Prijava

ne kapiras foricu, jer i dalje imas moje sperme na licu. bas si mi se popeo na kurac svojom jadnoscu, pazi, uzecemo kao hipotezu ovo sto si izneo, samo kao hipotezu, a ja cu sad kao da se uvredim, samo da bih mogao da iskoristim priliku da te kvalitetno napunim vojvodjanskom spermom;
dobro, mozda ti je bliska vojvodjanska sperma jer svinje koje drzis i ponosis se njima verovatno dolaze sa ovih podrucja; i uzgred od sve sramote zbog svinja, ti pokusavas da se izvuces; pa od svinja pravis prejake i lude zivotinje kako bi sebi dao time na znacaj, a istina je da si mrtvi paor koji bi voleo da fura po asflatu.

a pazi sad, lako ti je da obitavas na vukajliji i sakrivas svoje komplekse kad si napravio krug likova oko sebe i medjusobno podzavate jedni druge, jer bi voleo da si jebac, a nisi. KP te je lepo naucila koliko nisi jebac i koliko lose kapiras zene. kapiram da ces kroz par godina kao javio da postanes i na sva vrata da se hvalis kako imas 4 svalerke jer to je tako patrijahalno i kul, taman kao u podrumu iz kojeg dolazis.
okej, pored toga mozes da se hvalis kako si jebac, uz to nastavi da koristis hvalu svojim bmw patika i majicama, i kako vozis bmw ali to nece uvecati tvoj kurac niti tvoje jebacko iskustvo, a neces ni porasti jer genetika te je odredila kao niskog, zgoljavog i procelavog, totalno neprivlacnog lika. + ne izvalci te ni ljutina koju tripujes jer je prelako skontati koliko se foliras, i mrstis. voleo bi da si ljut, al nisi.

ja kapiram da se tvoj zivot od 7 godine zivota recimo do danas svodi na jednu istu stvar, tj jedno isto pitanje ''da li da se pomerim liku kojem idem u susret, ili da se on meni pomeri'' , e sad kad ti u susret ide vidna pickica od lika ti ces kao bik da se poneses, ali ako u kojem slucaju prodje tip koji bi te izjebao na oci tvojih bliznjih, sklanjas se ko mala fufica. sto opet i jesi.

sad zovi kosmopolitu da me banuje, ili da obrise post, ili spermu sa tvog lica. skontao sam kad je pocela tvoja provokacija opet; onda kad te je i pezos (pored mene) provalio, i kad je objasnio svima kakva si fukara i mala fufica, koja bi bez kruga ljudi kojima je ispro glavu i bez kosmopolite i odnosa kompliment-usluga bio puki pusac kurca. sto ustvari i jesi.
samo takvim bakicama i mozes da prodajes price i hvatas ih na komplimente jer si jebac 0.

a ti ces po svoj prilici na ovo reagovati nedodriljivo ali tvoj krhki raspali ego koji si pokusao da nabudzis ljutim pricama i bmwom je prelako poljulati, ali nemoj plakati sreco, banovace me kosmopolita ako zo zazelis :* progutaj da ne curi brate, sad u suzama pisi kako kopiram olanika ah

I zato ja oću da napustim vuku, da se više nikad ne vratim i da kunem dan kad sam napravio nalog i messalinu što mi odabra prvu defku

Ne diraj mesalinu, bas fin deckic.

Ostani. Panćera pokušava biti Jogurt sada hahaha

Uprava treba da zakljuca temu, svima po tri crvena i 3 boda za domacu ekipu.

Jebao vas Mancester.... :D

ovo ispade super tema, baš nisam očekivala

da brate jer su sve puke cinjenice

Šta god Duče napiše kopija je od negde XD

Samo internisete govnari sta napraviste od onakvog sajta

Kozma aj odaberi mi nesto privlacna si

Pancera uopste nije kopija ollanika tini se oll moze kopirati.

Ograniciti broj postova ovima starijim od 35.

hvala, bombas, i ti si, tako zrelo privlačan i držeći

duce te je izjebao i isprskao na sve strane, al jos grcas u suzama. samo sto tvoj paorski mladenovacki um nece svariti dok god funkcionises sa jadovima i imas likove koji ce da ga pujdaju kako si veliki jebac i veliki lik, a u sustini stvari nikad neces prevaliti stepenik totalnog nepoznavaoca svih stvari. i dalje mozes samo da mrštiš dok udaraš check na pokeru pesnicom, jer to je tvoj početak i kraj. a vidis, ja sam počeo da uživam da te karam sa svih strana jer si mala fufica u fukara koja zaslužuje naljuće tretiranje i redovno šamaranje. Sa pandurskim metalitetom koji imas treba ti samo vitesko odelo i da stanes pored javioa u red kako bi bio izjeban, i naravno kao takvog mogu te prihvatati samo babice kojima se čepiš slatkorecivim komentarima, i kao bedni insekt sazlužujes da te stavim u herbarijum.
a sad pali ovako isutiran kod tvojih drugara na fb da ti pisu kako ovo nije istina i kako si veliki jebac, a dobra kola neka te sluze do kraja zivota jer samo tako ćes i moći da ostaviš utisak, pošto si prezgoljavi jadovcić kojeg rado filujem.

duce te je izjebao i isprskao na sve strane, samo sto tvoj paorski mladenovacki um nece svariti dok god funkcionise i ima likove kojice da ga pujdaju kako je veliki jebac i veliki lik, a nikad nece prevaliti stepenik totalnog nepoznavaoca svih stvari, i daalje mozes samo da mrštiš dok udaraš ček na pokeru pesnicom, jer to je tvoj početak i kraj. a vidis, ja sam počeo da uživam da te karam sa svih strana jer si mala fufica u fukara koja zaslužuje naljuće tretiranje i redovno šamaranje. Sa pandurskim metalitetom koji imas zasluzujes samo vitesko odelo i da stanes pored javioa u red da budes izjeban, i naravno kao takvog mogu te prihvatati samo babice kojima se čepiš redovno, baš si bedni insekt i sazlužujes da te stavim u herbarijum.
a sad pali ovako isutiran kod tvojih drugara na fb da ti pisu kako ovo nije istina i kako si veliki jebac, a dobra kola neka te sluze do kraja zivota jer samo tako ćes i moći da ostaviš utisak, pošto si prezgoljavi jadovcić kojeg rado filujem.