Ništa, ako se svi slažete (a i ja bih sad pošo na počinak), ja bih dao Glavnom fore do sutra do 10, 11h da napiše nešto, ipak on ovde može "na crtu" što se kaže, a ako u međuvremenu noćas okači defku, eto nek neko zamoli dežurnog moda-nolajfera dokači u prvi post...mada i nije to tako bitno:)
Žiri molim da do sutra u 15h iznese svoj sud, kako tačno, saću okačim u prvi post:)
prof brate da l se nerviras i cimas toliko na moje postove jbt ako sam uvredio takmicenje i organizatore ja se evo izvinjavam
video sam temu poredjena klasicnog tipa, kao svinja masan dzak itd. pa sam shvatio da bih tu i mogao da se snadjem nekako, inace sam prilicno los kod definicija i prilicno nemastovit ovako kao osoba i jbg imao spremljene ove neke forice pa sad bodujte me ko kurac nije frka, nisam imao lose namere...
inace lukac pobednik ja bih rekao
Stručni žiri odlučuje o pobednicima navodeći imena 2 (DVA) FAVORITA iz svake grupe. U slučaju nerešenog broja imena, odlučuje skor-količnik definicija takmičara u biti.Zasto si kolicnicar reformi, decxko? Imam primedbu, brt. Sasvim je realan scenario da sva 4 ziranta odaberu dva ista autora i u tom slucaju nije fer da se umesa skor, jer je isto realno da necija defka ima vise ocena, jer je duze medju zivima. Primer: Glavni napise defku u pola deset, zirad podele glasove do jedanaest, a dotle Glavni nije stigo da dobije ni 10 ocena. Ako Glavni bude egal s nekim, izgubice zbog neracionalnog sistema. Ali nije samo prema glavnom nepravedno, nego prema vecini njih koji su kasno napisali. Bolje da ti ili neko upadne u ziri i da svako glasa za po jednog autora iz grupe i u tom slucaju nema saje da bude nereseno kad vas je neparan broj.

Pošto ne mogu da čekam Glavnog, oceniću ono što je objavljeno, a objavljeno je dovoljno. Ako on baš izbaci nešto straobalno, editovaću glasanje (ako uspem da naiđem). Mada, s obzirom da je u najjačoj grupi - teško.
grupa Bah:
jocko - 2
agilni - 1grupa Mocart (da su u bilo kojoj drugoj grupi, sve tri bi po meni prošle dalje). Ali:
Armin VanBuuren - 1,5
jewdja - 1,5grupa Čajkovski:
Hajlender - 2
Krajsler - 1Broj bodova je dat u slučaju istog broja bodova, da se zna kom autoru dajem prednost, jedino u grupi Mocart nisam mogao da se odlučim pa sam podelio bodove.
- A
Pa objavio je Glavni, evo par postova iznad.

Ok, promenio sam način bodovanja u slučaju izjednačenog broja imena kandidata, a to će samo dodatno da smori žiri, tako da...a količnik je rezultat koji nastaje DELJENJEM dva broja, u ovom slučaju pluseva s minusima, o uraczaganje, šta si imao iz mate?
I pitanje za kraj - DA LI JE UOPŠTE BITNO KO ĆE DALJE KAD SE MANJINA IGRA A VEĆINA TROLUJE, HEHE?
Edit: Može neki mod samo naslov da promeni u "Gotovo Takmičenje, u toku glasanje žirija"? Fala
volim da u glavi vicem DALJE IDE DALJE IDEEE DALJE IDEEEEENapeto kao prolaz dalje u "Zvezdama Granda" dobija novi smisao lololo