Prijava

де су хаџићи који курац?

pa rusima normalno.oni makar postuju nasu autonomiju, slovenski su narod, pravoslavci, nikad ne bi krenuli oruzano na nas.ocigledno je da tu pripadamo.jok jel pripadamo nato paktu, da budemo njihovi pijuni i zrtveni jarci.treba da sledimo politiku crne gore mozda?to moze da radi milo djukanovic jer je on kriminalac i mnogo ga boli kurac sta ce da bude sa cg u buducnosti, on verovatno i ne zna nista o polotici, on samo radi sta mu se kaze, da bi mogao da ostane na vlasti i kupuje slike od par miliona eura

а ова радијација коју кривите за многе оболеле од рака (иако свуда у свету људи умиру од тога, и тамо где није било никаквог бомбардовања) је ту још од киша после чернобиља, на то смо заборавили јелде, шта мислите распала се та срања за десет година?

pa rusima normalno.oni makar postuju nasu autonomiju, slovenski su narod, pravoslavci

To bi bilo to što se tiče dalje rasprave s tobom.

Over & out!

a sto si izostavio da nikad ne bi oruzano krenuli na nas to je najbtnije-potuljaro.ajde onda ti reci to tvoje famozno vidjenje.prosvetli nas.

Profe stvari će se vrlo brzo promeniti i vi liberali ćete biti proganjani.

zapad podrzava vucica znaci ti si za vucica, vucic ti je dobar?

Provirone, doživljavaš delovanje psihološkog mehanizma zvanog "identifikacija sa agresorom". Frojd ga je lepo opisao. Teza da ćemo, ako ne uđemo u NATO, biti nešto nalik na rusku korumpiranu guberniju ne stoji ti. Ima država koje nisu u tom savezu, a relativno su uređene. A što se tiče teoriji da je uzimanje Kosova neka vrsta kazne zato što smo govna i klali okolo, pa sad treba to mirno prihvatiti, gledam Tursku koja je radila šta je radila Kurdima, pa je u NATO-u, i dobar američki saveznik. Osim toga, onaj ko isporučuje kaznu i katarzu treba da ima moralni kredibilitet, a glavna država u tom NATO savezu ne znam da li je u dvadesetom veku provela godinu dana a da nije negde nekog napala. Dobro, možda su oni svi bili krivi, a Amerikanci nešto kao mač božji.
Nego, da ne tupim, osim osećanja za praktično (i u životu i u politici), čovek mora da ima osećanje za pravedno. Zato ne treba ući u NATO.

Dabogda ušli u NATO a onda nam Rusi jebali mater krvavu.

pa to je i moronu jasno..sta su uradili sa onakvim zemljama na bliskom istoku.dali podrsku albancima protiv nas jer ih albanci slusaju bez pogovora, i sad neko kaze da treba da udjemo u nato..to je kao kad narkomani vrbuju klince sa pricom - sa nama ne sme niko da te dira i onda iskoriste i upropaste jadno dete..taj ulazak u nato je ustvari ili cete milom ili silom- da nam sluzite i da budete nasi zrtveni jarcevi.vec ekonomski zavisimo od njih, tu su nas sjebali totalno, strane firme uveliko profitiraju ovde.mi nismo u stanju ni sekiru da napravimo i to moramo da uvozimo.i neko kaze treba da se priklonimo zapadu

Profe stvari će se vrlo brzo promeniti

hahahah, prov nije prof, nauči da ih razlikuješ
prof je onaj što linkuje svoje definicije

Царе, ма нађе се тако гомила будала да прича шта стигне, то је разлог зашто ја теби не верујем ништа. Колега Ханс има породично стабло, уписан први помен претка са презименом Столтенберг на годину 1688. Значи, човек лаже, а твоје интернет странице знају боље. Благо теби. Ти си специјалан члан Вукајлије у мојим очима. Драго ми је што смо се упознали. Само ми реци једну ствар - има ли нешто што ти не знаш?

hahahah, prov nije prof, nauči da ih razlikuješ
prof je onaj što linkuje svoje definicije

Ko god da stoji iza profila može biti samo neki nosač zastava LDPa.

Granjka, onda ti je moj savet da prvo ne veruješ sebi. Pozdravi kolegu Hansa i reci mu da je 1688. jako lepa godina, ali da proveri šta je te godine bilo sa Holštajnom i u čijim rukama je bio i kakav mu je etnički sastav bio pre Druge feudalizacije, siguran sam da će ti podrobno objasniti.
Ne znam ja mnogo toga, Granjka, ali za razliku od tebe, ponešto i znam.

Mickey Savage, имам пар питања, али озбиљно:

- Ако је Слобина политика била таква како је западњаци представљају зашто онда није сравнио са земљом и Македонију у покушају да је задржи у СР Југославији?

- Која је казна била за политику Фрање и Алије?

- зашто је неутралност Србије непријатна ако смо окружени НАТО земљама? Јел би нас напале као неутралну државу? Мислим, не би им био први пут.

- да ли је милитантни ислам дошао до НАТО земаља или су НАТО земље створиле милитантни ислам? Сирија? Либија? Ирак?

- да ли су муслимани били упозорени на време да не улазе у фрку са Србима?

- како ће нас НАТО спасити од исламизма када нису у стању да заштите ни Грчку од сталног упада Турске и убијања Грка по Кипру?

- смеш ли да критикујеш злу политику запада, да се дивиш Русији и да волиш оно што је добро и код једних и код других?

Хвала на одговорима.

misli da je liberalan savremen itd dok se vodi borba za resurse i dok se ameri i rusi primitivno nadmecu ko ima veci, doduse ameri su primitivniji od rusa, on covek slusa cedu jovanovica..lik ne zna ni azbuku.pa to je kao sekta tako vrbuje, slozi neku pricu kao ovi jehovini svedoci

nato sektaši nisu ništa manji sektaši od putinovih sektaša

Granjka-slobova spoljna politika je bila odlicna ali su nas rusi izdali tad.to i oni priznaju, gledaj film brat u jednom delu bas to kazu.jbg bio je jelcin na vlasti.ali sad je druga prica.a ovaj pijacar hteo putinu da uvali fijate-ako mozete da povecate uvoz fijata za toliko i toliko vozila..ovaj normalno odbio jer nije beskicmenjak kao vucic i radi u interesu svoje zemlje, domacih firmi itd

a sto shomi23, jel zato sto ne pristaju na uvoznicki lobi zapadne robe.pa nas je to i sjebalo covece.tako su nas sjebali

odoh do prodavnice da kupim coca colu
kad se vratim napisaću vam o uranijumu i nlo misteriji