Prijava

Уместо "Срмди" да стоји "Посерем ти се на дефиницију" :)))
Новина је све у свему одлична!

Javljeno. To im je jedan od prioriteta i citav tim radi upravo na tome.

Evo upravo mi javljaju, biće gotovo tokom dana.

Ма боље је "Мирише" и "смрди" :) Иначе да ли ће и на, рецимо, мом профилу бити трака са омиљеним дефкама, то јест, не оним које су мени омиљене, већ моје дефиниције које су омиљене другима???

kapiram da će ovu novu opciju umeti da koristi tipa 5% autora, ostali će shvatiti kao da je to dupli palac gore ili dole...

videćemo, tagovi su fejlovali, iako su odlična ideja, nadam se da ovo neće doživeti sličnu sudbinu.

surovi, slazem se sa tobom.....a da se opici neko ogranicenje? kao na cetu, da ne moze da bira omiljene i smrdljive dok ne skupi 100 popularnosti ili ne napise 10tak defki?

oce biti ovo i za postere?

da, ali ne znam kad.

Ideja je odlicna. Mada je Dzimijevo pitanje jos bolje. Koja je svrha bukmarkovanja "moje babe"??? Pa to mozes da nadjes kad 'oces. Ovo je valjda osmisljeno kad naletis na definiciju od pre dve godine koja ima 10 pluseva i turis je u te omiljene da posle ne bi lupao glavu kako se zove.

Ja sam nekoliko najpopularnijh definicija označio kao omiljene, jer su mi one omiljene. Valjda je prvenstveno zbog toga uvedena ova opcija, a ne zbog lakše pretrage...

Kontam da ne možeš da vidiš koje su definicije "omiljenovali" i "osmrdili" drugi autori. Možeš da vidiš samo svoje.

a kako da sklonim sad definiciju iz omiljenih?

Klikneš opet na isti link.

Многи ће (нарочито нови чланови) ово да користе уместо гласања, чини ми се.

Мислим да нема опције "омиљена" и "смрди" док се не гласа за дефиницију...

Umesto "smrdi" moze npr. "bzvz"

Јел ово ново утиче на популарност?

Po meni bila bi fora da stoji OMILJENA kao opcija za bukmarkovanje a da usmrdjavanje nije potrebno...ako mislite da je neka defka losa i da zasluzuje brisanje vi dodjite u temu predvidjenu za to i ostavite link tu :) Mozda gresim,al misljenja su podeljena.Ako Moderatorima to bas olaksava posao onda Ok.