Prijava

Ništa, ako se svi slažete (a i ja bih sad pošo na počinak), ja bih dao Glavnom fore do sutra do 10, 11h da napiše nešto, ipak on ovde može "na crtu" što se kaže, a ako u međuvremenu noćas okači defku, eto nek neko zamoli dežurnog moda-nolajfera dokači u prvi post...mada i nije to tako bitno:)

Žiri molim da do sutra u 15h iznese svoj sud, kako tačno, saću okačim u prvi post:)

Ма немам паметнија посла јеси луд ти дечко јеси прсо шта ти је:)

200е то су ни три рочишта ситна лова за нашег Фалконеа да си бар љубичанствену тутнуо па и да размисли:)

prof brate da l se nerviras i cimas toliko na moje postove jbt ako sam uvredio takmicenje i organizatore ja se evo izvinjavam
video sam temu poredjena klasicnog tipa, kao svinja masan dzak itd. pa sam shvatio da bih tu i mogao da se snadjem nekako, inace sam prilicno los kod definicija i prilicno nemastovit ovako kao osoba i jbg imao spremljene ove neke forice pa sad bodujte me ko kurac nije frka, nisam imao lose namere...
inace lukac pobednik ja bih rekao

Reci mu, Mačak. Mislim, ako ja moram da mu crtam a može da nađe tarifu na internetu, onda stvarno...! Dođe mi da mu uzmem tih 200 a da glasam po savesti, da se nauči pameti.

Stručni žiri odlučuje o pobednicima navodeći imena 2 (DVA) FAVORITA iz svake grupe. U slučaju nerešenog broja imena, odlučuje skor-količnik definicija takmičara u biti.

Zasto si kolicnicar reformi, decxko? Imam primedbu, brt. Sasvim je realan scenario da sva 4 ziranta odaberu dva ista autora i u tom slucaju nije fer da se umesa skor, jer je isto realno da necija defka ima vise ocena, jer je duze medju zivima. Primer: Glavni napise defku u pola deset, zirad podele glasove do jedanaest, a dotle Glavni nije stigo da dobije ni 10 ocena. Ako Glavni bude egal s nekim, izgubice zbog neracionalnog sistema. Ali nije samo prema glavnom nepravedno, nego prema vecini njih koji su kasno napisali. Bolje da ti ili neko upadne u ziri i da svako glasa za po jednog autora iz grupe i u tom slucaju nema saje da bude nereseno kad vas je neparan broj.

Dobro, opet moze da bude nereseno, al teze.

Фалконе па пази мене не зачуђава то што један удбаш никада није крочио у адвокатску канцеларију и што није упућен у тарифу јер он је тај који је закон:) зашто би га онда занимале правне услуге када не може бити ни процесуиран а камо ли санкционисан:)

Nije ni lakse, al je bar pravednije od kolicnika. A moze i 5 clanova zirija da glasa u 2 kruga. Prvo za po dvojicu, pa onda opet da izglasaju od te dvojice jednog. Ili da glasaju opet samo u slucaju ako dva prva imaju isti broj glasova.

mnogo su na forumu poceli da se kurce likovi koji su toliko slabi na skali i ljutine i ljubaznosti,da mi je i zhao da im saopstim koliko se nisko kotiraju al ako nastave sa gubljenjem nece problem mi biti jer moras biti bas sranje lik da bi se kotirao toliko nisko i na jednoj i na drugoj lestvici

Pošto ne mogu da čekam Glavnog, oceniću ono što je objavljeno, a objavljeno je dovoljno. Ako on baš izbaci nešto straobalno, editovaću glasanje (ako uspem da naiđem). Mada, s obzirom da je u najjačoj grupi - teško.

grupa Bah:
jocko - 2
agilni - 1

grupa Mocart (da su u bilo kojoj drugoj grupi, sve tri bi po meni prošle dalje). Ali:

Armin VanBuuren - 1,5
jewdja - 1,5

grupa Čajkovski:

Hajlender - 2
Krajsler - 1

Broj bodova je dat u slučaju istog broja bodova, da se zna kom autoru dajem prednost, jedino u grupi Mocart nisam mogao da se odlučim pa sam podelio bodove.

Pa objavio je Glavni, evo par postova iznad.

Hvala, Agilni. Zaista sam u žurbi, gledao sam samo prvu stranu, poslednju nisam ni otvarao osim da upišem glasove.
Glavnom plus na defku, ali ocene ostaju iste, nema potrebe za editovanjem. Svako dobro!

Ok, promenio sam način bodovanja u slučaju izjednačenog broja imena kandidata, a to će samo dodatno da smori žiri, tako da...a količnik je rezultat koji nastaje DELJENJEM dva broja, u ovom slučaju pluseva s minusima, o uraczaganje, šta si imao iz mate?

I pitanje za kraj - DA LI JE UOPŠTE BITNO KO ĆE DALJE KAD SE MANJINA IGRA A VEĆINA TROLUJE, HEHE?

Edit: Može neki mod samo naslov da promeni u "Gotovo Takmičenje, u toku glasanje žirija"? Fala

Ma nije bitno ko će dalje. Ja bi' voleo da ispadnem, zato sam se i pobunio, jer sam mislio da mi skor-količnik ide u korist. xd

Dobro bre ocete da vas nasamaram?

Glasacu poslednji kako ne bih ostavio prostora za bilo kakve mahinacije a i volim da u glavi vicem DALJE IDE DALJE IDEEE DALJE IDEEEEE

volim da u glavi vicem DALJE IDE DALJE IDEEE DALJE IDEEEEE

Napeto kao prolaz dalje u "Zvezdama Granda" dobija novi smisao lololo