Prijava

svoje pokide od defki

KIDAM KAKO PIŠEM

http://i.imgur.com/0AmtcPC.gif

Boh nemoj više na Profa da se ljutiš što se reklamira kao slina, ajmo Agilnog da drkamo he he kapiraš drkamo Agilnog jer je kurac od autora

:shalim se:

Pa deky ja sam ovo iskreno napisao, upravo jer gajim takav odnos sa glavama ovde. Šta? Prozivaš me jer se trudim na sajtu duhovitog karaktera, Vukajlija.com? Matori, pa obojica svaki dan visimo ovde po par h, ti kidaš ređe, ja češće, što poreklo da se krije, kacam dete što reči lije:)

Važi, Boh, javljam se za par meseci sig

@Crno

Za tebe sam Ostrog, matori:)

Blamiraš se Profe jako iako oćeš to kroz he he šalu da predstaviš. Ne kidaš, nemoj se zavaravati.

Deky Agilnog ne možemo da pljunemo kao autora. Piše dobro jebem ga u dupe malo.
Kapiraš malo jer je nizak ha ha
Profovim romanima možeš naći 1001 zamjerku

Ne kidaš, nemoj se zavaravati.

Lol, vataš se za jedinu sintagmu koju sam napisao kepslokom, pa dal si realan da nisam očekivo ovakvu reakciju? Ja kidam, deky objašnjava, ti plodiš, Agilni rastura...ali šta to? Pišemo defke na sajtu Vukajlija.com? Not egzekli CV materijal, ako me razumeš:)

Pa ovo je sve interna priča ovde, glavo, u stvarnom životu se gotivim sa svima i KIDAM šarm. Biće prilike da se upoznamo, Boh, možda ti nabavim i neke karte za OPeru ako si u BG pa tu upoznaš neku pevaljku...:)

EDIT: može lock

Not egzekli CV materijal

Страја се не би сложио лоло

Зајеби ове приче, лок на тему и ај следећи круг.

Šalim se za Agilnog. To zato što tripuje da ga ne gotivim pa ga drkuljim.
Zamjerki baš dosta uočim kod profovih romana ali prepoznam sa koliko ljubavi ulazi u to pa mu opraštam. Ja sam npr Bog definisanja metaforičkom esencijom i retko ko mi to priznaje u pantenonu vukajlije ali me u principu boli kurac za tuđe mišljenje jer sam u stanju da se podelim u toliko ličnosti da mi druga publika ne treba.
:kenjam:

Aj da rešimo sad sve ovde da se ne zatrpava neka druga tema ili ne daj bože da prećutimo nešto

Prof jeste stvarno ok uživo (za razliku od Agilnog).

Kako kapiraš ti mene, deky, tako kapiram i ja tebe. Kapiram i Bohora. Kapiram i Agilnog (kojeg ni krivog, ni dužnog ovde ispominjasmo). Kapiramo se svi međusobno i ae da ne kenjamo više, realno. Treba se čujem sa ženom na skajpu, a nisam se podbrijao, poKIDAće me!

Deky, Agilnog ne može čovek da ne voli jbg
Ne kenjamo jbg, ja izlećem ovde sa činjemicama XD

Uščupaće ti podbradak.

Hvala vam svima na lepim rečima XD

Au sine. Opet svađa.
Da l se nešto drugo dešava ovde sem pljuvanja?

Nije mi jasno što trolujete čoveka. Bohore, Deku?
Pa nek se reklamira, transferiše, namešta takmičenje, šta god. Tebra ovo je sajt koji više niko ne posećuje sem nas koji to radimo iz navike i vezanosti. Koji kurac, da l je bitno da li će on imati dvesta glasova više ili ne. Nikog više ne boli kurac ni za rank, koji je prestao da ima smisla još pre sigurno 2 godine.
Zar nije bitnije da bar na forumu blejimo s ekipom koja takođe troši vreme ovde, i da pokušamo da napravimo nešto iole zanimljivo?

Ne znam što vam je sad puko kurac da ga prozivate kad realno nema neke racionalne potrebe za tim.

Ko jebe takmičenje bre, ionako je nastalo iz sprdnje, i teme su sprdnja.
OPUSTITE SE MOMCI
Još ajd da je došao neko tamo sa strane, nego baš vas dvojica zajedno sa Profom činite veliki procenat celokupne aktivnosti vukajlija.com i posle toliko godina poznanstva svađate se oko jebenog takmičenja i definisanjaa hahahahaa
PA ŠTA STE VI? Slavk0?

Ne džvidžanišite nego pružite ruku jedni drugima <3

Kurac counter: 3

Jedan kurac po pasusu, slabo je to.