dok je u transu pustam mu best off kursadzija cekam da se onesvjesti od smjeha i trpam ga u kavez. Pri povratku u selo oduševljeni mjestani dali su mi flašu rakije i skut slanine te mi pomogli da dauna zapakujem u vozilo koje se u trenutku pisanja ovog posta krece ka laboratoriji na Bezaniji kod profesora Ollanika na detaljno ispitivanje u podrumu. Za kraj bi da dodam da je daun Pic potvrdio kako je pri dolasku na sajt stupio u kontakt sa daunom Rasnim i moje licno misljenje je da se Pic zarazio preko pvt poruka.
Krecem prema Palama preko ledina da uhvatim dauna pete klase na sajtu poznatijeg kao Rasni.
Od opreme za hvatanje korisricu masne psovke i baklje, a za odbvlacenje paznje snimke zvezdinih navijaca sa gostovanja i improvizovane izloge prodavnica obuce iz Kneza.
Detaljniji izvjestaj saljem po dolasku na teren.
P.S. Ni slucajno ulaziti u raspravu sa subjektom Pic, od ljekovita vode u Slatini dobio je moc obaranja koeficijenta inteligencije sagovorniku te predlazem obaveznu upotrebu cepova za usi. Poyy

Imam pomagača cokulu na palama pa me nećeš lako uhvatiti.