Prijava

Naš savez je rekao da podržava FIBA Ligu šampiona ali da klubovi odluče gde žele da igraju, da tu odluku njima prepuštaju. Po meni je to najnormalnija stvar i to bi trebalo svaki savez da uradi.

Nemaju al sitvacija je krajnje komična

Savezi moraju da stanu uz FIBA zbog reprezentacija

Kapune ne mora svaki savez jer niko vise nema dovoljno klubova ni za dva takmicenja. Ovako saljemo megu da osvoji evrokup mi jebemo evrologu a partizan ek ako buducnosti kazu prc malo kao sto hoce.

Pa razumem da savezi moraju da stanu uz FIBA, to je i normalno zbog reprezentacije. A klubovi neka odlucuju šta će da igraju. Evo kod nas su svi za evroligu/evrokup.

I ko će igrati FIBA ligu šampiona, repstacije možda? XD

Pa neke budućnosti olimpije krke cibone i ti što se sami odluče da igraju, ša nas boli kurac :D

Ionako svi reprezentativci igraju po Evropi i u NBA. Treba pogasiti sve klubove, samo Partizan i Zvezdu ostaviti, da igraju crnci i Štimac i Saša Ilić.

Ma ko je ta FIBA da sere nešto? Ne mogu oni bez nas, mi smo im potrebni. I dalje smo svetski vicešampioni.

Lako je tebi, ti imaš dvojno državljanstvo.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=03&dd=21&nav_id=1110269

I posle ovoga neko misli da će bilo koji od većih klubova da priđe FIBI? Hoće, boli ih kurac.
Zamišljam kako Real (ili bilo koji drugi klub sa igračima čije su zarade ogromne) igra FIBA Ligu šampiona, osvaja titulu i 500.000 evra, a onda doda još oko 2.500.000 evra i taman ima za platu Rudija Fernandeza.
FIBA je kao jedini iole ozbiljan argument u ovoj priči mogla da ima upravo novac i baš su tu usrali do balčaka.

lav kup srbije je davao vise novaca

Da ne igra Zvezda u finalu navijao bih za Megu.

Pa bolje im je FIBA LŠ nego evročelendž.

Kažu danas da evroliga preti savezima čiji timovi hoće da igraju EK, jer su svoju ligu šampiona zamislili kao drugo po jačini takmičenje u evropi. A timovi koji će igrati EL im ne smetaju. PAOK se odlučio za LŠ izgleda, ne bi me začudilo da se EK uopšte ne formira kao takmičenje.

Formirace se sto posto, tu ce biti oni koji bi igrali el al su ga izduvali. I ono kao aj osvojimo pa igramo el ili da cekamo da fener/zvezda fmp ostane bez para pa da uletimo

A fiba najavila veliki nagradni fond hahahaha pa sta oni misle da je kosarka individualni sport? I da je individualni opet bi im nagrada bila kerov kurac 4,4 miliona na tolike klubove lol

To je fiba jbt šta ste očekivali

Nisam brt ni ocekivao nista jos onomad cim je pocela "neizvesnost" sam rekao da ce fiba popusiti ladan kurac i da ne znam koji se kurac bune. Pa cska ima budzet po 30 miliona sta oni njima mogu da ponude?