Prijava

Valdemar, obicno ruzne devojke hvataju na dobrotu tako da to za mene nije dobar znak.cim se devojka lepo ponasa znaci da joj fali izgled.e, a kad bi te ruzne pretvorio u lepotice, promenile bi se za 3 min, postale bi rezervisane, hladne, drske itd.desava se da kad te lepotice izgube lepotu onda pocnu da glume dobre osobe, pocnu da gledaju neke druge kvalitete kod muskaraca jer ih niko nije jebo mesecima,mislim na dobrotu a dok su bile lepe onda ih takvi nisu zanimali.dok su bile mlade i lepe pricale su o dobrim frajerima, parama i garderobi a kad su izgubile lepotu onda su pocele da pricaju o svetoj petki, dobroti, andjelima sa krilima itd.veliki su to prevaranti

Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

Ja znam jednu izuzetno lepu devojku koja je normalnija od 200 tih što hvataju na dobrotu, al' sve je stvar vaspitanja. To da je ona bezobrazna jer je lepa nije istina, ona bi bila i bezobrazna da je ružna.

Chule37, kad shvati da muskarci balave za njom, malo po malo, devojka se osili.kao sto pare kvare ljude.to ti je to..
znas jednu-eto to dokazuje da sam u pravu

Na kraju se Floresita uda za Migela

slazem se sa labom, takozvanim ''celicnim osmehom vukajlije''

ista stvar je i sa likovima koji su frajeri...a kad ribe nece da ih gledaju onda kao traze postenu i dobru, a kad mogu onda jebu samo one zgodne kucke

putin, podeblji muskarci ne prolaze lose mogu ti reci, mrsavi su najebali.kad ste vi culi da je neka zenska osoba rekla da je zanimaju pametni muskarci-nikad.zanima ih smisao za humor-znaci zabava, i misici

Mislim da ni jednu devojku nisam smuvao na lepotu, nego na smisao za humor, što ovde ne može da dođe do izražaja,al' ovde ni ne muvam. Mislim da smisao za humor pomaže samo sa pametnim devojkama, jer sam uvek te smuvao, ove ribe sa malo slabijim razmišljanjem padaju na smisao za humor pomešan sa krimi pričom tipa "juče sam ubio lika" "jaooj" "šalim se, samo sam ga prabio" "jaoj al' si šašav hihihi", bar je takvo moje lično iskustvo.

kad ste vi culi da je neka zenska osoba rekla da je zanimaju pametni muskarci

zanima ih smisao za humor

ovo valjda ide jedno s drugim
naravno, ako se u humor ne računa i jeri ti tata terorista hehe i vicevi o dva dobra druga aviona

Daj neki vic o dva dobra druga aviona?

ne ide, imas pametnih koji nemaju smisao za humor

Valdemar, obicno ruzne devojke hvataju na dobrotu tako da to za mene nije dobar znak.

Pa dobro, biseru, kako će te neka osoba sa kojom se dopisuješ preko interneta fascinirati svojom dobrotom :) Ne možeš znati da li je dobra dok je lično ne upoznaš, tako da otpada taj faktor. Može te fascinirati samo svojom interesantnošću, ličnim kvalitetima, inteligencijom, stavovima, stilom, nastupom i tako dalje. I onda je upoznaš, pa ako ne voliš debele i ružne devojke sa navedenim kvalitetima, a ti nastaviš da tražiš ono što ti odgovara, jednostavno je to.

Pa imaš onaj humor "citiranje scena iz filmova u pravom trenutku" i to prolazi, a za to ne treba biti inteligentan. Realno, humor taj verbalni može da se istrenira.

Tja, ko nasedne na površan humor, za bolje i nije.

Pa te što nasedaju na površan humor vrlo brzo su spremne da nasednu i na nešto ozbiljnije.

a sto svi misle za sebe da imaju neki napredni humor koji mogu da shvate samo totalno nadarene osobe?

Ja sam toliko tunjav i smotan da sam se jedva ozenio...

povrsan humor pali i kod prepametnih devojaka pod uslovom da muskarac ima izgled, time one zakljucuju da taj muskarac mozda jeste priglup ali je vedrog duha-*-nije ubica i nece da je siluje sa svojim drugarima, i onda se one opuste..humor sluzi da bi se devojka opustila.

Jbg, nisam mislio na neke kratke kres kombinacije, već upoznavanje. Za jebanje ne moraš ni imati humora, samo da se poklope neke zvezde, kazaljke, alkoholi i hormoni. A ako ideš u nešto ozbiljnije, ne možeš sa sobom da vučeš zbirku viceva, pa malo-malo gledaš u nju. Duh ti treba.

šta da rade ljudi kojima više maltene ništa nije smiješno