Prijava

Зар сврха омиљених није да им лакше приступиш са своје профил странице? Како да злоупотреби?

Ja neke ljude apsolutno ne kapiram Zašta svaka novotarija mora da se u roku od nanosekunde dočeka na nož, pre bilo kakvog razmišljanja o svrsishodnosti iste!? Čovek se potrudio da napravi jednu sasvim korisnu opciju, a pojedinci su odmah u fazonu "teorije zavere". Uz postojeće: CIU, Vatikan, NASU, NATO i EU, sad pridodaše i kaizena.
Što sam više stariji, sve više mislim da je pričica iz drugog-trećeg osnovne "Svetu se ne može dogoditi", najgenijalnije književno delo ikad napisano.

Колико ја схватам смисао омиљене дефиниције је да могу да је прочитам кад год зажелим а да не морам да је тражим пола дана. И то је у реду.
Али ове смрдљиве ми нису јасне. Обзиром да већ постоји опција минус и могућност давања негативног коментара на нечију дефиницију, да ли је баш неопходно директно се ПОСРАТИ на нешто што је неко написао? Обзиром да сам особа која ће пре неког да похвали, ако сам у већ ситуацији да морам неког да критикујем, онда постоје далеко умеренији начини.
Ова смрдљивост ми се уопште не допада.

Pa dobro možda "smdri" nije najsrećnije izabrana reč :) Otvoren sam za predloge. A po meni postoji bitna razlika između minusa i te nove opcije, jer kada nekome dam minus to ne znači i da želim da mu moderatori obrišu definiciju.

Ако ми се нешто допада супротно од тога би било не допада.

A što se ne bi ograničila ta opcija "Smrdi" da neki ne bi išli i "smrdili" sve definicije na sajtu. Na primer 5 smradova dnevno, i to je to?

stvarno na mozili radi, a na Chrome nece...

nego jel normalno da kad kliknes na vise puta na "omiljena" da ona postaje i prestaje da bude omiljena? odnosno da se mozes predomisliti

Dobar je Robertov predlog. Isto tako da postoji ogranicenje npr. da mozes da imas najvise 30 omiljenih definicija. Bilo bi bezveze da imas 200 omiljenih definicija, zato to znaci da nisu omiljene vec cisti nacin da se nekom autoru uvuces u dupe.

Sto bi bilo bez veze, ja ynam napamet jedno 600 definicija koje jedva cekam da stavim u fejforite i ne zna se koja je od koje bolja i sve su manje vise od razlicitih autora.

motika, koliko je tvojih u tih 600? :)) skoro pola?

dve, a u tih prvih 600 nijedna.

Slažem se s Marom. Jedno je nekom dati minus, a drugo je reći mu da mu definicija smrdi. Nije lepo. Možda da se stavi 'bezveze' ili 'ne sviđa mi se'.
Drugo, možda ne bi bilo loše da neko ne vidi koliko je ljudi obeležilo neku od tih opcija, dok sam ne klikne.

:Smrdi: je adekvatan izraz.

Menjaj to smrdi u nesto surovije, ili ako nije drkanje bilo bi dobro da sam stavis neku rec za to, autor bi je video ali ne bi znao ko ju je napisao, da ne bi doslo do hejta : iybacivanje sa chata, govno, za smrtnu kaznu, kastraciju..

Базди? :)

Елем, фина је ово идеја, али ће свакако људи то погрешно да користе, да не кажем ''злоупотребе''. Приметио сам да људи већ иду по списку најпопуларинијих дефиниција (почев од Моје бабе) и букмаркују их. Која је поента, кад им је већ лако приступити због тога што су најпопуларније? :)

Ваљда треба то да се користи ређе од давања плусева, за дефиниције које су стварно ванредно добре?

ne radi u hromu...
al nema veze kaizene, znam da je tesko da se napravi a da ne umes. mislim da je neki bolji programer, to bi ko od sale, al jeste, tesko je. batali.

Мислио сам да је много боље да на свачијем профилу стоји списак омиљених дефиниција и да то буде то. :)

javite googlu da im ne radi omiljeno i smrdi na vukajliji u chromu i da poprave to što pre.