Prijava

Ja sam preležao i to mi je bio glavni argument da ne primim. Nisam nikad vjerovao u neke narative o trovanju i štetnosti vakcina, ali ono gdje jesam imao dozu sumnje to je ideja da se možda vakcinacija koristi kao neka vrsta treniranja strogoće i indoktrinacije u poslušnosti. Nije mi se sviđao taj aspekt priče gdje se nešto nameće kao moranje. Pogotovo mi se nije sviđalo nametanje ljudima koji su već preležali, jer mi se to donekle kosilo sa logikom. Ali opet, bio sam u fazonu, ko god NIJE PRELEŽAO, trebalo bi da primi, kad se već pojavila vakcina. Opet, da sam ja primao, i ja bi uzeo rusku ili kinesku. Možda bi čak dao prednost kineskoj, jer je ona bila ono baš old school, i nije stvarno imala ni kod koga neke nuspojave. A ruska je pravljena po istom principu kao astra, samo što su je Rusi očigledno bolje napravili, jer da je bilo i najmanje nekog sranja s njom, zapadnjaci bi je satanizovali, i jedva bi dočekali.

Jebale vas vakcine petak vece je, cmokic

jeste jbg, za kinesku su med radnici govorili da je "vodica", najsabiji ucinak i nista nus pojava. Neke antivakserske price su kolale da su kinezi prekuvali virus i da je zato sve tako ispalo neucinkovito i najbolje za zdravlje lol

ide graf lol

https://imgflip.com/i/8po0uc

o jebem ti ovo i dalje aktuelno

mislim, kod care

celt be like: prva vaca davno zaboravljen, prvi ubod ko zna gde je...

jel i uzivo pricas tako ljudima kad ih vidis o vakcinama uvek?

a jbt celte gde je problena casica vaca razgovora tu i tamo sa Jovorom

jesi video ovo za astra zeneku kako komentarises?

stojko ti u dupe a ti uzdises

procitao sam da su prestali da je prave jer moze da ima neke opasne nuspojave.
kako moze to da so komentarise, prevara cista.farmaceuti to rade od kad postoje

menscini da je celt uzeo ovu astru

jel i uzivo pricas tako ljudima kad ih vidis o vakcinama uvek?

Imam ti ja jednog druga koji u poslednje vrijeme samo drvi o bitkoinu. Dotle je došlo da sam morao uvesti veto na tu temu. Onda smo se dogovorili da ipak može slati članke o tome i pričati na tu temu u prvih 5 dana u mjesecu, ostalih 25, ostaje veto.

Imam ti ja jednog druga koji u poslednje vrijeme samo drvi o bitkoinu. Dotle je došlo da sam morao uvesti veto na tu temu. Onda smo se dogovorili da ipak može slati članke o tome i pričati na tu temu u prvih 5 dana u mjesecu, ostalih 25, ostaje veto.

jovor odjebo skauza lol

Skauz je mala maca za ovog... Imao sam ja debele tolerancije prije tog odjeba.

pa jel rudari taj sta jovo zaradjuje li makar (menjamo brzo temu neprijatno mi je zbog celtibora)

Ma jok brate... Primio se na ideološku priču, tipa bitkoin je rješenje svih svjetskih problema. Štampanje para je najveće zlo, od inflacije nema goreg problema, ukidanje štampanja će riješiti sve, bankari su zli, pa onda libertarijanske priče, kako vlade treba da budu što manje, kako se vlade previše zadužuju i previše troše, a to na račun građana, jer štampaju... a bitkoin ako zavlada on će to sve da "ukine"... Ja sam jedno vrijeme iznosio određene kontrargumente za to i ušli smo u par baš onako ozbiljnih rasprava. Ali je onda on nastavio s tom pričom, a meni dosadilo, pa sam morao u nekom trenutku reći stop... Na kraju sam rekao, ti samo nastaviti to slati, te linkove, ja ću ti samo napisati za sve što pošalješ "OK" i to će mi biti sav odgovor.

A inače nisam se htio s njim nešto svađati, jako dobar momak, dugo se znamo, ljudina. Samo se primio na bitkoin, ko što se neki prime na Herbalife.

znaci samo ideoloski se utopio u pricu a u praksi skuplja za graficku

I ulagao je nešto, nije da nije.

A nije ništa prodao. Iskusan HODL-er