Prijava

Elem, mislim da sam i napisao na forumu da sam na svim izborima dosad glasao za DS. Čisto da Truć ne misli da sam Vučićev bot, mada nisam ničiji. I kad su pukli 2012. opet sam znao da će ovi biti još gori. Jeste DS imao mrlja, jesu se neki nakrali (posebno oni koji su imali sreću da uz svoje ime dodaju fakat da su bili "Đinđićevi ljudi"), ali ni u kom trenutku nisam sumnjao da će nas ovi odvesti do većeg haosa.

Mada, ko nas jebe. Te 2012. ja živeo blizu Kalenića i bio sam apsolutno ubeđen da Toma ne može dobiti izbore. Tj. i ne bi ih dobio da DS-ovi glasači nisu totalno ležerno gledali na sve i boleo ih kurac, kao što je pred izbore NIN (iliVreme) objavio naslovnicu s Tomom i naslov tipa "Večiti gubitnik". Elem, ja bio ubeđen beogradska opština par ekselans, to će tamo biti kao žalost, kad ono s terase se deru i raduju jače nego kad su Slobu skidali s vlasti. Onda sam samo ostao u ubeđenju da je Beograd isti kurac kao i ostatak Srbije.

Санитарни џабе му причаш видиш да је напредњак дакле ретардација ниво деца се добијају љубљењем у уста. Батали лик не капира да је ем лака лова ем се смејеш дегенерецима и упознаш даун из прве руке. А ти што се цимају за странку веруј један на милион то ради из убеђења сви остали због посла портира у епсу или возача у комуналном тај фазон. Евентуално људи са факсом да резервишу неко радно место у струци које држи матора дртина пред пензијом. Донекле их и разумем али их никако не оправдавам јер ако сам ја могао да се снађем и то солидно без чланства у странци можете и ви.

ne znam samo di vise mesta ima da ih sve poubacuju.unazad par vlasti ubacuje svoje,a ostave i nesto od onih proslih.pola njih radi,ovi ostali ni ne dolaze na posao.

Kad sam ja bio tad na kutijama, jedan dečko od 19 godina, koji je bio na listi kod Ljajića je svakom dedi govorio "deda deda znam da si za Šešelja" pa su se žalili ovi SNS da lik privlači glasove Šešelju, posle su ga udaljili i rekli mu da dođe uveče da se potpiše, jer da je neko to snimio glasanje na tom izbornom mestu bi se ponavljalo, sreća pa samo ja i neki iz SPS smirili ove SNS hteli da ga tuku, a ne zna se ko izgleda smešnije sve pravi botovi.

То ни мени није јасно. Буквално гурају по пет портира у једну портирницу. То све неко треба да плаћа човече. Да заради и за себе и за њих.

Труће, чега да те буде срамота, сети се обећаних хиљаду евра од акција, тако да рачунај да они теби још дугују:) око 980 е ако си једном био. Да чувамо кутије сваки викенд не могу да нам врате опљачкано за цца 10 година.

Труће, чега да те буде срамота, сети се обећаних хиљаду евра од акција, тако да рачунај да они теби још дугују:) око 980 е ако си једном био. Да чувамо кутије сваки викенд не могу да нам врате опљачкано за цца 10 година.

хаха а јесте и то што кажеш :))))))))))

Soma evra je Dinkić obećao, nemojte sad blatiti DS bez razloga.

Jeste DS imao mrlja

да л' си реалан, прове, да можеш толико да ублажиш изјаву да овако смешно звучи?

Стварно јбт Прове па жути су нас унаказили и опељешили до те мере да Вучић за још три мандата неће моћи да нас поврати. Из земље су изнели око 60 милијарди евра, што је, пази сад- званичан податак. А испод жита..

Pa ništa više nego ovi danas. Plus, Vučić ne govori da su glavne stvari oko pristupa EU odradili DS-ovci. Tu pre svega mislim na saradnju s Hagom. Vučić je to poglavlje mudro izbegao jer bi, i pored fantastične veštine političkog marketinga u taboru, to njemu smanjilo broj glasova. A i da ne pričamo da bi današnji Vučić bio razapet od strane Vučića od pre nekih 5-6 godina i to nasred Terazija, za primer.

Moj otac je zaposlen u tri firme u samo jednoj obavlja posao, pritom samo u toj u kojoj nije prijavljen obavlja posao. U ove dve je prijavljen na pola radnog vremena.

ок, прове, и званично се зајебаваш. :))))))))))))

Moj otac je zaposlen u tri firme u samo jednoj obavlja posao, pritom samo u toj u kojoj nije prijavljen obavlja posao. U ove dve je prijavljen na pola radnog vremena.

О, НИЈЕ ВАЉДА ДА И ЋАЛЕТА ПРАТИШ?!

Mačak i Truće, razumem ja vas, ali ja prosto ne verujem u ljudski aparat u politici. Ljudi su kvarljiva roba i dok je god sistem neurađen SVI će da kradu. DS je krao na onom višem političkom nivou, tj. najviše su se osladili oni pri vrhu. Kod SNS-a je stvar da Vučić (možda?!) kontroliše bahaćenje ovih isturenih glava, ali na lokalnom nivou ne može ništa glavonjava. Svaki grad ima svog Batu Santosa ili onog retarda iz Leskovca, iz familije mačo mena.

Dok se ne naprave institucije i što je više moguće suzbije oportunizam, svako će krasti.

Прове извини али за мене је бирач дс исто што и бирач снс. Дакле кретен. Гласао си их- уништили су те- опет гласаш за њих. Дакле ти си једно неразумно биће неспособно да учи из искуства.

Nisam rekao da ću opet glasati za njih. Sad je takva situacija da je i biranje manjeg zla ozbiljna uvreda za mozak. Gajim neke simpatije premaprogramu Radulovića, ali videćemo.

Hajde da napravimo stranku mi s' Vukajlije. Vidim da ovde dosta njih misli da je bolje od Vučića i Tadića.

Дефинитивно се зајебава:)))))))