Prijava

GLASANJE JE UPRAVO ZAVRŠENO, GLASOVI UNESENI NAKON OVOG POSTA NEĆE SE UZIMATI U KONAČAN ZBIR! PREBROJAVANJE U TOKU...

Kako misliš nisam čitao?

Apdejtovan 1.post, rezultati objavljeni!

@Deki

Pa ti možda i jesi brt a Bohoru peckam tetovažu što kopira tvoj post...

Solidno namešteno takmičenje. Bravo

Pa i ja sam kopirao post od Prištavca što ne znači automatski da nisam čitao nego da me je mrzelo da kucam. Čak sam i glasao za malog dauna kao zahvalnica za to što je otkucao sve to pre mene. Plus je na ćirilici pisano. Ne sumnjam da je Boh vođen istom praksom isto postupio. Puka slučajnost :)

A šta da odgovorim čoveku (i gospodinu) koji ima ovakvu jednu lepotu na avataru http://www.balkaniyum.tv/picture/news/2009/02/09/25944_29560.jpg

Greota od Boga, jebeno

Brt nemoj da se ljutiš ali veličine poput Ciklona, Agilnog, Bohora, Dekua i StevčaSmetala su glasale protiv tebe. Ja bih na tvom mestu razmislio da pojačam kvalitet za sledeću rundu.

Ovo što Dekyu kaže jbg

"Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H..."

Zabranjeno je dopingovanje, k'o što vidiš, a ja ne znam drugačije kvlt da dižem...Šibnuću ti možda PVT za neki savet, jeste da nameštam temu ljuto ali opet nije lako:)

20 glasača ne predstavlja kvorum jbg a ti se još buniš što Boh i ja glasamo c c c

Ma de se bunim deks mora malo peckanja na Bohova pleća, počela me malo smara cela ta fejl-trol priča o nameštanju itd jbg

Ali ok, kapiram, to je kao neka fora, ae dobro

I da @Boh

Što se ti ne prijavi, leba ti, samo kenjaš po Forumu a defku si poslednji put napisao tisuću šesto i neke. Valjanu.

Profe da bi me peckao moraš to mnogo veštije da radiš. Nisam se prijavio jer ne želim da budem deo ovog cirkusa.

I uopšte nije trol brate. Odaješ utisak da si napravio takmičenje da bi se reklamirao, na onom prolom se nisi takmičio ili jesi pa si ispao a napisao si 120 revijalnih. hahahah čuj kurac revijalne jebene definicije koje linkuješ na forumu. Super. Rekao sam ti da imaš temu za predloži svoj sadržaj.

Nek smo se razumeli.

Mislim da ti Bohor zamera na tvojim pederskim postupcima.

Pa kad imam šta da reklamiram :P

A druga stvar je, naravno, pozadine iza boravka na sajtu nas dvojice. Vidiš, ja volim da piskaram i da kenjam, ceo život govorim u slengu i to, i - da skratim - KIDAM KAKO PIŠEM. Volim to posle da podelim sa ljudima na sajtu, jer ne gajim fejsbljuk, živim i radim u mrtvoj Nemačkoj pa mi ovo kroz ceo dan baktanja sa njima dođe jedini kontakt sa maternjim jezikom koji imam (ne računajući tel razgovore sa ženom, par 'Rvata i prepiske sa familijom i ortacima). Za transfer je da kažem al ću ipak reći - mislim da sajtu treba više čitanja defki, zato toliko pišem, komentarišem, reklamiram sebe i druge, predlažem i, jednom rečju, učestvujem. Zameraš mi što kačim svoje pokide od defki na Forum, u okviru takmičenja? Kačim i drugima, care, kačili su i drugi. El mi i dalje zameraš? Ok, izvini :)

Ok ja sam to znao, samo te zajebavam radi zajebancije ali sad ozbiljno razmišljam da ti dam 70 dinara :)

Transfer post skoro ko onaj Reme što je pisao.
Ti kažeš da treba da se čita više? Ajd 10 000 ocena podeli još pa se tada javi da krenemo od nule pridružiću ti se da dignemo ovaj sajt iz pepela.