Prijava

mi i dalje ne možemo da vidimo tiket jer on ima čoveka u kladionici jbg

AndjelkoNS
Шта си то управо благоизјавио о мени, некрсту један?
Само да спознаш, да сам свршио Богословију као први свештенослужитељ у поколењу, да сам учествовао у небројеним ходочашћима по Светим Местима и иза себе имам преко три стотине потврђених Литургија.
Васпитан сам у црквеном појању и најбољи сам старословенски језикословац у читавој Српској Православној Цркви. Ти за мене ниси ништа до само још једна нечасна душа.
Окајаћу ти грехе са таквом богобојажљивом скрушеношћу каквa није забележена ни у једној житији ниједног Свеца наше Православне Цркве, запамти ове моје философске поуке. Мислио си да можеш заслужити Царство Небеско бласфемишући о мени и вређати покојника преко Светомрежја?
Помоли се Господу, семе сотонино.
Док ово благоугодно философирамо, моје молитве путују светим каналима до мреже монаха иследника на Светој Гори и твоја И П адреса се забележава па се боље припреми за Армагедон који ће душу твоју нечисту опрати Пресветом Олујом и ваздигнути те до Небеских Висина. Благословено си окајан, грешниче. У молитвама својим пресветим могу светлосним брзинама Светога Духа да се трансупстанцирам било гдје на Земљи у било које доба, и могу ти грехе окајати на седам стотина начина, и то само користећи Катихизис. Али нисам само благопоучен у вештинама молитве, већ имам приступ и васцелом возном парку Српске Православне Цркве и све ћу то благоупотребити да грешно земаљско битисање твоје оперем у Светлости Господа нашег Исуса Христа. Да си само знао какав Страшни Суд ће твоје богохуљење наднети над твој земаљски живот, можда би погнуо главу и примио благодат Светога Духа у миру и тишини. Али Сотона те на грех наведе, и ниси могао да се одупреш нечастивим силама његовим, и платићеш освештење животног простора своме пароху. Обасућу те бескрајном љубављу Светога Духа и ти ћеш се ваздигнути у Њему и славићеш Њега постећи среду и петак на води и хлебу.
Овим речима те разрешујем греха, сине.

CapooN
mi i dalje ne možemo da vidimo tiket jer on ima čoveka u kladionici jbg

a ne igrao sam ovde u pirotu u mocartu ali digao sam već pare, išao ortak da igra košarku a pa podigao kintu ja sam i dalje na poslu jbg

Nisam ni video tiket

Evo, Boh šta sam ja izlupao recimo za večeras, mešavina Holandjana i Francuza.

http://i.imgur.com/ABaX4Y8.png

Ali ako vam je teško što radim ovako kasno ne očajavajte legla mi je plata danas pa sam ok
http://i.imgur.com/1OJehDC.png

Još bolje Pele, odavde ću da proberem. Tako sam i prošli put

Ova dva gore su ti fix? Oni ne smeju da prodaju?

Oni ne smeju da prodaju, to je u glavu, dole je sistem.

Deky magija.

Okafor igra nocas, ali da li tu da poturimo minus ili ne? Mogao bi biti potresen zbog brawla skorasnjeg i to ce mu mozda uticati na psihu??

jebem mu mater a ja noela imam, jos digli u mocartu na 12,5

Mutavi ajd samo jednom sliku postavi normalno i ne moraš nikad više. Pa Žajk ne fejluje

mozze li lyon da dobije da stavim na liveu nesto novca??

teško, ali će dati barem još jedan gol

koje su sanse da ga prcne fjuri? nikakve? znaci ako stavimo 500e uzimamo 610e dobri smo 110e eura?
http://i.imgur.com/kuoxZea.jpg