Prijava

Nema ništa od njega, crklo u lokvi govana i gnoja

Čiča Morada je l si Vla'?

I ako jesi nema razloga da tako nešto kriješ, treba biti ponosan na svoje podrijetlo.

Nije to to bez Caramela, jos Trifors nije tu pff tugica

Tuj sam bre

Ponekad, još kao da čujem Trajforsov glas...

Čiča Morada, zapamti, uvek bolje bit Vlah nego Karavlah.
Pametnom dosta.

Zaista sve je do šeme ,ako nadjes dobru tačnije pravu za sebe miran si covek, jer uglavnom ljudi imaju potpuno pogrešne šeme, čak sam odabir toga sto šema donosi. Hoću da kažem treba pronaći pravu šemu za dobrog psihologa, duhovnika psihijatra, doktora itd.. Od 1000 popova jedan je taj pravi, od 1000 umišljenih psihologa njih par vrede nečemu, naravno svako nalazi onog koji mu odgovara

ovaj video me potseti na ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=aWo1pjXIoNo

imas budala uvek :)

Ovo je zapravo genijalna scena.

"Jednom me je stariji kolega doktor konsultovao zbog teške depresije sa kojom se borio.
Nije mogao da prebrodi gubitak svoje supruge koja je umrla pre dve godine, sa kojom je proveo čitav život i koju je voleo više od svega.
Ramišljao sam kako bih mu uopšte i mogao pomoći?
Šta uopšte mogu da kažem u toliko delikatnoj situaciji?
Uzdržao sam se da mu bilo šta kažem, već sam odlučio da mu postavim pitanje: „Šta bi se dogodilo, dragi kolega, da ste prvo vi umrli, a vaša supruga morala da nastavi da živi bez vas?“
„Oh“, rekao je , „za nju bi to bilo strašno; kako bi samo patila, ne bi ona to mogla da izdrži, duša bi me bolela da kroz to mora da prolazi!
Na šta sam mu ja odgovorio: "Vidite, doktore, zbog toga što ste igrom slučaja vi ostali živi, ona je pošteđena takve patnje, vi ste je poštedeli takve patnje; ali sada to morate platiti življenjem bez nje i tugovanjem.
Doktor nije rekao ni reč, već je samo polako ustao, stisnuo mi ruku i mirno izašao iz kancelarije.”

V. Frankl

Jel mu rekao "dragi doktore"?

"e sad kurac da procitam sve sta se pisalo..a zanima me tema..hocete dokaz..ispricacu vam sta se meni desilo.nestalo mi pljuge u 2 ujutru odem do trafike , kupim pljuge i na putu kuci zaustavi me neki covek sa bradom.kaze on meni izvini mozes samo da sacekas ovde deset sek.sto?ako ne sacekas naleteces tacno na kola.jedan bojan ce da gadja u stub kolima.ja stao da motam po glavi sta prica ovaj i posle deset sek vidim kola udarise u stub jedan.da nisam stao nasao bi se na tom mestu.i kako covek da ne veruje posle toga.ja se okrenu da potrazim ovog sto mi rekao on nestao"

Prepodobni labokv