Prijava

Kako realno iko od vas moze da zna da li je skrcao kintu ili ne?

Prosto, sa trenutnim imidžom koji ima bi ga skucali samo tako da je skrcao kintu. Klasično bacanje anateme i demonizacija lika. Ono što su ga provlačili medijima je bilo cilj i zastrašivanje, da ga pred random glavama apsolutno diskredituju, i nije imalo veze sa realnošću.

A i jednostavno, mož' naći uplate na njegovom sajtu (može se manipulisati naravno), ali je drastično otvoreniji prema prihodima nego većina.

Poenta, da je skrcao kintu, najebao bi baš zato što je protiv i ima kakvu takvu javnost do koje dopire.

CK Luis stradao jer ga ložilo da drka pred drugima, i koliko sam ja informisan, još je pitao pre nego što ga je vadio. E sada, problem je ispao što je on kao cenjena glava i uticajan komičar valjda odavao utisak moći i ribe se plašile da mu kažu ne.
Samo što ja ne mogu i dalje da stavim CK Luisa i moć u istu rečenicu.

Spejsi je sam sebe sjebao najviše. Ajd što je ispao kreten, ali što je krenuo sa "znate, ne sećam se da sam silovao, ali znate šta, ja sam peder". Bukvalno pokušao da promeni temu.
Al što se glumačkog talenta tiče, neosporan je i ne vidim zašto ne bih gledao filmove sa njim.

Говно.

Сергеј јесте готивна глава кад глуми препаљеног тинејџера заробљеног у телу 30-годишњака. И само то. Потврдили су ми и неки добри људи који га познају лично. Лепу реч нису имали о њему као човеку. Он свакако није зликова, или убиа, али је свакако ован препотенко. Штета, јер му знам тату, фантастичан човек. Питајте кога хоћете за њега у Поморављу, рећи ће вам да не зна на кога је онај балван...

Otac mu onaj alkoholicar iz Malog Popovića sto glumi kurira Djoku u Srecnim ljudima?

Hahah, jbt, ladno pij Đoko kafu i sok

Nek me jebe ceo forum ako ta jajara sergej ne uzima masne pare od tih donacija sto skuplja. Masne

Nek me jebe ceo forum ako ta jajara sergej ne uzima masne pare od tih donacija sto skuplja. Masne

( Maestro otvara novu temu zbisnis idejom )

Jeste to je sergejev otac nije niko drugi

A isto mu je otac krivi stojko u crnom gruji i odveo je oca da mu bude otac i u kenguru. Nepotizam, a ovamo kao pljuje po partiji, licimur.

Skoro sam zapoceo neku raspravu na forumu o tome, u ovoj banana drzavi nije regulisano koliko on moze sebi da izdvoji para a koliko stvarno salje deci. Lupam sad, 1000 evra upise sebi platu kao predsedniku, upise jos par plata za ljude koje ni ne placa jer volontiraju, upise troskove neke odrzavanja, upise jos povrh toga 10-20% od donacija, donacije sto dodju u kesu na crno to sve sebi u dzep i jebe mu se

Чак и да је проћердао те паре, да ли би био мање добар глумац?

Ovo. Dobar mi je kao glumac, ko ga jebe šta priča ovako. I Dino Merlin je nacionalističko govno, Balašević je isto teška pičketina, pa su obojica dobri muzičari i nikad mi neće njihovi stavovi, priče i ponašanja smetati da odslušam neku njihovu pjesmu.

I Dino Merlin je nacionalističko govno, Balašević je isto teška pičketina, pa su obojica dobri muzičari i nikad mi neće njihovi stavovi, priče i ponašanja smetati da odslušam neku njihovu pjesmu.

https://media.giphy.com/media/CyXJZs07Kj96/giphy.gif

mada, i ja se izgleda lako primam na trol

Arogantni jedač govana, ali pare nije skucao.

Ово што Реме каже.

Kao glumac je dobar,da ne kazem iznad proseka za nase uslove. Kao covek,ne znam ga,a i nije bitno.
Dal ima potrebe raspravljati o uzimanju para(osim balvana maestra)? Da je dinar uzeo vodili bi ga sa kapuljacom na glavi zandari,dok pink prenosi,a posle lajv konferencija stefanovica.
Sns je zasigurno najgora vlast u srbiji iz prostog razloga sto blato u kome mogu da se valjaju je dublje od svih prethodnih govana.

Pa ono. Ne brane da se ide u crkvu i nisu ustanovili nikakav goli otok gde se šalju režimski neprijatelji. Još :) Ostalo je maltene isto - jedan čovek odlučuje uglavnom o svemu, organizuju se masovna okupljanja u njegovu čast, ko ima partijsku knjižicu napreduje, dobri smo u košarci i govna smo jedni prema drugima.

Ne trolujem prov, jedan je pričao uvijek protiv Srba, drugi je Hrvatima svirao za godišnjicu Oluje, za mene su obojica teške pizde od ljudi, ali su mi dobri ko muzičari

I Dino Merlin je nacionalističko govno, Balašević je isto teška pičketina, pa su obojica dobri muzičari i nikad mi neće njihovi stavovi, priče i ponašanja smetati da odslušam neku njihovu pjesmu.

Ja ne znam ko je Merlina proglasio za dobrog muzičara. Plagijator, prosečan pevač, ljenkav i truo.
Svaki hit mu je ukradena pesma. Flegma totalna, moje subjektivno mišljenje.

A za Sergeja - stali su mu u odbranu Rambo i Dejan Tiago Stanković, obojica su mu kućni prijatelji i znaju ga. Toliko.

Ja ne znam.ko je Merlina proglasio za dobrog muzičara. Plagijator, prosečan pevač, ljenkav i truo. 

Ne znam, nisam sad neko ko ga tetovira na sebi, ima neke dobre pjesme pa sam ga zato naveo, mada moguće i da su plagijati sad kad reče, što se glasa tiče jeste prosječan