Prijava

ovima ko da su sve pobili kada su ga zduvali.imali po 4-5 glasova po birackom mestu.inace,mislim da se cak i ne mora otici,a da se mogu pokupiti pare.neki lik mi pricao da nije ustao i nije otisao na kraju,nista nije potpisao,pa se delile pare u mz i on ode i dobije.dali mu kovertu.kapiram da za te neke alternativne stranke treba raditi,da ne proveravaju.

armin nasao novog najboljeg drugara.awwww

i da,cim odes za neku stranku da radis njihov si clan i volis ih do smrti.ako na sledecim odes za neku drugu,onda si picka.

Ja sam bio na kutijama 2014. godine, al' nisam dobio ni dinara, jer sam trebao da proverim regularnost izbora za BIA, aj da vidim oće li neko da pogodi ispred koga sam bio.

ове приче са чувања кутија су савремене приче о претку који је убио турчина, па променио презиме и крио се двадесет година.

прихватио сам онако из зајебанције, а и два сома, заболе ме курац. онда су ме цимали на неки састанак, па сам мислио да одустанем, али нисам имао шта да радим, па ајде да одем, шта ме боли курац. тамо све неки дебили цимају се за странку, а мене заболе курац, не знам ни о којој странци се ради. кад је био дан избора, ја се јавио ујутру и дођем поподне, тамо нека гужва свађа, па се умешам, средим ситуацију и одем кући. а све време ме и даље боли курац.

Хаха јесам и то нам пс спочитавао лик којег смо сви малтретирали од малена па је било добацивања прозивки и генерално саботирање тих састанака чини ми се два или три су била. Један пред митинг и два уочи избора. На митинг нисмо отишли јер је то ипак преозбиљна прича била за нас а знам да су дељени сендвичи дакле није ни дсс био имун на ботовање:)

pa druze el nisi mogao da nadjes da radis neke selidbe ili tako neku fizikaliju da radis taj dan za tih soma dva ako ti je toliko hitno hahahahha
kako imate obraza da komentarisete ista isuse kriste

sta pricas covece?ispadne jako smesno.
al ne hahah

Da li ste na kutijama ove izbore?

Хаха јесам и то нам пс спочитавао лик којег смо сви малтретирали од малена па је било добацивања прозивки и генерално саботирање тих састанака чини ми се два или три су била. Један пред митинг и два уочи избора. На митинг нисмо отишли јер је то ипак преозбиљна прича била за нас а знам да су дељени сендвичи дакле није ни дсс био имун на ботовање:)

спочитавао вам лик што вас боли курац? дебилчина једна, надам се да сте му касније објаснили неке ствари. кад бисмо сви ишли на те састанке страначке тако да нас боли курац, а не да се цимамо, их па где би нам био крај. била би нам сређена држава док си трепнуо.

hihi ovo je neka fora tipa jel smesno a to sto si ruzan to ti nije smesno hihihi

a ovo jeste komicna situacija

Армине нзм како иде то око кликтања али веруј ми ако је онако како замишљам крвав је тај лебац ботовски. Замисли да ти дају норму за данас типа хиљаду копипејст "али свака част вучићу" коментара и још пет хиљада оцена на друге коментаре. Уколико подбациш- нема сендвича данас а ни десет еврића за клабинг. Плус ментални напор који просечан бот мора да уложи како би препознао да ли је коментар заиста афирмативан у Вучкову корист да ли је отворена пљувачина или пак цинизам вешто завијен у целофан. Ноје њима лако.

јој, прове, ниси ваљда и ти чувао кутије?

Oni više nisu tu.

hahah dobar miki

ma brt ti si danas na vuki ostavio stotinak komentara, jos su smisljeni i rucno kucani, mogao si crvenu da uzmes lagano danas, po meni laka lova

usplahiri se covek kada se pomene vodja i mancester.pocne da tiltuje.

e sanitarni samo da se ogradim, nemam ja nista protiv tebe brate verujem i da si ok lik, nego si mi nesto uvek nadrkan, negativan, sta te zulja brate ? zivot te nije mazio ? moras probati malo pozitivniji pristup brt, pa neces biti prinudjen da "ides da se sprdas sa debilima za laku lovu"
svako dobro druze

Хаха, ма Труће били смо у фазону "дај личе немој нама ту строгоћу знамо те цео живот" па је одустао јер су биле ту неке пијачарке на које је бацио око па се ућутао да га не компромитујемо. Јесмо се глупирали али опет до неке мере пљуштало је скечева:) Наравно нисмо га испоштовали за целодневни боравак на биралишту на шта он није смео ни да нам зуцне. Конкретно кад рекох спочитавање пс мислио сам на то да нам је објашњавао шта и како да радимо кад одемо тамо а ми оно чешемо јаја сучемо брке делимо осмехе присутнима. Кажем ти балавио нам око правилника службе. Ко нам је надлежни бот и то:) А ти јеси био?

hvala na brizi brate,al ok sam.preporucio bih tebi ako nemas stalan posao da odes i uzmes laku kintu.podrzavao ili ne nekog.ako ce ti biti lakse,odes u svojstvu savesnog gradjana.i to sto kazes.moja ljubav i tebi.

Au, Truće, ovo od tebe očekivao nisam. :'(

А ти јеси био?

јесам, али искрено да ти кажем не сећам се ни која је странка била. баш ме онако болео курац и било ми битно само да узмем паре. и уопште ме није срамота због тога, пошто се нисам цимао нимало. баш онако искрено причам.