Prijava

sto bi oni izvrsavali teroristicke napade u srb, ja mislim da oni ne vode verski rat.samo mi nije jasno sto im politicari nisu mete

Pošto imamo problema sa održanjem broja Srba i na ovim teritorijama koje su ostale, a ovi što su došli odozdo i zaposlili se po elektrodistribucijama i policijama teško da će da ostave dva stana i državni poso da bi se vraćali dole, iako ispovedaju bol golemi za kolevkom srpstva.

Па што се бринеш? Па кад ослободимо све наше земље прво ћемо да иселимо њи'ове, па ћемо да населимо наше, па ће сви радити по општинама, електродистрибуцијама, полицијама, болницама, домовима здравља, заводима за социјално и пензионо у тим местима.

На страну што нису сви које протерају вољни да се оганиче на повик: "Догодине у Книну!" за асталом кад се једе и пије, него ће неки хтети и реванш.
Али добро, рецимо да их после првих критичних 15-20 година крене да их боли курац више.
Него ко ће да буду кметови над којима ће да влада српска виша раса наредних хиљаду година? Не ваља ти план...

Logično i hladnokrvno gledajući, postoje dva scenarija ako ponovo Srbi dobiju Kosovo
a) Isteraju se Šiptari, i nasele Srbi
b) Ne isteraju se Šiptari, već se primoraju da poštuju vlast Srbije

Manjkavosti opcije a): nema dovoljno Srba ni za užu Srbiju, a ne za Kosovo. Prazna zemlja, nema ko da je obrađuje, propade sve.
Manjkavosti opcije b): b1) Šiptari nastave da poštuju zakone Srbije kao kad su živeli u sastavu Srbije, znači nikako, i struju, komunalije i porez plaća neko drugi umesto njih, a malo-malo pogine neki pandur ili vojnik. b2) Šiptari prihvate da je Srbija njihova zemlja, učestvuju u parlamentarnim izborima, postanu veliki igrač na srpskoj političkoj sceni, možda dobiju pojedinačno najjaču stranku. I Srbi ne budu zadovoljni i izbace Kosovo iz Srbije.

па владемаре, шта је мањкавост опције а)? боље да је све пусто и да пропадне него да су тамо шиптари.

Manjkavost je što će, kad ne bude Srba, da se opet nasele Šiptari, ovako ili onako. Kao što se to već dogodilo, repriza, jbg.

па добро, није тако просто. има опција. можеш да контаминираш косово и метохију на 50 година, па ако нас буде више за 50 година, онда се населимо, а ако не буде контаминираш на још 50 и све тако.

Pa to je već SF scenario, ima li neka radioaktivna materija sa takvim vremenom poluraspada? Ili neki zombi-virus, tako nešto.

зато треба улагати у науку! у међувремену можемо и да тестирамо све на шиптарима.

Lolčina. Mi ne možemo da kontaminiramo obdanište malim boginjama, a kamo li Kosovo na 50 godina.

ајде не лупај. помогли би нам руси док се не снађемо.

Truće zaboravio si i Kineze. Na njihovu pomoć takođe možemo da računamo, pa nije ih Sloba džabe onoliko pustio svojevremeno u Srbiju. Sve je to bio unapred smišljen plan.

хахаха, јесте кад је мира насељавала кинезе на нбг да гласају за спс.

може овако:

НЕКА ОНИ НАСЕЉАВАЈУ АЛБАНЦЕ НА КОСОВО, А МИ ЋЕМО ЗА СВАКОГ АЛБАНЦА НАСЕЛИТИ СТО КИНЕЗА, ПА ДА ВИДИМО!

НЕКА ОНИ НАСЕЉАВАЈУ АЛБАНЦЕ НА КОСОВО, А МИ ЋЕМО ЗА СВАКОГ АЛБАНЦА НАСЕЛИТИ СТО КИНЕЗА, ПА ДА ВИДИМО!

Taj rad Truće, nemaju Albanci toliki natalitet koliko mi Kineza možemo da uvezemo. Al' smo im ga šuknuli, evo im kurac.

помогли би нам руси док се не снађемо

Putin ex machina

Uvezemo 200 miliona kineza na kosovo i platimo im da zive tamo al da izglasaju promenu ustava da u kosovskom ustavu u preambuli pise da su sastavni deo srbije

Kina i Albanija su BFF

My gf and her bff sucking my hard cock

udaljen sam 30 kilometara
dođi
nema sranja