Prijava

Đovak nije došao - daj da napušimo govno iz Monte Karla.
Da je Đovak kojim slučajem došao - onda bi ga napušavali šta kog kurca traži tu jer je ispao odmah u prvom kolu.

Nije dosao jer se boji dopinga i ne zeli da se mesa sa sirotinjom, pokazuje polako ko je i sta je mislim da je ovo kraj jedne divne karijere nikad vise nece nista osvojiti

Шпановићка је отишла у Лозану на митинг, а не знам шта би Ноле радио на дочеку? Неће човек да узима туђу славу, вероватно зато није хтео да дође.

Nisam znao da su u skupštini pre izlaska na binu radili doping testove. To je neki novi deo proslave medalja.

Lol Fend
Nije došao jer ne bi dobio milion dolara, a kod Đokovići nema nista za dz

Samo kazem da je simptomaticno

Jebote sad citam sve ovo, i zamisljam da nismo osvojili NISTA da li bi komentari bili gori? Tesko. Sad sam bas citao jedan kiselo-pederski clanak o ucescu i medaljama Srbije na Deutche Welle, i on je cvece za ono sto mi pisemo.
A jos kad prodje neko vreme...
KOJE? Pa mi nismo ni ucestvovali na OI Rio 2016 najnovija istorijska ispitivanja pokazuju! To je prevara velikosrpskih istoricara nalik na Cersku bitku i proboj Solunskog fronta. To su u stvari bili ALBANSKI sportisti, naterani da nastupaju kao Srbi.

Ражњатовић или Ражнатовић?

Đovak nije došao - daj da napušimo govno iz Monte Karla.
Da je Đovak kojim slučajem došao - onda bi ga napušavali šta kog kurca traži tu jer je ispao odmah u prvom kolu.

E baš ovo, nije da ja nešto gotivim Đovaka, boli me kurac za njega uglavnom, kao i za tenis, ali više nisam siguran je l' gluplje uzdizanje Đovaka u boga nove Srbije, ili pljuvanje po njemu.

Ono, čovek igra za sebe i boli ga kurac. Ok, i šlihta se publici, ali to mu očigledno i ide. Njegova stvar kako će da se prikazuje u javnosti. Moje je pravo da me boli kurac za njega. A i nije on kriv što mediji spamuju s njim.

A reći da se nije trudio na Olimpijadi je proseravanje. U fazonu, da pričamo o Dejvis kupu pa i ajde, ali lika koji želi da bude najbolji ikada sigurno ne boli kurac za jedini veliki trofej koji nije osvojio. Ne zbog Srbije, zbog njega samog.

Ljudi koji djovaka zovu nole su veća govna od djovaka.

čuj koji skeč, kao sad ja uzmem prvo slovo prezimena haha, i zamenim ga sa prvim slovom prezimena hahaha, kao đovak eej, zamisli tipa nomislav ili šavor hahaha kapiraš

Fender Stratocaster

Шпановићка је отишла у Лозану на митинг, а не знам шта би Ноле радио на дочеку? Неће човек да узима туђу славу, вероватно зато није хтео да дође.

Ja priznajem samo jednu slavu, a to je Nikolasova!

ako se ne bude pljuvao djoka vrlo brzo ce ostati samo oni koji ga hvale i uzdizu u nebesa sta god da uradi....lik da sutne kera na ulici djovakovci bi poceli da kenjaju kako djovak brine za srpsku decu sa kosova jer uklanja besne pit bulove sa ulice....zato ga treba pljuvati kad god se pojavi u medijima i ako ga vidis uzivo na ulici zvati ga novace novace onako ushiceno da misli da si jos jedan plebs koji balavi na njega i kad se okrene da ti mahne rukom pokazi mu srednji prst

ali više nisam siguran je l' gluplje uzdizanje Đovaka u boga nove Srbije, ili pljuvanje po njemu.

Људи који вичу "Ђовак да плати порез!" и пљују га овде су тако 2011. година. Али увек ваља јебати ове који хватају славу на рачун његовог имена, почев од његових родитеља који су највеће покондирене тикве, преко назови новинарчића, политичара и естрадних личности који га узимају уста да би себи подигли цену, па све до разноразних Миљана који се на Фејсу брину да ли је Пјер јео, да Јелена није случајно појела пиротски качкаваљ уместо тофуа, а Новак хлеб од белог брашна уместо оног без глутена.

Људи који вичу "Ђовак да плати порез!" и пљују га овде су тако 2011. година.

aj ne pokušavaj da budeš ljuta forumaška glava pls

sa nolom se treba sprdati dokle god bude bio aktuelan kao naj licnost u srb,ustvari teba ga pljuvati zestoko jer je govedo.fendere, takvi kao ti vise ni vucica ne kritikuju da su svi takvi odavno bi nam stavili lance i sibali po ledjima dok obradjujemo zemlju nekog bajatovica npr

aj ne pokušavaj da budeš ljuta forumaška glava pls

Не покушавам да будем, за разлику од тебе. Љуте главе одавно нису на сајту, а ти и још неколико сличних дркаџија само трипујете љутину на тастатури.

jednom za sva vremena da napisem, nit mi toliko smeta sto bi 80% srbije zrtvovalo clana porodice zbog djoke niti sam neki predvodnik hejta prema djoki nego jednostavno otkako sam ga prvi put video na tv-u, ima tome desetak godina, momak mi je neopisivo odbojan i antipatican....jednostavno i da nije poznat, i da ga sretnem na ulici izazivao bi u meni onaj osecaj koji imas kad vidis nekoga ko ti je antipatican....druga stvar, mislim da je to najneharizmaticniji vrhunski sportista na svetu, decko je lisen svake harizme, sve je to nesto usiljeno, naizgled spontano, a ustvari sve je to pripremljeno unapred, svaka njegova grimasa, svaka rec, aspolutno sve....pa onda to njegovo forsiranje kako je showmen, a nikakvog smisla za humor nema, one njegove preglupe imitacije, kreveljenja i sve ostalo je bas prebedno...nit je neki smeker, ja verujem da je ova jelena verovatno jedina koju je jebao, bas je onaj klasicni rodjendanko lik (rodjendanko - likovi koji imaju 20+ godina i organizuju rodjendane gde im rodbina dolazi tetke i ostali smaraci), a u prilog tome govori da se nikad nijedna zena poznata vrhunska picka nije nesto otimala oko djovaka....uglavnom su komentari haha haha bas je smesan duhovit i human.....brale imas 200 miliona, ne dozvoli da ti cale daje dzeparac od para koje ti zaradis, idi nabij kurcinu rijani u dupe, plati kardashijanki da ti ga pusi 24h bez prekida idi bre malo na neke zurke nemoj smarati samo sa veganskom hranom jebote....vrhunac njegove zabave je kad skacu u bazen on, srednji brat, brat djole i par tako nekih likova sa kojima se kao druzi i tu kao izdivljaju nesto bas se provedu

Fendere 2011 njegov porez nije bio toliki, sad se nakupila fina svotica tako da placanje istog nikad ne moze biti manje aktuelno