Prijava

Kao oni zavisnici od droge koji odu na rehabilitaciju i onda posle par meseci/godina tretmana lopatom dođu u osnovnu školu i mirno pričaju klincima kako bi trebalo toga da se klone

Pa pazi, to je sindrom svakog u tom kurcu. Jebem li ga, i retko kad znaci da nece ponovoti. Izbegavace prilike u kojima to moze da ponovi, ali ako dođe u priliku, ponoviće.

http://vukajlija.com/forum/teme/70354-vecna-lista-najvecih-jadnika-vukajlije?strana=7#post_3655727
pa dozvoljeno je jebati maloletnice ako si i ti maloletan pa kao pristala je ne ako imas 26 jebenih godina to nikako nije dozvoljeno

Ne secam se sta je bilo bombas, prosla je svakako.

Samo sam hteo reci:
jadan lik- jeste,
najjadniji u istoriji sajta - zvanicno jeste, nezvanicno ne znamo jel ima mracnijih tajni od ovih kod ostalih autora
(ps bezi cavezu jedan bod maksimalno, ciganisanje je gore od ovoga ako mene pitate)
umobolan - jeste ali samo u smislu da ga nije sramota od samoga sebe da bude sa pubertetlijkom a on momak za zenidbu

Rezime: pičkopaćeništvo u svom najgorem mogućem obliku

za svaku osudu ali nemojmo praviti od lika pedofila, jer pedofil je nesto mnogo gore, i vi to dobro znate

za mene je pedofil a vi kako ocete

Sigurno postoji precizno odredjena granica sta je pedofilija, ne verujem bas da je 14. godina. 13 maks, 12 je 99%. Svakako je najjadniji lik, ali nazivati ga pedofilom, to mi je kao kad neko u cetvrtom srednje ima ribu prvi srednje pa ga drugari sprdaju da je pedofil

a šta meni koji kurac treba da zastupam budalu i navlačim gnev poštenog naroda na sebe :D laku noć braćo

Ne znam, čini mi se da je zakonska granica za stupanje u seksualne odnose 14 godina, ako je na dobrovoljnoj bazi. Odnosno da tad ne možeš biti krivično gonjen. Ima ovde pravnika, valjda oni znaju tačno.
Naravno ovde bi morala da postoji i ta moralna prepreka, odnosno da ti kao mator konj stupiš u odnos sa nekim ko ima 14 godina i koga realno gledaš kao dete

http://vukajlija.com/forum/teme/70354-vecna-lista-najvecih-jadnika-vukajlije?strana=7

ma zastupaj ga koliko hoces,maestro,ali znamo da je jebena pedofilcina,daj nemoj da se zajebavamo brate jhaahhah

Uopšte se ne radi o toj zakonskoj strani. Već o tom razumskoj, svesnoj strani. Jebote, 14 godina je to još dete koje se pravi da je odrasla osoba, i to se vidi iz aviona. Prevelika je razlika u proživljenom, u stepenu razvitka, svesti, svemu. Ako je retardiran, i ukoliko je ostao na tom stepenu razvitka osobe od 15-16 godina, onda je to slučaj za psihijatriju, ali u tom slučaju možeš to i da razumeš. Sama ta pojava traženja nekoga toliko mlađeg, stupljanja u kontakt, viđanja i emocionalnog vezivanja je jebeno jeziva. Ili samo seksa, nebitno.
Fora je da je manja razlika između žene od 30 i dede od 70, nego između lika od 26 i devojčice od 13.

Poenta je upravo u tome što sa zakonske strane i ne mora da bude pedofilija, ali je definitivno jebeno veliki problem tog lika. I jednostavno je jezivo.

ma ona je sig i imala vise uskustva nego on vec tad hahaah ali mozak u tim godinama bas nije razvijen bez obzira na iskustvo da skapira neke stvari u vezi seksa koje punoletni mozgovi kapiraju

Znaš u čemu je fora, da je navatao klinku u klubu, nije imao vremena d aje upozna, boleo ga kurac koliko godina ima, delovala starije, kresnuo je u wcu, to bih mogao da ukapiram. Meni je najjeziviji deo baš to kako je došlo do svega.

Koliko god delovalo krš, ono prvo je neki scenario koji jebeno možeš da zamisliš. Dopisivanje i viđanje je proces koji traje.

NikolaKG80
Goran I., posle prvog minusa, zavladao je mrak, povratka nema

Komentar na onaj poster što je Bane kačio, jeza me još ne prolazi. Inače njegov mentalni sklop odgovara prosečnom adolescentu negde šesnaest, sedamnaest godova, sa avatara se vidi da umišlja nekog buntovnika protiv sistema, klasika za taj period života.

hahaha bas je jezivko jebeni

Inače njegov mentalni sklop odgovara prosečnom adolescentu negde šesnaest, sedamnaest godova, sa avatara se vidi da umišlja nekog buntovnika protiv sistema, klasika za taj period života.

Upravo ovo. Zapravo ne možda celokupni mentalni sklop, više emocionalni sklop.
A to su godine kada ljudi imaju problem sa samokontrolom. Uz depresiju, otuđenost, izolaciju, to može jako zajebana stvar da bude. Da l' po njega samog ili po druge, pitanje je. Poenta je, deluje kao lik kom treba stručna pomoć.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201610/764581/kad-trazis-sliku-zene.jpg
Okej, ko bi normalan jebeno tražio sliku žene kojoj guraju prst u oko i koji je kurac s Nikolom, stvarno me plaši :O