Prijava

За еротско наслађивање имате линк ка Карике.цом. :P

Ja stvarno ne znam da li ste mogli nešto pametnije da uradite od ovog uklanjanja slika!

mogli smo, al je ovo najlakse :)

ја журим да победим маре у бећарцу па неам време да читам све написано.
али оћу да се врате слике доле
значи за:))

Samo nemojte da posrnete pod pritiscima rulje, vratite slike i tim cinom pojedete govno. Ovo je odlicna ideja, i drago mi je sto docekasmo njenu realizaciju.

Ако не вратите слике ја заувек одлазим са сајта. Ето. То је ултиматум.
:D

Доживе Кајзен да му сви персирају. :)

Šta rekoste Džimi? :)))

две слике по дефки довољно...а постер тек треба да пробам

И једна је превише, а две му дођу пупло грђе. :)

sad sam pročitala sve. i ming je najbolji predlog dao
zaista, svaka čast!

Protiv slika na stranici, ali da je moguće slike videti pokraj definicije i to tek onda kada otvoriš definiciju.

Против слика. Исто тако укинути рекламе на чету и санкционисати их баном или нечим. Без реклама је боље и свако има једнаке шансе, самим тим би и на насловној страни читали најбоље дефиниције, а не оне које су скупиле највише гласова.

Боље без слика!

ПРЕДЛОГ:Направите могућност да се дефиниције из једног дана сортирају по популарности , односно ставите неки линк горе , типа , "Данашње дефиниције" и убаците могућност да се сортирају по популарности.

Kada:
-bi ljudi bili samosvesniji
-se ne bi držali izreke "sve što nije zabranjeno to mi je dozvoljeno" ko pijan plota
-ne bi besomučno stavljali slike golih sisa i dupeta u definicije gde se samo posredno pominje osoba ženskog pola ( Alo, moderatori, pa motorna testera je imenica ženskog roda, što automatski znači da mogu da turim 5 slika na kojima se gole pičke rvu u čokoladi. Ne brišiteeee, dušmaniiiiiii )
-se ne bi ponašali licimurno tako da ostave komentar "ahahahah, defka dana, ubijaaaaaaa, majstoreeeeeeeeee", a onda na svoju govno definiciju nakače onih 5 pički i ostave jedno 300 linaka na četu, te tako dobiju def. dana i sjebu nečije nereklamirano remek-delo.
-bi se slike stavljale samo na one definicije gde je to neophodno, recimo onda kad definicija bude višesmislena, pa slika razjasni situaciju ( ali ne, svaka definicija o mobilnim telefonima ima garant 5 slika nokie, samsunga...jer jebiga, ko još danas zna kako izgleda mobilni telefon, mora to da se pojasni...5 puta).

Tada:
-ne bi bilo nikakvih ograničenja ( svako bi kačio slike kad misli da treba, pisao onoliko definicija koliko misli da ima inspiracije ( makar napisao 1000 za dan ), definicije dana bi bile mnogo većeg kvaliteta nego sad, marketingdžije bi postali mediokriteti, i ne bi izlazili svaki drugi dan na naslovnoj strani sajta kao sada.

Moje mišljenje: slike - zbogom ( kad se već zloupotrebljavaju ). Zmiju sa definicijama povećati na 50 linkova ( kao nekad ), postere ubaciti, ali samo 3,4 najnovija u nekom ćošku.

Доле слике!
Овај пут им се стварно лоше пише :)))

Ja bas resio pre neki dan da pocnem sa ubacivanjem slika na definicije, jebi ga, bolje je bez slika definitivno

dođe mi da c/p ovo što je black_hole napisao... :)

taj dole prostor planiram da reorganizujem... par slika će se vratiti ali nasumičnih a ne najnovijih. takođe možda bude i par aktuelnih tema na forumu, par postera, kao i par novih rubrika za definicije (npr. popularne definicije pre X godina na ovaj dan... i sl.) ...

,,slike će se vratiti ali nasumične a ne najnovije.''
Колико се сећам,стара верзија Вуке је већ имала насумичне слике.
А траку са дефкама би дефинитивно требало повећати.