Prijava

puno sreće SalO, trebaće ti :D

Cuj srece, danas 2/3 ubadam

Turska -Hrvatska može biti svašta.

može biti da hrvati uzimaju 2:1 :D

Rastemo, hvala hrvatima.

A jebem ti sve, ne želim ni da ulazim u tabelu.
A na superstaru sam prvi.

ŠVABO OSVAJA.
ZHAJK OSVAJA.
ZHAJK UME.
ŠVABO ZNA.

bojim se da ću da ga poduvam protiv švabe, metno sam ga na ukrajinu...a bilo je kasno da mijenjam...

Brate trenutno sam šesti, budući da je ovo prvi put da igram ovako nešto + to što igram protiv i okorelih kladioničara, koji bi trebali da prognoziraju tačne rezultate k'o iz pičke, što se kaže, ja sam iskreno zadovoljan zasadašnjim učinkom.

Hahahahahaha sad mogu da se vadim na superstars jedino, pretposlednji sam ahahahah.
Nema veze sutra je novi dan sa dosta neizvesnih mečeva.

Pomerih se sa zadnjeh mesta još malo pa u vrhu sam.

al' sam se zajeb'o, zaboravio sam da ne igra ševčenko više :P

JA IL UBODEM TAČAN IL NI ISHOD NE UBODEM

Mene puca kurac za ove fantasye i ovo, samo ovaj prediktor i opušteno. Sve sam strefio za sad a planiram da grupnu fazu završim sa bar 90% učinkom i da na kraju sve ovo krunišem prvim mjestom u najprestižnijem takmičenju

slažem se sa pazlom, pogotovo jer sam njegov vjerni pratilac, mada odmiče se lagano :(

Sada tek slijede teške utakmice za prognozirati i tu će se najviše lomiti tabela. Biće moguće dosta ikseva ali i nekih iznenađenja jer ovo prvenstvno za sad protiče u znaku propuštenih šansi... dosta se igra zatvoreno u ovom kolu zbog mogućnosti da se prođe kao treći...

Za sada je najteža prognoza definitivno bila za mečeve između Velsa i Slovačke i Engleske i Rusije, a u narednih 10ak utakmica nas čekaju još neki dueli dosta teži za prognoziranje (npr. rumunija v. švajcarska, Rusija v. Slovačka, Poljska v. Njemačka... može i Mađarska da iznenadi Austrijance)

Rumunija vs Svajcarska ili 2 ili x
Od toga mi zavisi teket hahaha

da da, realnije je očekivati pobjedu Švajcarske ali biće dosta otvorena utakmica (a pretpostavljam i cijelo kolo, naročito u grupi gdje su rusija, engleska, vels i slovačka gdje je pao X u najjačoj utakmici te grupe) jer Švajcarci će željeti 6 bodova pred meč sa Francuskom a Rumuni će htjeti bar bod prije nego budu igrali sa Albancima, plus će biti osokoljeni dobrom igrom protiv Francuza. Očekujem po gol na obje strane tu i 1:1 prognoziram jer ako Rumuni uvale gol Švajcarcima brzo će se zatvoriti a oni odbranu igraju čvrsto.

Već mislim da će u u drugom kolu najzanimljiviji biti mečevi:
Rusija v. Slovačka - Slovaci su uigrani fino i htjeće 3 boda mada očekujem pobjedu Rusije minimalnim rezultatom... istina imaju dosta žutih kartona Slovaci i to će vjerovatno uticati na igru ali moraće da daju sve od sebe protiv Rusa jer protiv engleza neće imati što da traže... naročito ukoliko Englezi odigraju neriješeno sa Velšanima pa krenu skroz agresivno na Slovake i napune ih 2 ili 3 razlike.
Engleska v. Vels - ne vjerujem da će odbrana velsa moći da se nosi sa Englezima ali su zato opasni iz prekida i mogu tako uvaliti gol Englezima i otvoriti utakmicu... a i zajebano može biti to što englezi mogu krenuti previše otvoreno jer će htjeti da uzmu tri boda i onda Bejl i Remzi da im se probiju po sredini i stvore neku šansu možda već na startu... viđećemo već
Poljska v. Njemačka Poljaci bili brutalni u prvom poluvremenu (naročito prvih 20ak minuta) u meču sa S. Irskom, kasnije malo popustili pa se opet vratili (mada su sve vrijeme bili dominantni sa posjedom lopte, pasovima etc), mogu oni da igraju dobar fudbal... Njemci sa druge strane me nijesu baš oduševili noćas, slabo su igrali u kaznenom prostoru za njihov standard i imali su par propusta u odbrani (Boateng istina fenomenalan)... očekujem 1:1 rezultat tu.

ŠVABO OSVAJA.
Laku noć!

Eto i mene s zakašnjenjem. Reko da vam dam malo fore, ako napravim veliku razliku od početka demoralisaće se narod i ostaće samo najuporniji, kao recimo Rasni.