Prijava

Rasni zasto ne volis bliznjeg svog, grijeh je to a vjernik si

Sad neces da pokazes da pizdis jer sam te vec sprdao za to ali jako kipis iznutra kapiram da si udavio papagaja vec i bacio tepsiju s pilavom na plocice u kuhinji

Mozete li da smislite gluplje prozivke pls?

Tsrni sin krek me prati

Косовар, матиран си. Пријатно.

Mozete li da smislite gluplje prozivke pls?

Сећам се кад сам био клинац, била је нека глупа прозивка: Мој стриц твоме стрицу гура жицу у гузицу.

Karenda no tatakai

Ne verujem ja tebi sta pricas tako si malopre pricao da oces da ti jebem kevu pa rekao da neces posle.

Hristos se rodi, braćo pravoslavna!

Skočimiš je jevrejin svejedno

Jamačno se rodi, Skočko!

Božić, Božić, Nikoljdan

Gregorijanski kalendar je planetarni kalendar i službeni/državni kalendar Republike Srbije.

Julijanski kalendar je svetovni kalendar koji koristi Srpska pravoslavna crkva, ali je isto tako i deo tradicije, nacionalnog folklora. Pa, i Kinezi sve rade po gregorijanskom kalendaru, ali i pored njega slave svoju Novu godinu. I muslimani i jevreji širom sveta žive i rade po gregorijanskom, ali svoje praznike obeležavaju po svojim kalendarima.

Uvođenje gregorijanskog kod nas radi obeležavanja hrišćanskih praznika na "svecki" način je svojevrsno rušenje tradicije - zašto u procesu globalizacije gubiti sebe? Ima i ateista i drugih nevernika koji obeležavaju Božić više tradicije radi, a i zato što je vreme praznika period kada se porodica okuplja, kada se ljudi posećuju, što je bitno za razvijanje dobrih međuljudskih odnosa.

Evo, početkom decembra su Holandezi proslavili dolazak Svetoga Nikole, poznatog i kao Đedo Mraz, koji umesto sa severa dolazi iz Španije - treba li i oni da zametnu svoju tradiciju?

Plus, 'de ćeš bolje praznovanje naći nego u Srbiji? Malo slave, pa jedan Božić, pa Nova godina, pa drugi Božić, pa još jedna Nova godina, pa još malo slava.

Inače, da se veliki vernici vode po Bibliji, ne bi toliko baljezgali u vreme posta i ne bi svinjskoga mesa jeli, jerbo je sam Isus rekao "no-no gudetina". Uostalom, članovi Avramovog kluba ne konzumiraju svinjsko meso (barem ne u teoriji).

Slava rodu, živeli!

Ja ne jedem ništa što nisam ubio svojom rukom. Jesam li ja manji pravoslavac od vas?

Skočimiše, ti si prototip pravog slovenskog ratnika, vernog Rodu. Živija ti nama!

Треба задржати штогод словенства у ово доба питомо,огњем и мачем да бранимо јевропу догодине од турака и васколиких непријатеља, којекуде.

Taj duh Karadjordja i ustaničke Srbije bi nas svekolikim junacima voščinilo i zemlju iz pepela vozdiglo, kojekude.